چقد این مخابرات پر رو تشریف دارن...
چقد این مخابرات پر رو تشریف دارن...
از روزی که این شبانه ها رو دوباره برگردوندن هر جور خواستن دیگه عمل کردن .این روزا حجمم خیلی زود تموم میشه ،چک کردم برای باز کردن یک ایمیل یاهو که فقط متن بود دقیقا 5 مگ از شارژم رفت نه آپدیت ویندوز روشنه نه آنتی ویروس و ...فکر کنم سیستم به توان دو حساب می کنه و اون هم از افزایش قیمت شارژ ماهیانه و این داستان ادامه دارد .
...........مچکریم
اول سرعتارو کم میکنن بعد از حجم کاربرا میدزدن بعد قیمتارو افزایش میدن. هر کار دلشون بخواد میکنن واقعا این چه وضعیه چه خبره تو این مملکت بی درو پیکر.
کلم سوت کشید
می خوام طرح طلایی رو یک ماه شارژ کنم می زنه 12720 باید پول بدم
ای حروم خورای کثاقت خدا نبخششون
طرح من طلاییه الان زده یک ماه رو 12720! باورم نمیشه نرخش سه برابر شده! پفیوزهای حرومزاده. اگه سرعت تو طرح های مختلف فرق می کرد یه چیزی ولی... من الان چند وقته شبانه ام تعطیله و دانلود اینا هیچ بعد بیام برای یک وب گردی به این دزدای بی همه چیز ماهی دوازده تومن فقط شارژ زمانی بدم!
این بی وجدانها از همون موقع که قضیه شبانه ها راه انداختند هر روز دارن یک ... جدید میخورن. اینجوری نمیشه باید ماها که فیبر نوری داریم یه فکر اساسی کنیم... هنوز نتونستم این مساله رو هضم کنم دلم میخواد پاشم برم گردن اون باعث و بانیش رو بشکنم، اعصابم بدجور بهم ریخته
لعنت به اینا. تمدید (زمان) را هم گرون کردن(طرح بعثت) . بدون خبر،اطلاع و مبنای مشخص و منطقی. خواهش میکنم از تمام راههای اعتراضی ک صفحات قبلی بحث شده پیگیری کنید. 135_روزنامه ها (خراسان و....)،ایمیل ب وزیر و ....
حجم انتقادات باید بالا باشه. یکدست صدا نداره. دیروز دزدیدن حجم بچه هایی ک شبانشون برداشته شد، امروز طرح بعثت فردا هم بقیه طرحها.
Last edited by AliTavakoli7; 02-09-2013 at 16:08.
تغییر تعرفه 1_ به چه علت؟؟؟ 2_دست کیه؟ 2020 که همش میگه ما ربطی نداره. تازه بعد چند بار زنگ زدن و کلی الاف شدن. فکر کنم برا مشهد چند میلیونی، حدود 10 نفر اپراتور بیشتر نزاشتن. کدهاشونم دکوریه مثلا 107 واقعیش میشه 7 که ما بگیم بالای 100 نفر آدم اونجان.
چرا باید 4240 بشه 7950. مبنا و معیار چیه؟؟؟!!! این عدد از (7950) از کجا آمده؟
بعثت 7500 اینجا زده ولی 7950 حساب میکنه. برای خرید حجمم مثلا سایت مخابرات 4000 زده گلد نت (دزد) 4240 حساب میکنه. این رقم xتعداد کاربرا پول خیلی زیادی میشه. دزدی یعنی چی؟!!!
Last edited by AliTavakoli7; 02-09-2013 at 16:05.
عزیز دل برادر این رو میشه توجیح کرد
از وقتی مالیات بر ارزش افزوده قانونش تصویب شده می گیرن
الان 6% مالیات بر ارزش افزوده 4 هزارتومن میشه 200 تومن
و6% 7500 تومن میشه 450 تومن
اینا رو ول کن چون همه ی شرکت های خدمات adsl این رو میگیرن
ولی خدایی داره ظلم میشه الان من بخوام اکانت طلایی رو شارژ کنم میشه 7500 فقط برای یک ماه
این جوری که بیچاره میشیم
ولی بچه ها شاید یک خبراییه
فکر کنم اینا روزای آخرشونه گفتن تا میتونیم از این ها بخوریم![]()
طرح طلایی که عزیز 13000 تومان ناقابل شده بغدش ایمان جان شما الان تو پنلتون شارژکلی سرویس رو دارین مثلا یک ماهه دو گیگ 17500؟
... هر روز که می گذره گرفتن وایمکس داره به صرفه تر و معقول تر میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)