602 حدودا 45
604 حدودا 70
البته بازار شهرها با هم و مغازه با مغازه فرق میکنه.
602 حدودا 45
604 حدودا 70
البته بازار شهرها با هم و مغازه با مغازه فرق میکنه.
در مورد مشکل دوم ، اخه من تازه 1 هفته ویندوز عوض کردم.. به نظرت فقط همین راه هست ؟؟ هیچ راه دیگه ای نیستش ؟
سلام
من یک مودم asuse 604g وایرلس خریدم اما شنیده ام که حتما مودم بایستی از طریق کابلEthernet به یک سیستم کامپیوتر متصل باشه تا بشه مثلا با لب تاپ از وایرلس اون استفاده کرد آیا این گفته صحت داره ؟
آخه اگه همچین چیزی باشه که اصلا نباید چیز جالبی باشه؟
دوستان منظور از کلمه Gateway که برروی جعبه برخی از مودم ها نوشته شده است چیست ؟ آیا با accesspoint تفاوت دارند و یا نه ؟
ممنون
سلام دوستان
من یه مودم linksys مدل wag200gدارم الان یه چند روزه شرکتی که قبلا مشترکش بودم رو عوض کردم (شهرستانم )
الان هر کاری میکنم
مودم رو PPPoE تنظیم نمیشه و چراغ internet قرمزه در صورتی که قبلا خیلی راحت....ولی رو Bridg Mode وصل شد..
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم .
من یه مودم 602 گرفتم از پایتخت 43تومن. الان چیزی که هست میخوام دوستان کمک کنن هرچی تنظیم، ترفند و کلا هرجوری که میشه حداکثر سرعت و کارایی رو ازش گرفت، به منم بدن .( حتی لینک )
ممنونم .
من هم همین مودم رو دارم . فقط پشتش یک برق و یک کابل تلفن وصله و دیگر هیچ ....![]()
اقا من مودم tp link td8810 دارم نميدونم چجوري وارد cp مودم شم كمك ميكنيد
اگه USER & Password رو به مودم بدی دیگه نیازی نیست.
Last edited by Navid.H; 02-10-2009 at 15:40.
فرق و کارایی مودم Asus Am602 , Am604 در چی هستش؟؟؟ چه کارایی داره که کلی از 602 گرونتر هستش. با am602 میشه 2 تا کامپیوتر رو در منزل به اینترنت وصل کرد یا یکیش لپ تاپ باشه؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)