نه، مخابرات توی شرکت
نه، مخابرات توی شرکت
دانلود نکنین که سرعت ما خوب شه![]()
باو شما که دست به تغییرت خوبه بیا یه صفایی به 1 مگ بده دیگه![]()
جالبه، ساعت ده كه سرعتتون 50 بود:دي و آبان 8مگ بودين!در مورد 1مگ حسابگر، يه كافي نت داره، سرعت دانلودش از يه سايت خارجي كه من داشتم دانلود ميكردم، 488كيلوبايت بود! رو 4مگ بستن... دوستمم ك كاربر خانگيه، باز 1مگ داره كه اونم همينه. در مورد شبانش اطلاع ندارم چون تا حالا يك دفعه هم استفاده نكردم
مرده شور ببره اين مخابرات رو با اين سرويس محدودش! امشب ركورد سرعت دانلود داشتم! 380-980 كه البته يه مشكلش اين بود: بايت/ثانيه! خدا كنه تكليف اين 1ب10 ها معلوم شه كه يا از اون بگيرم يا كلا بيخيال مخابرات شم! مشكل اينجاس تا 22بهمن اشتراك اين خراب شده رو دارم كه 1روز نت سالم به ما نداد از وقتي محدود شديم... و ميگن امكان پس زدن شارژ محدود نيست! اه؟ پس امكان دزدي هست؟!؟! والا شما رو كه نميدونم اما نه استفادم در اون حده نه كيفيتش ميارزه نه پول علف خرسه كه ماهي 29-40 تومن بدم 256-512 مخابرات! معلوم نيست از اين پول به خود رئيس از خدا بي خبر مخابرات ميدن كه اومده 80% گرون كرده؟ يكي حالي اين پيرمرد هاي احمق مخابراتي كنه كه دنيا سرويس 50مگابيتي ارائه ميده، اما ما بايد 256ي كه نصف دورش قطعي داره رو 2.5 برابر 2سال پيش بگيريم؟ ميخواين گرون كنين؟ باشه،اشكال نداره! اون سرويس آشغال 64 و 128 رو حذف كنيد، كه به ترتيب در بهترين شرايط 27 و 54مگ در ساعت دانلود ميكنن، به جاش 3072 و 4096 اضافه كنيد! اما تا اين كودن هاي، بيسواد ، احمق كه يكيشون از 1316 تو مخابراته (زماني كه با چهارپايان ميرفتن سر كار و خودم ديدمش) ، سر كارن ، مگه در خواب ببينيم سرعت اينترنت ايران و كرمانشاه پيشرفت كنه! لابد چون تا 100 بلده بشمارن (دسته اسكناس) با خودشون فكر كردن واي خدا جون 128 كيلو بيت چه اسم درازيه! پس حتما سرعت توپيه! و شانس اورديم سرعت رو با ضريب 1ب20 نبستن! و موقع تفكر در اين مورد انگشتاي پاشون تو كفش معلوم نبوده!
این سرویسی که میگی چند گیگه و هزینه ماهیانش چنده ؟![]()
اینجا تا 16مگ هم دانلود گرفتیم
ولی بیشتر اوقات میذاریمش روی 4
فکر کردی مخابرات چیکار میکنه؟
اونا هم زنگ میزنن شرکت زیر ساخت
زیر ساختم...
كاري نميكنه؟ زيرساخت قيمتاشو تعيين نميكن!!!خودشون تعين قيمت ميكنن! حدود 2ساعت وصل بودم امشب، هيچ سايتي لود نميشد! آخر سرم گوشيمو با BLUETOOTH وصل كردم و با ايرانگل آن شدم! پنل اكانتمو چك كردم حدود 50كيلوبايت تو 2ساعت دريافتيم بوده، واقعا لذت بخشه! حالا فرداصبح ساعت 10 با 60-70 تا دانلود ميكنه! ميخوام چيكار؟ صبح ايرانگل هم با 30 تا دانلود ميكنه، مهم شب هاست!شايد با نامحدود 1ب10 درست شه، اما حداقل يه اكانت تست بدين ملت بدونن تكليفشون چيه
وضع فعلي: پارس آنلان پورت وليعصر نميده! صبانت عاليه اما گرون! حسابگرم نرفتم! نوين نت 128 تو روز 64 دانلود ميكنه و ارزون، چون هزينه رانژم نداره ميشه تست كرد اما فقط يك نفر گفت خوبه، اينجا همه ناراضين
درود
تعرفه مخابرات زیاد شده دوستان؟
کسی اطلاعی داره؟
یک مگ چند شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)