تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 1211 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون ارمین جان....شرمنده کردی.
    ولی یک سوال داشتم...توی همین برنامه ها که ability بازیکنان رو نشون میده بعضی امارها که بالای 80 یا 90 بود رو سفید نشون داده بود
    یک چیزی دیگه که خیلی برام عجیب بود پست AM برای گتوسو بود
    ولی در کل خیلی ازت ممنونم....امیدوارم بعدا بتونم جبران کنم
    اره راست میگی دقت نکرده بودم البته این باگ این برنامه ادیتور هست ای ablity ها دست نخورده هستند. خلاصه دیدم عشق میلان هستی گفتم یه حالی با ablity ها بکن.

در ضمن چیزی که مشخصه پست تخصصی یا registered گتوسو هافبک دفاعی هست فعال بودن cmf , amf نشون میده که قابلیت بازی در این پست ها رو هم داره.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستاني كه اينترنت پر سرعت دارند توجه كنند :

PES 2010 Gameplay, Real Madrid vs. Inter Milan - Exclusive Footage

It's Friday afternoon, hurrah! Let's celebrate.

Here, unedited, unaltered and for your enjoyment, is a full match between two of the best players in the UK, taken from the PES 2010 Xbox 360 review code.

Marko9Gardinic and Keenan of PES Rankings battle it out in this exclusive Inter Milan vs Real Madrid sneak peak video.

There's some great stuff in there and you won't find it anywhere else.

It's split into two halves to make it easier to digest. Oh, and this won't be the only video you see on PESFan in the next few weeks, as we hope to have more vids in the lead up to PES 2010's launch on 23rd October, booyah.
    دوتا از بهترين بازيكن هاي پي اي اس كد كامل نسخه ايكس باكس 360 رو بازي كردن كه فوق العاده بازي جذاب و عالي شده پيشنهاد شده كه نگاه كنيد لذت ببريد اين طرفداران پي اي اس :

لينك نيمه اول :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لينك نيمه دوم :
    کد:

4. 5 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره راست میگی دقت نکرده بودم البته این باگ این برنامه ادیتور هست ای ablity ها دست نخورده هستند. خلاصه دیدم عشق میلان هستی گفتم یه حالی با ablity ها بکن.

در ضمن چیزی که مشخصه پست تخصصی یا registered گتوسو هافبک دفاعی هست فعال بودن cmf , amf نشون میده که قابلیت بازی در این پست ها رو هم داره.
    اره...ولی هر کی بازی گتوسو رو نگاه کنه می فهمه اصلا به درد AM نمیخوره....اصلا گتوسو قابلیت بازی در همچین پستی رو نداره...برای اولین باره که توی سری pes می بینم این پست به گتوسو اضافه شده

این ویدئو ها رو نمیشه دانلود کرد...اگه لینک دانلودش رو لطف کنین ممنون میشم

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راس میگه نه میشه دانلود کرد نه واصه من تصویرشو نشون میده اگه میشه لینک دانلودشو بزار بگیریم...

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینم لینک مستقیم ویدئوی نیمه اول بازی:
    کد:

داره خودمونی میشه a.asgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما رشته تحصیلیت چیه ؟
    در ضمن شما توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشتی ؟ اگه رشتت هوش مصنوعیه میشه مقداری در مورد TEAMVISION 2 که توی این نسخه بهینه شده توضیحاتی بدی ؟
    من رشته تخصصیم intelligent system design

تو نمایشگاه GC المان هم هم بودم ولی متاسفانه کونامی بدترین غرفه بود به نظر من به خاطر اینکه کلا 3 نفر از مسولین اصلی بازی اونجا بودن 2 تاشون بلد نبودن انگلیسی حرف بزنند بعد کلا 2 تا مترجم تو غرفه بیشتر نبود یکی به المانی ترجمه میکرد یکی به انگلیسی بعد یکی از کسانی که اونجا بود به نام اقای kazi اگر اشتباه نکنم ایشون مسول parallel processing & image processing بود بعد ما کلا تونستیم 3 سوال بپرسم

سوالاهایی که من هم پرسیدم اینها بود
    1- ایا موتور connoisseur هوش بهبود یافته ؟
    پاسخ:این قسمت مربوط به حوضه کاری من نمی شود .

