امضا آپدیت شد.
امضا آپدیت شد.
یک مشکلی که من با کاسپر ۲۰۱۲ پیدا کردم این است که در قسمت activation code از من ۴ رقم بیشتر قبول نمیکنه به جای ۵ رقم..و اون کد معروف ۵ تا ۱ را نمیتونم وارد کنم تا برم تو قسمت دادن کی بهش..
لطفا راهنامی بفرماید..
جدیدترین کیهای محصولات کسپرسکی
Kaspersky Pure
Kaspersky Anti-Virus 2011, 2012
Kaspersky Internet Security 2011, 2012
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Key های جدید برای تمام محصولات Kaspersky (تست شده به تاریخ 9 شهریور 1390)
موفق باشید.
اقا این
کار نمیکنه چرا؟
معرفی تعدادی سایت که به طور مرتب و روزانه برای محصولا کسپر کی و کلید های فعال میزارن
:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار هم نیست که کار کنه. این یک سریال سوخته هست که برای رد کردن مرحله اول و ورود به قسمت وارد کردن key استفاده میشه. البته باید قبلش اتصال اینترنت رو قطع کرده باشی.
میدونم
اما بازم کار نمیکنه
نباید کانکت باشید به نت ... !میدونم
اما بازم کار نمیکنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)