به وقتش به شما هم میگن
اینا لوازم سمبلیک اردوگاه هست که باید تو کوله پشتی بزارید و ببرید
یه 10 قلمی میشه
فرمانده گردانتون کی هست ؟ احیانا جلیلیان که نیست ؟
به وقتش به شما هم میگن
اینا لوازم سمبلیک اردوگاه هست که باید تو کوله پشتی بزارید و ببرید
یه 10 قلمی میشه
فرمانده گردانتون کی هست ؟ احیانا جلیلیان که نیست ؟
نه خدا شاهده احد اینطور نیست . دلت خوشه ها
فرماندش کلا عوض شده یه فردی به نام کوهستانی اومده یه عقده ای به تنمام معناست نمیدونی تو این چند روز چه بلایی سر ماها آوردند . از ساعت 2 بیدار باش میزدند واسه سحر تا شب ساعت 11 ولمون نمیکردن.. تا 8 شب شکم گرسنه بیگاری کشیدند .. کی گفته هتله الکی شایعه نکنید اون دوره قدیم بود که فرمانده پادگان میگند عالی بوده
راستی دوستان هیچ راهی نیست در حین خدمت برای امریه اقدام کرد ؟؟؟
نه سرگرد زمانی هستش
آدم سخت گیرو منضبطی هستش
ما هم یک ماه پیش همین شرایط رو داشتیم ، خیلی سخته ، ولی تموم میشه داداش . سوراخ رو خودت پیدا می کنی ، فقط سعی کن مثبت بازی و بچه خوب بازی در نیاری . دیدی میتونی دو در کنی و کسی بهت گیر نمیده دو دور کن .
در حین خدمت شما نمی تونی واسه امریه اقدام کنی . ولی می تونی مقطع تحصیلی بالاتر قبول بشی ، بیای بیرون ، وقتی مجدد میخوای بری باقی خدمتت رو واسه امریه اقدام کنی . خرجش هم فقط 20 روز آموزشی مجدد هست که اونجا بهت هیچ کاری ندارن .
باز از جلیلیان بهتره ، جلیلیان مال گردان جواد بود ، خیلی آدم خشک و بی منطقی بود
سرهنگ سیف هنوز هست یا رفت ؟
اگر دیدین درجه داری سربازی رو زد یا خود شمارو حتما به عقیدتی سیاسی یا سلسله مراتب اطلاع بدین!
من نیرو دریایی سیرجان بودم. یه یارویی روز آخر سر شلوغ بازی بچه ها یکی رو کشید بیرون واسه خاطر اینکه دیر به خط شده بود و یه کتک مفصل زدو. یکی خابوند تو گوشش که خون پاشید بیرون.
خلع درجه اش کردن!
به هر حال هر چی سخت بگیری به ضرر خودته.
باور کن همین اموزشی آخرش خاطره میشه برات.امیدوارم چند تا بارون به پستتون بخوره و رژه تعطیل شه.
راههای فرار و جیم زدن هم خودت باید پیدا کنید.من اون زمان همش خودمو میزدم به مریضی و تو بهداری بودم.
ایشالا بیای تهرون پیش خودمون.
جلیلیان فرمانده ما بود قبول آدم بی منطقی بود اما من خودم زیاد باهاش برخورد داشتم بعضی وقتا نرم میشد و را میومد.جانشینش که سروان قاسمی بود هم آدم خیلی خوبی بود.
اما با چیزایی که من از زمانی شنیدم (زیادی سختگیره و اذیت میکنه) فک کنم جلیلیان بهتره
در هر حال فرمانده گروهان از همه بیشتر تاثیر داره اون اگه هوای بچه هاشو داشته باشه اذیت نمیشن
سیف رفته.دوره دافوس قبول شده.جانشینشم هنوز نیومده
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)