منم الان تقریبا 10 روزی میشه که سرعت شبانه م به شدت افت کرده (پینگ با سرور باکو روی 999 ) ... فکر کنم با این کار دارن برای سال جدید بهمون عیدی میدن ..
من قراردادم 9 فروردین تموم میشه اگر اوضاع همینجوری بمونه بدون شک میرم روی آسیاتک یا صبانت ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم الان تقریبا 10 روزی میشه که سرعت شبانه م به شدت افت کرده (پینگ با سرور باکو روی 999 ) ... فکر کنم با این کار دارن برای سال جدید بهمون عیدی میدن ..
من قراردادم 9 فروردین تموم میشه اگر اوضاع همینجوری بمونه بدون شک میرم روی آسیاتک یا صبانت ...
آقا حرف دل منو زدی من مشهد هستم و سرعت شبانه به شدت کم شده به نمایندگی زنگ زدم گفتن ما تعهدی
در برابر سرعت شبانه نداریم !!
یه پست دیگه هم داده بودم ولی این تاپیک فکرکنم ----- داره !
عجب ! چه رک بهت گفته!!!از پشتیبانی شاتل واقعا این حرکتها بعیده ...
من از دیشب دوبار با پشتیبانی فنی راجع به افت سرعت شبانه صحبت کردم ... امروز بعد از ظهر هم تلفنی زنگ زدم ولی در نهایت جواب قانع کننده ای نشنیدم ...
به من گفتن که مشکل رو پیگیری میکنیم...
تو تعطیلات نوروزی برنامه ریخته بودیم که دانلود کنیم که با این برنامه ای که شاتل پیاده کرده تمام نقشه ها بر آب شد !
ما رو باش که از شاتل عیدی هم میخواستم (بابا نخواستیم همون سرعت اسمی سرویس رو بهمون بدید عیدی پیشکشتون!)
راستش من تا 9 فروردین که قرارداد این دورم تموم میشه صبر میکنم و اگر درست نشد قطعا میرم روی صبانت یا آسیاتک ...
الان داشتم تعرفه های صبا رو میدیدم که حتی از شاتل همبه صرفه تر هستش و حجمش هم بیشتر هست ... شبانه رایگان هم که داره ...(آخه آخرین باری که من قیمتهای صبا رو دیدم تابستون بود و فکر میکردم که شاتل ارزون میده ولی الان که لیست قیمت صبا رو دیدم متوجه شدم که همچین خبری نیست!)
![]()
سلام دوستان
یه سوال
تو شاتل میشه سرویس ها رو عوض کرد؟؟
مثلا یه ماه art بگیری بعد چند ماه eco ؟؟؟؟
آره فکر کنم بشه ... از آرت 1 مثلاً بری 2 یا 3 که 100% میشه ... از اکو به آرت هم باید بشه ولی لابد یهکم کار می بره ...
ببین دوست من شما قبل از رفتن به هر isp دیگه ای برو یه سر به تاپیک مربوطه اس بزن ببین ملت راضی اند یا نه ... آخرین خبری که از صبا به من رسیده این بوده که طرف 1 مگ داشته بعد موقع دانلود 10 دقیقه سرعت عالی بوده ولی بعدش یه هو شده 20 ... سرعتی که باید 120 باشه ... ببین فکر نکن الان شرکت های دیگه گل و بلبله و فقط شاتل داغونه ... می تونی بری امتحان کنی ... آسیاتک سایت ندارهیعنی 2 ماهی سایتش پکیده ... پرداخت آنلاین همشون هم افتضاحه ... حالا خودت میدونی ... برو تست کن شاید شانس تو زد و خوب شد ... ولی به یقین میگم الان شاتل بهترین isp موجوده ... اشکال هم فقط توی سرویس های اکو هست ... اونم شهرهای دیگه ... آرت عالیه ...
![]()
بله دوست عزیز، اگر در مرکر مخابراتی شما اکو ارایه بشه برای تغییر سرویس هیچ مشکلی نیست.
سلام دوستان چنین امکانی وجود داره که من اول سرویس اکو 128k و فعال کنم بعد که راه اندازی شد بایم تو پنل خودم 128k و به 512k تغییر بدم؟!
اینجوری بدون هیچ مدرک و نامه و فرمی سرویس 512k و به من می دن
موفق باشید![]()
اينم اسپيد تست من. مثلا 512 گرفتيم. ساعت 3:45 بعد از ظهر.
[
همين الان دارم فاير فاكس جديد دانلود ميكنم. نميدونم چه مرگش شده همينطور رو 16 درصد قفل كرده جلو نميره. كلا موقع دانلود همينطوري ميشه.
باز شما پینگت خوبه ... پینگ من که بالای 750 شده![]()
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)