من روز بیست و سوم انتخاب رشتمو ویرایش کردم ولی امروز صبح که رفتم سایت همون انتخاب رشته اولیه رو برام باز کرد یه بار دیگه ویرایش کردم درست شد
گفتم بگم کسایی که زود ویرایش کردن برن چک کنن که اشتباه نشده باشه
من روز بیست و سوم انتخاب رشتمو ویرایش کردم ولی امروز صبح که رفتم سایت همون انتخاب رشته اولیه رو برام باز کرد یه بار دیگه ویرایش کردم درست شد
گفتم بگم کسایی که زود ویرایش کردن برن چک کنن که اشتباه نشده باشه
بچه ها بدبخت شدم
امروز رفتم چند تا رشته اضافه کردم بعد از تایید متوجه شدم یه پرستاری بین رشته هام دارم خواستم ویرایش کنم می گه از ویرایش استفاده کردی دیگه نمی تونی حالا چکار کنم؟ باهاشون تماس بگیرم جواب می دن؟
به نظر می رسه بدبخت شدم
نکته بسيار مهم در رابطه با انتخاب رشته , ويرايش و ثبت علاقه مندی : توجه داشته باشيد داوطلباني که قبلا انتخاب رشته کرده اند و ويرايش را نيز انجام داده اند به هيچ عنوان امکان تغيير مجدد ویا اضافه کردن رشته هاي پيام نور و غير انتفاعي ندارند
سلام
من قلم چی برم یا با برنامه ی خودم درس بخونم!!؟
میشه همه کمک کنید و نظراتتون رو با دلیل بگید!؟
ممنونم
Last edited by Muhammad110; 16-08-2012 at 02:18.
معمولا آدم با برنامه خودش نمیتونه پیش بره.من که برای بار دومه که میخوام شرکت کنم .بازم از بین قلم چی و گزینه 2 یکی رو انتخاب میکنم.البته اگه میدونی که میتونی و عمل میکنی قضیه فرق میکنه.
سلام
من باید این سوال رو 8 سال پیش میپرسیدم نه الان!!!
رفتن به قلم چی به نظر من اشتباه محضه!!
چون نمیتونی به برنامه ش برسونی و داغون میشی! داغوووون!!
اما گزینه 2 تست هاش شنیدم خیلی سخته ولی تست های کانون ابکیه!
به نظر من رفتن به مدرسه و قلم چی یه اشتباه محضه ! محض!!
باید توی کنکور به این ایتم ها توجه کنی:
1.منابع خوب
2.برنامه ریزی دقیق
3.پشتکار
4. عدم حاشیه
5.سر جلسه
اگه یه سری به فیس بوک بزنید میفهمید که ملت چقدر از کانون تنفر دارن!!
Last edited by Muhammad110; 17-08-2012 at 11:21.
سلام با نظر دوستمون مبنی بر رفتن به کانون موافقم به دلالیلی که عرض کردم توی تاپیک کانون هستش....
گزینه 2 و گاج خوب هستند. 2 یا 3 ازمون جامع سنجش هم خوب هستند ...
ولی نه اون قدر هم وضعم بد نیست چون به احتمال 90 درصد یکی از اون 30 رشته قبلش رو قبول شم
من فقط اینو گفتم که برنامه داشته باشی.من اصلا از قلم چی خوشم نمیاد.چون به نظر من اشتباه تو برنامش زیاده که البته همه آزمونا یه اشکالی دارن(قلم چی و گزینه 2 و سنجش و گاج).البته من شاید امسال برم گزینه 2.
البته گذشت اون موقعی که سوالای قلم چی آبکی بود.وقتی به سوالای پارسال یه نگاه بندازی میفهمی.اینو من نمیگم بلکه از خیلی از استادانی که تو کنکور حرفه ای هستن شنیدم که: قلم چی پارسال از سوالای غیر استاندارد و بسیار سختی استفاده کرده بود که بچه هارو به بی راهه میکشونه.
دیپلم ریاضیم ولی انسانی شرکت کردم 5 ماه وقت داشتم برای درسایی که به عمرم ندیده بودمشون ! برنامه قلم چیو گرفتم ! برنامه ایی که تو 2 هفته باید اجرا میشد رو تو یک هفته یا کمتر باید اجرا می کردم ! که تقریبا موفق شدم ! یکم بجنبید برنامشو میشه اجرا کرد !چون نمیتونی به برنامه ش برسونی و داغون میشی! داغوووون!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)