دارم ذوق مرگ میشم.کتاب کلاس دیفرانسیل رو که دنبالش بودم. از نمایشگاه کتاب خریدم![]()
دارم ذوق مرگ میشم.کتاب کلاس دیفرانسیل رو که دنبالش بودم. از نمایشگاه کتاب خریدم![]()
دوستان يك سوال
چرا موقع ثبت نام برا معدل كل ستاره قرمز داره ولي برا معدل كتبي ستاره قرمز نداره؟
آخه مگه معدل كتبي همون معدل امتحانات هماهنگ نيست و معدل كل جمع نيمسسال اول و دوم (برا ما نيمسال اول هماهنگ نبود الان رو نميدونم الان هماهنگ هست؟)
يعني معدل كل تاثير داره؟
جلد دومشه؟
حاجی نمایشگاه کتاب تو اردیبهشته ها!؟
يه سوال ديگه هم دارم يادم رفت
پيش دانشگاهي هاي امسال سال اخذ مدرک دوره پيش دانشگاهي رو چند ميزنن؟
سالي كه ترم دومت توشه ، براي شما ميشه 89
من که تهران نیستم.
خودمسئول فروش اصلی انتشارات هم اومده بوود این جا گفت 100 درصد تا 25 دی جلد دوم چاپ میشه
از من مي شنوي درساي امسال تو خوب خوب بخون و درس سال بعدو موقع خودش خوب خوب بخون و الي آخر...(البته اگه با دبير خصوصي مي خوني يا كلاس مي ري يه ذره-نه زياد- قضيه فرق مي كنه)
فيزيك هاليدي رو بعد از خوندن كامل فيزيك 2 ، فيزيك پيش و فيزيك پايه (بلت) مي شه خوند ولي اصلا به درد كنكور نمي خوره مگر اينكه هدفت المپياد باشه
امتحان تستي خيلي فرق داره با امتحان تشريحي اگه مي خوايي حتما رتبه ي خوب بياري هب تست تمرين كن ولي شخصا توصيه مي كنم فعلا بي خيال اين بحثا شو سعي كن مفهومي ياد بگيري تا سالاي بعد راحت بتوني مباحث سنگين تر رو درك كني...
رتبه هات بد نيست
من فكر مي كنم بايد 89 بزنيم ديگه...فردا مي پرسم مي گم بهت
اونا نمرات كتبي رو خودشون از آموزش پرورش مي گيرن واسه همينم فكر مي كنم زياد براشون مهم نباشه اون نمره اي كه ما وارد مي كنم و براش ستاره قرمز نزدن![]()
اقا یکی جواب ما رو هم بده..
من که دیپلم ندارم چطوری معدل دیپلم رو وارد کنم؟
کمککککککک
فرم ثبت نام امسال به نظرم تغييرش ندادن مال پارسال هست
اشكال هم داره (شماره ها رو نگاه كنيد)*
![]()
دوستان کارنامه هاتونو دیدم بهتون تبریک میگم من ترازم اومد پایین ولی آزمون بعد مطمئنم بهتر میشه
امروز از 4 عصر تا 8 شب تو کانون بودم با دوستم و داداشش و پشتیبان بحث کردیم البته نه کل 4 ساعت
مثل اینکه کلا توی دین و زندگی 2 مشکل داریم!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)