حالا تو این اردو ها چی میگن ؟!
صنعتی اصفهان یادمه خیلی تأکید کرده بود که برید که حتی یادمه می گفتن یه سری که از اتوبوس جا مونده بودن خودشون بلیط گرفتن رفتن دیگه نمی دونم اونایی که نرفتنو اخراج و محروم از تحصیل مادام العمر کردن یا نه
جشن ورودی به دانشگاه میگیرن ، کلاسای مشاوره درسی در مورد قسمت های مختلف دانشگاه و سمت ها ...
گروه ها و استاد راهنماهاتون مشخص میشه و یه سری همایش های دیگه .
اردوی تفریحیه بیشتر
دندون به هیچ وجه پزشکی هم احتمالش هست ولی کم
مگه دندون آسونتر نیس قبولیش؟؟؟![]()
بازم ممنونم که جواب دادید یه سوال دیگه داشتم ملاک سازمان سنجش برای قبولی داوطلب توی یک رشته چیه ؟ مگه با توجه به رتبه زیرگروه مربوطه گزینش نمی شن ؟ مثلا دوستم پارسال با رتبه 2600 زیرگروه 2 منطقه 1 بومی تهران ,داروسازی تبریز قبول نشد ولی یه نفر دیگه با رتبه 4760 زیرگروه 2 منطقه 2 بومی اصفهان -شهررضا (کارنامه در سایت گزینه 2 موجود است ), داروسازی تبریز قبول شد !!!البته این رو هم میدونم که منطقه دویی ها رتبه کشوری بالا تری دارن ,ولی موندم با این رتبه چطوری قبول شده ؟ می خواستم بدونم قبولی توی یه رشته به جز سهمیه بومی ,استانی و.... به درصدهاش هم مربوط میشه یا نه ؟یا فقط به رتبه زیرگروه بستگی داره ؟مثلا یه نفر با رتبه 2300 زیرگروه 2 منطقه 1بومی تهران با زیست 55درصد احتمال قبولیش در داروسازی تبریز بیشتره یا یه نفر دیگه با رتبه 2400 زیرگروه 2 منطقه 1 بومی تهران با زیست 75 درصد تو همون دانشگاه ؟ منو روشن کنید
اختیار داری عزیز . تو قبولی دندون از همه سخت تره بعدش پزشکی بعدش هم دارو ...
من یک سوالی داشتم که فکر کنم سوال خیلیها باشه.
خبری که توی خبرگذاری فارس من خوندم نوشته بود یکشنبه 13 مرداد ساعت 7ولی فرداش بعضی ها میگن اخبار اعلام کرده روز شنبه
(من خودم چیزی از اخبار نشنیدم
).
حالا اونایی که میگن شنبه صد در صد باید یکی از این خبرگذاری ها نوشته باشه یه لینکشو بذاره ما هم بریم بخونیم.
ولی به نظر خودم هم شنبه هم یکشنبه یه سری به سایت دانشگاه ازاد بزنید![]()
در هرمزگان یه استثنا وجود داره . در هرمزگان چون دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس 23 نفرش رو همه از استان هرمزگان میگیره وقتی نگاهبان خلیج همیشه فارس (بومی هرمزگان) باشی میشه با 2000 منطقه3 هم دندانپزشکی بندرعباس قبول شد
توی سایتهای زیادی نوشته 13 شهریور.
مثلا:معمولا دانشگاه ازاد روی زمانی که میگه اعلام میکنه ولی سنجش همیشه زودتر از زمان اعلامی اش ثبت نام میکند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی هیچ خبرگزاری این خبری که گفته باشه شنبه نتایج آزاد میاد نیست،
احتمالا کسی که این خبرو داده خواب دیده...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)