اولا كه هنوز كارشناس ها دارن روش تحقيق مي كنن از 25 كشور دنيا
قطع كردن اينترنت مال بريج هست توي pppoe تا مودم روشن هست ارتباط وصله. حالا احتمالش هست تا 6:55 بزنيد يه چيزهايي كم بشه.
اولا كه هنوز كارشناس ها دارن روش تحقيق مي كنن از 25 كشور دنيا
قطع كردن اينترنت مال بريج هست توي pppoe تا مودم روشن هست ارتباط وصله. حالا احتمالش هست تا 6:55 بزنيد يه چيزهايي كم بشه.
دزدانی در دل شب.با ما همراه باشید....
شرکت پارس یکی از چندین شرکتیه که در سطح چند منطقه تهران خلاصه میشه و از این چند منطقه جرات دزدی نداره و خدماتی رو به مشتری میده، که باید بده.کی میدونه چرا؟؟؟؟خدا داند و بس.....
همین رو بگم که دست هر چی دزد و و خیلی چیزیای دیگه رو از پشت بسته.
کساییه که این تاپیک رو راه انداختند به جای اینکه ضعقهای شرکتها رو از جمله پارس {که اصلا واقعیت نداره}تو بوق کرنا کنند ضعفهای اونا رو بگند که مردم از داخل دخمه افتادن نجات پیدا کنند.
.......:::::::::::........جای تاسف داره برای پارس آنلاین که خدماتش به چند منطقه تهران و در حد بسیار بسیار بسیار خوش بینانه به دو یا سه استان مهم و بزرگ دیگر برای چپاول و دزدی ختم می شود........:::::::::..............
..::.افسوس از این همه اعورانه نگری.::.
Last edited by NirvanaH; 06-03-2011 at 21:20.
من با یوزر و پسورد یکی از دوستان دانلود میکردم یه مدت سرویس 128 داشت که سرعت حدود 140 تا 145 بود ولی الآن که سرویس خودم رو تمدید کردم 256 گرفتم 3 ماهه شد 33 تومن حدودا الان سرعت دانلودمون مثل قبل هست و فرقی نداره بین 180 تا 190
منظورم شبانه بود
چقدر دانلود میکنی شبا؟
چی میگی شما تو این هاگیر واگیر
من که دزدی ندیدم تاحالا، اگه کرد ، چشم ، حتما میام تو بوق میگم
دوستان تو منطقه شهید لطیفی کسی از پارس انلاین سرویس داره !؟
من شاتل ارت 1 دارم منتها سرعت خیلی پایینه ! بالای 20 نمره !
میخوام 128 با محدودیت 14 گیگ پارس رو بیام بگیرم !
سرعت واسم مهمه ! میخوام سرعتم بالا باشه
سرعت دانلود تو روز چنده ؟ تو شب چی ؟
قطعی داره یا نه ؟
از 1 تا 7 حدود 1400 مگابایت میشه
جدن؟ من فکر میکردم شما بالای 2 گیگ میگیری
من با 128 همیشه 1800 مگ میگیرم![]()
مثلا الان امروز جمع ترافیک رایگانم شد حدود 1400 مگابایت
--
قبلا میگرفتم خیلی هم خوب میگرفتم بین 1 تا 6 میزدم برای دانلود و 4200 مگابایت دانلود داشتم نمیدونم چکارش کردن که دیگه مثل اون اوایل نیست
دوستان من میخوام دانلود شبانه رو تا 6.55 بزارم باید کلاً چیکار کنم
مودم در حالت اولیه هست
یعنی pppoe
چطوری باید dc کنمش
کلاً یه توضیح خوب کامل بدید..
یعنی مثل شمایی که واسه دانلود میزارید تا 6.55 و میرید تا 10 صبح میخوابید بعدش میاید هیچی از ترافیکتون کم نمیشه...
کلاً چه کردید از اول تا آخر
مرسی
Last edited by ATA FARZADI; 07-03-2011 at 07:53.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)