برای بازیکنایی که صورتشون رجیستر نشده چطور میشه فیس وارد کرد؟؟؟
توی 2008 با pes arg editor میشد...برای این یکی هنوز نیومده...
الان با کدوم نرم افزار میشه اینکارو کرد؟؟
برای بازیکنایی که صورتشون رجیستر نشده چطور میشه فیس وارد کرد؟؟؟
توی 2008 با pes arg editor میشد...برای این یکی هنوز نیومده...
الان با کدوم نرم افزار میشه اینکارو کرد؟؟
دوستان
برنامه ای برای ساخت فیس تو بازی نیست
اگه هست لطفا لینک دانلود بزارید
یه اشکال خیلی بزرگ دیدم توی بازی من فصل 2009 - 2010 رو با تیم سویا به طور کاملا رویایی تموم کردم طوری که در تمام بازیها فیکس بودم و توی تمام بازی ها بدون استثنا 8 یا 8.5 شدم Rating هم که بهترین هافبک جهان بودم با نمره 8.03 بهترین گلزن و بهترین بازیکن و بهترین پاسور توی هر سه جام (لالیگا) جام حذفی و لیگ قهرمانان شدم و یه فصل 100% Prefect رو رفتم تا جایی که اواخر فصل که در سویا بودم توی رنکینگ بهترین باشگاههای جهان سویا بالاتر از بارسا و من یونایتد در رده اول قرار گرفت در پایان فصل قیمت من 4512 P بود و بالاتر از کاکا 2650 پوندی بودم که در رده دوم بود و من با این قیمت بالا در رده اول خلاصه در پایان فصل تیم های مثل منچستر آرسنال لیورپول و بارسا و یووه پیشنهاد دادند که به دلیل علاقه ام به آرسنال و شماره 7 که این تیم بهم داد به این تیم رفتم همونطور که انتظار داشتم بهترین بازیکن اروپا انتخاب شدم ولی دو بازی بعد که بهترین بازیکن جهان معرفی میشه منتظر بودم که بهترین بازیکن جهان شم ولی با کمال تعجب بالاک به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد بالاکی که حتی فصل قبل که من بهترین هافبک بودم حتی بین 5 بازیکن برتر پست هافبک هم نبود و قیمتش 1770 P بود اینا متاسفانه اشکالاتی هستند که بازی رو زیر سوال می برند امیدوارم توی ورژن بعدی این اشکالات برطرف بشه تا به واقعیت نزدیک بشه بازی
آقا یه درخواست دارم حالا نگین نگشتی اومدی درخواست میدی
گشتم پیدا نکردم
کیت های لیگ انگلیس یعنی فولدر جی دی بی شونو میخوام یکی بود انگلیس اسپانیا با هم بو اونو دارم فقط انگلیس میخوام
دوستان کسی تونسته این پچ های جدید رو که با ورژن 1.20 سازگاری داره ( Assemble Patch V.5 و eyination kaskus super patch V.2 ) استفاده کنه؟ اگه تونستید لطفا به مام بگید چون یه هفته هر کاری کردم نتونستم این پچا رو وارد بازی کنم. خواهشا راهنمایی کنید
دوستان کسی تونسته این پچ های جدید رو که با ورژن 1.20 سازگاری داره ( Assemble Patch V.5 و eyination kaskus super patch V.2 ) استفاده کنه؟ اگه تونستید لطفا به مام بگید چون یه هفته هر کاری کردم نتونستم این پچا رو وارد بازی کنم. خواهشا راهنمایی کنید
So do I :d
من الان یه کار جالب کردم تیم آرسنال رو دقیقا مو به مو ویرایش کردم الان درست مثله لیورپول و منچستر یونایتد به حالت لایسنس شده در اومده قبلا لوگوی آرسنال رو با کریشن مستر از فیفا 09 استخراج کرده بودم و به همراه نام صحیح آرسنال ویرایش کرده بودم ولی لباس های داخل و خارج از خانه به همون شکل فیک بود ولی الان که شماره 7 آرسنال شدم اومدم با استفاده از ویرایش خود بازی لباس امسال آرسنال هم خانه هم خارج از خانه که به رنگ کرمی و سرمه ای هست رو مو به مو طراحی کردم حتی به قدری واقعی شده که کونامی می خواست از آرسنال لایسنس بگیره اینقدر واقعی نمی تونست طراحی کنه الگوم هم لباس خام آرسنال بود که با کریشن مستر استخراج کردم از فیفا یعنی از روی سینه لباس قسمتی که کلمه FLY EMIRATES نوشته شده عکس انداختم ایمپورت کردم روی لباس بعد با COLOR CORRECTION اومدم رنگ های لباس و عکس رو یکسان کردم و اون نوشته رو دقیق رو سینه لباس تنظیم کردم وقت گیر بود ولی ارزششو داشت یه فصل رو که با آرسنال هستم احساس کنم واقعا دارم تو آرسنال بازی می کنم. اینم عکسی که از کارم انداختم قبول کنید با کیت سرور و اینجور چیزا اینقدر تمیز در نمیومد
![]()
من یکی ایمان آوردم به اون جمله کونامی که توی سایتش نوشه:
full edit Controll
واقعا که با ویرایش داخل بازی میشه هر کری که خواستی بکنی حتی متوجه شدید که چند تا ورزشگاه هم طراحی کرده و اسامی رو به صورت فیک گذاشته تا کاربر بتونه به دلخواه اسامیشون رو تصحیح کنه ایمان آوردم PES کامل ترین بازی فوتبال هست. نمیدونم شاید قبلیا اینطور نبود به هر حال قبلی ها رو بازی نکرده بودم زیاد و اهل فیفا بودم ولی امسال این PES 2009 طوفان به پا کرد هر کاری که بخوای می کنی باور کنید حالا که آرسنال رو به حالت اورجینال در آوردم به خودم ایمان دارم می تونم همه تیمها رو به همین ترتیب ویرایش کنم و به حالت اورجینال در بیارم اگه قسمت بشه به چلسی ترانسفر بشم همون موقع لباس های این تیم رو هم با ویرایش خود بازی می سازم باور کنید تا این EDIT معرکه بازی هست هیچ نیازی به PES Editor و کیت سرور و اینجور نرم افزارها نیست. خلاصه بگم ایول کونامی ایول PES2009 و زنده باد ژاپن افتخار آسیا
آقای krauserاگه امکان داشت لباسس آرسنال رو البته آپشن کلیتون رو آپلود کنید!
ویه چیز خیلی مهم دوستان من نمیتونم 450 صفحه رو بگردم چیزی هست که بشه قدرت بازیکن رو توbecome a legendافزایش داد؟
یه جورایی زیادش کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)