سلام
راس میگی برم بیرون آپ کنم هم خودم راحت میشم هم به دوستان زحمت نمیدم.این برنامه های جف و مف و... بی خیال شدم
اینم از ایرنسل و همراه اول که نمیشه با هاشون آپ کرد .
سلام
راس میگی برم بیرون آپ کنم هم خودم راحت میشم هم به دوستان زحمت نمیدم.این برنامه های جف و مف و... بی خیال شدم
اینم از ایرنسل و همراه اول که نمیشه با هاشون آپ کرد .
Last edited by blAck fire; 20-01-2010 at 15:56.
برنامش را ميشه رو يه كوشي د يكه نصب كرد
منظورت خود دیکشنری است یا زبان های ترجمه ؟خود دیکشنری رو اگه فایل نصبی اش رو داشته باشی میتونی روی گوشی هایی که sis رو پشتیبانی میکنند نصب کنی،ولی مثل اینکه فایل قابل نصبش نیست
زبانهای ترجمه اش رو توی گوشی های نوکیا که دیکشنری دارند نصب میشه
با عرض سلام خدمت دوستان عزيزم، اينطور كه ديدم افراده زيادي براي استفاده از جف و آپ ديت با اون مشكل دارن! منم كه امتحانام تازه تموم شده كفتم يك PDF تهيه كنم تا شايد مشكل دوستان حل بشه.
اميدوارم بتونه كمك كنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.
دوستان ببخشید من با ایرانسل و GPRS این گوشی مشکل دارم .
یعنی وقتی سیمکارت ایرانسل رو روی گوشی میزارم هرکاری میکنم با GPRS نمیتونم به اینترنت وصل بشم .
ولی با همراه اول راحت وصل میشه .
تنظیمات خاصی داره واسه این کار ؟
گزینه ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع رو بزن اگه اس ام اس تنظیمات برات نمیاد از روش زیر هم میتونی
فایل زیر رو دانلود کن بعد از جایی که سی دی نوکیا رو نصب کردی گزینه content copier رو باز کن و گزینه restore رو انتخاب کن بعد آدرس فایل رو بهش بده و next رو بزن وقتی پیام ریستارت داد گوشیت رو ریستارت کن و وقتی بالا اومد تو ی مسیج هات یک اس ام اس میاد که حاوی تنظیمات GPRS و MMS هستش اون رو سیو کن .قبلش اگه دوست داشتی از اس ام اس هات بک آپ بگیر چون ممکنه پاک بشن
منبع:lolo_Khanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین پروداکت کد گوشیت چنده بعد از توی یک فایل زیپ که چند صفحه قبل گذاشتم میتونی فریمور مخصوص گوشیت رو دانلود کنی یا اینکه از توی تایپک زیر انتخاب کن
بعد میری توی این تایپک برنامه جف رو دانلود و نصب میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموزشش هم اونجا هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد که آموزش رو دقیق خوندی و خواستی اپدیت کنی ،گوشیت رو خاموش کن برو توی برنامه جف صفحه ای که باید فایل ها رو برای گوشیت انتخاب کنی 3 تا تیک رو که توی اموزش گفته میزنی به اضافه تیک dead usb و بعد هم تیک crt 308 رو بر میداری و گزینه فلاش رو میزنی بعد پایین بهت پیام میده که الان گوشیت رو روشن کن برای یک لحظه کوتاه دکمه ریستارت گوشیت رو نگه دار تا کامپیوتر گوشیت رو بشناسه بعد خود جف بقیه کارها رو انجام میده
وقتی که میایی توی اکانت کاربری کنار گزینه نقل قول گزینه تشکر هست
من برای ورژن 31 از آپدیت یکی دیگه استفاده کردم و هیچ مشکلی نبود[/QUOTE]
با تشکر از پاسخ شما
اما نه تونستم فایل زیپ را پیدا کنم ونه توی اون تایپک فریمور وجود دارد به خدا تو کفیم کمک کنید
سلام دوستان صفحه مربوط به آپدیدت گوشی چنده؟
ببخشید دوستان یه سئوال :
اول سیمکارت همراه اول روی 5800 بود ، الان که ایرانسل رو گذاشتم اون بالا سمت راست کنار باطری یه علامت SMS اومده و چشمک میزنه . روش که میزنم اینو نوشته : SIM MEMORY FULL
چیکار کنم که بره ؟!
مرسی عزیز با همین کار اومد .گزینه ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع رو بزن
دستت درد نکنه .
با تشکر از پاسخ شما
اما نه تونستم فایل زیپ را پیدا کنم ونه توی اون تایپک فریمور وجود دارد به خدا تو کفیم کمک کنید
[/QUOTE]
این فایل زیپ شده
این هم تاپیک فریمور صفحه 32کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترتیب انتخاب فایل ها توی برنامه جف باید به صورت زیر باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MCU :RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM :RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V12
CNT :RM-356_40.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant :RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)