2-ایا در پردازش های مستقیم و موازی بازی رفتاری برای اینکه player ها يك اشتباه را دوبار تكرار نكن و در واقع درس بگیرند پیاده سازی شده است ؟

پاسخ: ما خیلی تلاش میکنیم که این قسمت را بهینه کنیم و تا زمان انتشار بازی وقت زیادی هست و احتمال داره به صورت ازمایشی و تست در بازی قرار داده بشود

3-کلا با توجه به اینکه موتور AI در pes09 دارای بسیار از باگ های پردازشی و ناخوداگاه بوده ایا اینکه کونامی تصمیم گرفته این موتور را بهبود بده و نه اینکه کلا دگرگونش کنه ایا پاسخگوی نیازهای کاربرا می باشد؟

پاسخ: من به شما اطمینان می دهم که AI این نسخه بسیار پررنگتر در بازی احساس شود .

البته همین ها رو هم به زور جواب می دادند و کلا زیاد اهل دادن اطلاعات تخصصی به fan ها نیستند و سباس هم همنطور ایشون هم زیاد در این زمینها اطلاعات ندارد به خاطر همین همیشه سوالات تخصصی را بی پاسخ می گذاره و یا با جواب های همینطوری و یا اینکه نمی توانم اینها را جواب بدم رد می شود

اما در مورد teamvision 2 من دوست دارم یک نقد اساسی بنویسیم در اینباره ولی اجازه بدید بازی release
    بشه من با دو تا نرم افزار انالیز کنم ان وقت می تونم یک نظر تخصصی بدم
    اما نظر الانم به نظر خود من با توجه به tactics هایی که کونامی وارد بازی کرده و اینکه من کاملا موتور AI یا همون teamvision pes09 را کاملا می شناسم به نظر من بزگترین استباه کونامی در این نسخه که در واقع همه تلاشش را انجام داد تا این نسخه یک نسخه next-gen باشه این بوده است که بازهم از همون موتور قبلی استفاده کرده و فقط بهبود داده شده و بعضی وقتها که شما از بعضی استراتژی ها استفاده میکنید باگ های اساسی می بینید مثل جمع شدن کل بازیکنان در نقطه و ... البته اینها هم بر میگرده به connoisseur هوش که هز چقدز این را بهتر بتوانیم پیاده سازی کنیم تصمیم گیریهای در زمان crisis بهتر می شود البته سعی میکنم در اولین فرصت بعد از انتشار بازی یک نقد اساسی از AI بازی برای دوستدارن این بازی بنویسم

9. 5 کاربر از a.asgharpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

سلام

برنامه ای برای گرفتن اخبار جدید از pes 2010

کد:
    لازم به ذکر هست که من اینو از سایت خود pes 2010 گرفتم

کد:

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوتا از بهترين بازيكن هاي پي اي اس كد كامل نسخه ايكس باكس 360 رو بازي كردن كه فوق العاده بازي جذاب و عالي شده پيشنهاد شده كه نگاه كنيد لذت ببريد اين طرفداران پي اي اس :

لينك نيمه اول :
    کد:
    لينك نيمه دوم :
    کد:
    اینا دو تا از بهترین بازیکنان؟ مثل آب خوردن هر دو رو 6 تایی می کنم

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

سلام

برنامه ای برای گرفتن اخبار جدید از pes 2010

کد:
    لازم به ذکر هست که من اینو از سایت خود pes 2010 گرفتم

کد:
    ویرایش :

بچه ها یه چیز جالب که تو سایت pes 2010 دیدم یه چند تا screen shot بود که به خاطر فلش بودن سایت نتونستم بگیرم

اگه اونا رو بخواین ببینین وقتی وارد سایت شدید به قسمت game info برید و بعد screen shot

واقعا عکس های جالبی زده

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

این ویدئو ها رو نمیشه دانلود کرد...اگه لینک دانلودش رو لطف کنین ممنون میشم
    اینم لینک دانلودش

کد:
    کد:

14. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •