تو yahoo answer که سرچ کردم ، دیدم خیلیای دیگه مشکل منو دارن. یجا خوندم باید با مشت بزنیش!اما بازم نشد!
تو yahoo answer که سرچ کردم ، دیدم خیلیای دیگه مشکل منو دارن. یجا خوندم باید با مشت بزنیش!اما بازم نشد!
شما آپدیت چندو نصب کردید و بازی تون کدوم نسخس مال چه گروهیه؟
مرسی
چطوری وارد جزیره بشم؟
دوستان کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
من تو دانگارد همه کارارو کردم حتی اون مردرو هم اوردم که الدر اسکرول رو بخونه ولی وقتی با سارنا صحبت میکنم میگه منو نمیتونه به غار ببره همه یارامو هم دیسمیسد کردم ولی بازم نمیبرم....... چیکار کنم؟؟؟؟؟!!!!!!!!
در ضمن من یک باگ جدید رو متوجه شدم.... رفتم که تو مغازه ی بلتور چیزی بفروشم دیدم مغازش بستس کلی مدت رو صبر کردم بازم بسته بود وقتی لاک پیکش کردم تو مغازش هیچکس نبو د ....... اونو جدی نگرفتم تا این که جدیدا دیدم اون اهنگر جلوی وایتران نیست حتی اون مغازه ی کنارشم که اون براش کار میکنه صاحبش نیست چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
در شمال فکر کنم باشه
درست یادم نیست
ولی
اولش یه دمو مانندی نشون مید که میره به جزیره و بعضی ها در اینجا باگ براشون پیش میاد
و به یاد داشته باشین
برای جلوگیری کردن از باگ در کشتن میراک و کلا باگ های آینده
بدون داشتن هیچ روح اژدهایی وارد جزیره بشین
بله. باید برین به شهر الفریک نمیدونم فک کنم ویندهلمه. بعد باید برین به لنگر گاه. اونجا یک مرده ای هست که صاحب یک کشتی هست. باهاش صحبت کن. بگو میخوای بری سولسیم بعد میبرت ...... اونجا من با باگی مواجه نشدم حالا برای اطمینان همون کار که بقیه میگن بکن.....
کسی به داد ما نمیرسه؟؟؟؟![]()
توی چندصفحه قبل هم بهتون گفتم
نسخه بازی شما کلا مشکل داره اساساً
شما این نسخه رو دانلود کن و آپدیت 13 و بقیه دی ال سی ها رو هم نصب کن مشکلت حل میشه
Skyrim Razor1911
مرسی. حداقل یکی جوابمو داد.....
یعنی چی این نسخ::::
skyrim Razor 1911
در ضمن دوست عزیز من ورژن بازیم 1.9.32 هستش فک کنم اخریش... من این بازی رو 3 دفعه بازیش کردم یعنی با 3 پروفایل مختلف هر دفعه هم کلی ازش رفتم.. اگه میخواین لیست کوئست های هر دفعه رو بذارم......
داداشمم کلی بازیش کرده.. ما تا حالا با این جور مشکلاتی رو به رو نشدیم....... شما منظورتون اینه که بازیرو دانلود کنم؟؟؟؟>>>>!!!!! اگه منظورتون کرکی چیزیه لینک بدین...
یه چند ساعتی صبر کن بعدش برو یه مکان دیگه که چنتا باندیت داره چنتاشونو بکش یه چرخی هم بزن چنتا سرزمین دیگه بعد دوباره برو همون سرزمین خوناشامه و قلعه ببین چی میشه
یکی سیو بازیشو میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)