دوستان این جا که همش انگلیسی به فارسی هست یعنی فارسی به انگلیسی نمیتونیم بدیم ؟ >>>>
من یه جمله ای رو باید به انگلیسی به کسی بگم نمیدونم اینجا باید مطرح میکردم یا نه ولی چون برام فوق العاده مهم هست ! ممنون میشم سریع به انگلیسی ترجمه بشه :
( سلام استاد ... نمونه عکس اصلی استنسیل beggars belief رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ ...
و اینکه شما در استنسیل این کار فوق العاده از چه رنگ هایی استفاده کردید ؟ ...
این کار استایل فوق العاده ای داره اسم خاصی داره این استایل ؟ ...
منتظر جوابتون هستم استاد ... موفق باشید ...
Hello يا Hi
I wanted to know where I can find an original picture of stansil beggerbelief and what colors you have used in your great job, stansil
.it has an extraordinary style and I was eager to know if this style has any particular name
I'm looking forward to hearing from you.
good luck
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
يه سري توضيحات: فكر كنم خودت مي دوني كه اگر با اين كسي كه مي خواي اينو بهش بگي صميمي نيستي ترجيحا hello رو استفاده كن. بعد از hello هم اسم استاد بياد بهتره وگر نه مي توني بگي hello professor
يه تيكه هايي رو براي رعايت ادب حتما بايد بگي مثلi wanted to know يا i was eager to چون يه دفعه و بدون مقدمه سؤال رو شروع كردن ممكنه بي ادبانه به نظر برسه. اگر مي خواي اينو email كني يا به هر شكل ديگه اي بنويسي اگر با ...i'm writing to ask you where شروع كني بهتره.
اگر اينارو مي دونستي كه چه بهتر ولي اگر مشكلي داشتي خوشحال مي شم كمكت كنم.