دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟
من تازه اومدم سمت داتک به نظرم تا اینجا خوب بوده خطتونم روی سرعت بیشتری میبندن
سلام بعد این مدت کیفیت سرویستون افت نکرده؟
فن آوا کیفیتش خیلی بد شده خودشونم قبول کردن، رفته واسه تخلیه خطم میخوام بیام داتک
سلام. دوست عزیز کیفیت سرویس بستگی خیلی زیاد به منطقه مخابراتی و استفاده شما داره. همه جا شرایط یکسانی نداره. برای یه عده دانلود و مقدار پهنای باند مهمه برای یه عده سرعت تک کانکشن و پینگ.
تو این مدت من مشکل خاصی نداشتم. تو دانلود با منیجر نزدیک به 300 گیگ دانلود داشتم و شکلی نبود فقط تو این چند روز که برف اومد سرعت تک کانکشن تو ساعت پبک یه مقدار خراب شد که پشتیبانی به من گفت به دلیل بروزرسانی هست و تا الان هم درست نشده.
سرعت تک کانکشن برای من خیلی مهمه چون تقریباً تو ماه بیشتر 300 گیگ دانلود ندارم.
شما هم اگه سرعت تک کانکشن برات مهمه به نظرم تا آخر ماه صبر کن. چون الان وضعیت جالبی نداره. (البته تو مرکز مخابراتی ما. شاید دوستان دیگه تو این زمینه مشکلی نداشته باشن).
پس مثل اینکه مشکل به خاطر بارش برف و یخبندان چون یهو همه چی خراب شد
مشکل افت سرعت تک کانکشن من تو ساعتهای پیک مصرف متاسفانه درست نشد. با پیشتیبانی صحبت شد. بعد 1 ساعت صغری کبری چیدن مشخص شد که به شدت تو منطقه ما کمبود پهنای باند دارن و هیچ کارش هم فعلاً نمیشه کرد.
دوستان وضعیت پینگ چطوریه ؟ ( صفحات قبل رو دیدم )![]()
دوستانی که بحث تک کانکشن و استریمینگ براشون مهم هست خیلی با احتیاط این سرویسها چند ماهه رو بخرن. با توجه به تجربه شخصی، داتک به شدت مشکل پهنای باند داره در خیلی از مراکز.
دوستانی که بیشتر از طریق دانلود منیجر و دانلود با چند کانکشن انجام میدن فکر نکنم به مشکل خاصی بخورن!
هر چی باشه از فن آوا بدتر نیست سرعت چهار منو رسونده به 2 شکایتم مسکنی با پر رویی به 195 جواب داده مشکل از ما نیست
من که دارم میام داتک ده روز دیگه فن آوا اعصاب مو بهم ریخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)