مراجعه حضوری و ثبت نام در سامانه بام
در حال حاضر بیرون از بام فقط میشه صورت حساب ( تا روز گذشته) که اونم گویا از اول مهر برداشته میشه
مراجعه حضوری و ثبت نام در سامانه بام
در حال حاضر بیرون از بام فقط میشه صورت حساب ( تا روز گذشته) که اونم گویا از اول مهر برداشته میشه
سلام
چرا وقتی یک کارت نقدی عابر بانک موعد و تاریخ انقضاش تموم میشه و میری شعبه یک کارت جدید صادر می کنند شماره رمز، رمز دوم و CVV عوض میشه و تغییر می کنه؟ علت این کار چیه؟ چرا کارت جدید با همون رمزهای قبلی و عدد CVV قبلی صادر نمیشه؟
ممنون
cvv و رمز مخصوص کارت هست و وقتی کارت عوض میشه طبیعیه که اونها هم عوض میشن
البته چون رمز ها ثابت نیستن میتونید مجددا رمز دلخواه رو بذارید ولی شماره 16 رقمی کارت و همین طور cvv عوض میشن و تا وقتی کارت عوض نشه ثابت هستن
من کارت نقدی پاسارگاد رو عوض کردم ولی شماره 16 رقمی روی کارت عوض نشد و همانند شماره کارت قبلی است و فقط CVV و رمز کارت و رمز دوم تغییر کردن
سلام
صدور کارت جدید با مشخصات کارت قدیم اشتباه هست و ضریب امنیتیش کمه
سلام
اگه بخواهیم یه سپرده رو به یه حساب روز شمار (هر دو حساب داخل یک بانک باز شدن) واریز کنیم از همین فیش های پرداخت و واریز معمولی بهتره انجام بشه یا از فرم و سیستم شبا؟ یا اینکه شبا فقط برای عملیات بین بانکهای مختلف است و نمیشه برای انتقال وجه در یک بانک یکسان استفاده کرد؟
ممنون
زنگ زدم بانک گفت اگر دزدیده یا گم می شد اون موقع کارت جدیدی که برات صادر می شد شماره کارت جدید و متفاوت از شماره کارت قبلی بهتون می دادن؛ اما چون خودم رفتم بانک و کارت جدید رو (کارت قبلی تاریخ استفادش تموم شده بود) گرفتم بنابراین شماره کارت مثل شماره کارت قبلی است. ولی همونطور که گفتم رمز CVV2 و رمز اول و رمز دوم جدید رو بهم تو پاکت دادن که اونها رو هم عوض کردم.
سلام .
کسی می دونه کدام بانک وام ازدواج 10 تومنی رو سریع تر میده ؟ می خوام ثبت نام کنم .. این بانک ها فعلا بازه :
رفاه کارگران
مسکن
پست بانک ایران
کارافرین
من همراه بانک ملی نصب کردم ولی وقتی میخوام موجودی بگیرم از داخل برنامه پیام میده برای استفاده از سرویس باید شماره موبایل به شعبه بانک معرفی کنیم!
چند روز پیش سیستم پیام کوتاه فعال کردم ، sms فعالسازی هم اومد!
میشه از طریق همراه بانک موجودی کارت افراد دیگه هم گرفت؟
بدون رمز وارد میشه اما هیچ اتفاقی نمیفته،قابل استفاده نیست انگار.
شما با رمز میری یا بدون رمز؟ ؟
فعال سازی همراه بانک با مسیج فرق داره. در مورد موجودی حساب دیگران هم خودت چی فکر میکنی؟
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)