تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 503 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس آگاهی صفر برای اون مطالب, یعنی انجام یک بازی نقش آفرینی در گذشته و اگر انجام نداده باشیم, قاعدتآ آگاهیمون منفی هست دیگه؟؟؟!!!
    مشکل شما از IQ هست. حرف های عادی رو هم متوجه نمیشید. برای اینکه حرفم رو واضح توضیح بدم:
    پست خودتون رو ببینید؟
    ظاهرآ اون مطالب رو با توجه به داشتن آگاهی نسبی گیمرها از این بازی نوشتن.
    من جواب دادم نه بر اساس آگاهی صفر.

حالا یه تست IQ :
    آگاهی صفر برمیگرده به چی ؟
    1- آگاهی از این بازی (شایا)
    2-انجام یک بازی نقش آفرینی در گذشته

شما قبلا جواب دادید:
    پس آگاهی صفر برای اون مطالب, یعنی انجام یک بازی نقش آفرینی در گذشته
    و بر اساس این برداشت و سطح IQ اینطوری نتیجه گیری کردین :
    و اگر انجام نداده باشیم, قاعدتآ آگاهیمون منفی هست دیگه؟؟؟!!!
    من چی بگم دیگه ؟!
    خوندن پست اول و فهمیدن اون یه شرط دیگه هم می خواد ! IQ +75

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشکل شما از IQ هست. حرف های عادی رو هم متوجه نمیشید
    مشکل, فهم و شعور نداشته شماست که ظاهرآ خانواده محترم, موقع تربیت شما, این نکته رو فراموش کردن.
    اگه حوصله سر و کله زدن با افراد رو ندارید, کسی مجبورتون نکرده پاسخ سوال ها رو بدید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گه حوصله سر و کله زدن با افراد رو ندارید, کسی مجبورتون نکرده پاسخ سوال ها رو بدید.
    lol
    من معلولا جواب اونایی که می خوان ایرانی بازی دربیارن رو میدم و ضایع می کنمشون.
    دیدی که خیلی هم با حوصله و ظرافت جوابت رو دادم و خودتم بهت ثابت شد اشتباه از ضعف خودت هست نه من.
    نتیجه گیری شما از فهم . شعور این جور حرف ها هم به IQ شما برمیگرده که در پست قبل توضیح داده شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

lol
    دیدی که خیلی هم با حوصله و ظرافت جوابت رو دادم و خودتم بهت ثابت شد اشتباه از ضعف خودت هست نه من.
    نتیجه گیری شما از فهم . شعور این جور حرف ها هم به IQ شما برمیگرده که در پست قبل توضیح داده شد.
    واقعآ متاسفم (نه برای شما) برای خودم که با همچین عقده ای و بیمار ذهنی ای بحث میکنم و... . خوش باشید.

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل شما از IQ هست. حرف های عادی رو هم متوجه نمیشید. برای اینکه حرفم رو واضح توضیح بدم:
    پست خودتون رو ببینید؟

من جواب دادم نه بر اساس آگاهی صفر.

حالا یه تست IQ :
    آگاهی صفر برمیگرده به چی ؟
    1- آگاهی از این بازی (شایا)
    2-انجام یک بازی نقش آفرینی در گذشته

شما قبلا جواب دادید:

و بر اساس این برداشت و سطح IQ اینطوری نتیجه گیری کردین :

من چی بگم دیگه ؟!
    خوندن پست اول و فهمیدن اون یه شرط دیگه هم می خواد ! IQ +75

roooffffffllllll

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واقعآ متاسفم (نه برای شما) برای خودم که با همچین عقده ای و بیمار ذهنی ای بحث میکنم و... . خوش باشید.
    QQQQQQQQQQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جوابت يکم تنده ... چه ربطي به ايراني بودن داره ؟

بعد هم پرو هاي اين بازي (اونايي که سن و سالي ازشون گذشته ) معمولا خيلي با حوصله هستن ...
    امروز توي پاندو يه نووب مخ يه لول 60 رو تيليت کرد (مي گم طيليط ! يعني پدرشو در آورد اونقدر سوال بي ربط کرد) ولي اين انگار نه انگار همه ما رو plvl مي کرد هم جواب اينو مي داد ... يارو هم که اصلا هيچي نمي فهميد @@

راست مي گه شما که زحمت مي کشي جواب مي دي خب براي بعضيا توضيح اضافه هم بدي نور الي نوره اجرت با گادس :دي

8. این کاربر از erf45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ایرانی بازی یه اصطلاح. به خصلت ها و خصوصیت های بد ایرانی های این روزها برمیگرده و مفهوم مکانی نداره ، بیشتر تو دانشگاهها این تمثیل ها بکار برده میشه. مثلا به یکی تیکه میندازن میگن شهرستانی به شهرستانی بودن کاری ندارن، یه جور مفهومه . به یه تهرانی هم این تیکه رو میندازن. من با بیشتر توضیح دادن اصلا مشکل ندارم و اگه حوصله هم نداشتم 2 روز اون پست اول کامل رو درست نمی کردم. من 100 تا پست پشت هم از من سوال می کرد من جواب سوال هاش رو می دادم . ولی دقت کن بعد اینکه اولین جواب رو دادم چطوری جواب من رو داد. آگاهی منفی و این چرت و پرت ها یعنی چی ؟ مطمئنم کسی به اون لول 60 ها موقع سوال کردن وقتی جواب می گیره توهین نمی کنه. اگه بکنه اون لول 60 همونجا plvl شما رو بیخیال میشد و جواب توهین شما رو هم می داد. عرفان خودت امتحان کن برو پیش یکی که فکر می کنی خیلی صبور هست یه سوال ازش بکن بهد که جوابت رو داد یه تیکه بهش بنداز و مسخرش کن ببین چه عکس العملی نشونت میده. ------------------------ پ. ن : این فروم شیلترش خفن تر شده . حتی .net هم فیلشر شده ! فکر کنم کم کم باید تاپیک رو ببریم یه فروم دیگه . خیلی سخت شده وارد شدن.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

فعلا از .ir استفاده ميكنيم.
    دعوا نكنيد لطفا.(البته من حق رو به محمدجان(ببخشيد خودموني شدم!) ميدم.)

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دعوا نكنيد لطفا.(البته من حق رو به محمدجان(ببخشيد خودموني شدم!) ميدم.)
    ولی دقت کن بعد اینکه اولین جواب رو دادم چطوری جواب من رو داد
    این جمله تو جواب ایشون چه معنی میده "شما واقعا پست 1 رو خوندی ؟" از این جمله دو نوع برداشت میشد کرد 1- پست اول رو نخوندم و داشتم دروغ میگفتم 2- پست اول رو خوندم و همون بحث IQ هست. که هردوتاش هم توهین محسوب میشه. ایشون برند پست های منو مطالعه کنند و ببینند با چه کسی تا الان جر و بحث داشتم. اصلآ خودتون (Sub-Zero70) تو تاپیک WOLFTEAM وقتی کسی جواب منو نمیداد. عکس العمل تندی داشتم؟ فقط گفتم " دوستان لطف کنید و جواب سوال قبلی منو بدید " بازم کسی جواب نداد, شما رو مخاطب قرار دادم و گفتم "دوست عزیز یک مرامی بزارید و 5 دقیقه هم صرف آموزشش به من کنید" منظورم این نیست که پس حتمآ ایشون مشکل دارن و شایدم اصلآ از گفتن اون جمله, منظوری نداشتن ولی همونطور که خودشون گفتن به من هم حس به تمسخر گرفتن دست داد و... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •