Chevrolet Camaro Convertible EU Version 2012
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 6200 CC
قدرت : 432 اسب بخار
گیربکس : 6 دنده دستی
![]()
Chevrolet Camaro Convertible EU Version 2012
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 6200 CC
قدرت : 432 اسب بخار
گیربکس : 6 دنده دستی
![]()
میگم الان یه فورد موستیانگ قدیمی سرپا حدود چقد قیمتش میارزه؟ زیر 10 یه چیز خوب گیر میاد؟
سلام
زیر 10 سالم سالمش گیر نمیاد
چند وقت پیش یه دونه کوپه64 آگهی شده بود قهوه ای رنگ بود میگفت 9 تومن به دید من حداقل 6-5 میلیون دیگه خرج داشت تازه 6 سیلندرش
تهران مکوان راحت تر گیر میاد میشه یه دونه اش رو با 6-7 تومن خرید و بازسازیش کرد.
من الان این رو سراغ دارم میگه 8 تومن
دیگه خودتون حساب کنید.
![]()
توي تاپيك عكس خودروهاي آمريكايي آخرين پست تصوير آفرود بسيار جالب از دوتا بليزر بود كه جناب Ramin Khozestan گذاشته بودن..من هميشه اين سوال برام مطرح بود كه چرا واقعا اينهمه تفاوت كارايي بين يه بليزر مدل 30 سال قبل با يه مثلا هيونداي سانتافه مدل بالا توي اين آفرودها هست؟
واقعا اون سانتافه ميتونه اينجوري موانع رو رد كنه؟؟!!
من كه شك دارم!!
شايد خيلي ها توي برنامه زيباي تخته گاز ديده باشيد كه Jeremy Clarkson چقدر روي رنجرور تعصب داره و واقعا هم حق با اونه.. البته قبول دارم كه بيشتر به اصطلاح آفرودهاي امروزي، كارايي شهري دارن و كمي هم جاده هاي شوسه.. و يا بهتره بگيم كه همون SUV معمول هستند و نه يك كوه و بيابان نورد واقعي..
كدوم off road سوسول امروزي ميتونه از پس اينجور جاها بر بياد؟؟!!
بيايين در اين مورد كمي تبادل نظر كنيم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شهر ما یکی دوتا کامارو هست که وقتی میان تو خیابون صحنه جالبی میشه! همه سرا بر میگرده به یه سمت!
خب طبیعی هم هست، شهر کوچیکه و ماشین آمریکایی باحال پیدا نمیشه توش
اما واقعا ابهتی که اینا دارن هیچ ماشینی نداره، یکی این، یکی ماستنگ
Last edited by jb.NY; 23-10-2011 at 21:07.
من تخصص ندارم اما به نظرم میاد SUV های فعلی بیشتر از اینکه یه آفرودر پر قدرت باشن یه سدان بزرگ و غول هستند که نمیشه ازشون انتظار فتح تپه ها و کوههای پر شیبو داشت.
فقط لوکس و زیبا هستن(البته زیبا به نظر من نه)امکانات رفاهی دارن.شاید فقط بدرد طی مسیر های برفگیر و آسفالت کوهستانی بخورن.
مقایسه های زیادی صورت گرفته بین SUV های جدید اما عملا بجز 3 یا 4 مورد، مابقی خودرو ها هیچ حرفی برای گفتن نداشتن.و عملا هم نشون دادند که توانایی برای تپه نوردی و شرایط سخت ندارن.
تنها شاید بشه در این بین از خودرویی مثه لندکروزر و یا پرادو نام برد که کمی تا قسمتی بتوانند نام یک آفرودر رو یدک بکشن.اما قطعا هزینه های نگهداری و سرویس این خودرو ها بقدری بالاست که اکثر دارندگان این خودور ها تمایلی به استفاده از آنها در شرایط سخت ندارن.
اینجاست که بازم هم ذهن همه ما بر میگرده به افرودرهای قدرتمند قدیمی مثه :بلیزر
اصولا نباید از یک suv استاندارد امروزی زیاد انتظار آفرود داشته باشیم
این سری از ماشینها برای راحتی بیشتر طراحی شدن نه برای تپه نوردی ولی off road های قدیمی که بر پایه وانتهای غولپیکر طراحی شده بودن توانایی های متفاوتی داشتن
امروزه هم suv هایی که بیشتر بر اساس وانتها طراحی شدن و شاسی های نردبانی دارن قابلتهای آفرود و ارتقا برای آفرود بهتری دارن
در واقع ما باید شاسی بلند های امروزی رو فرزند خوانده هایی از جیپ واگنر و لندرور رنجرور دونست
البته این دو تا مدل هم بر اساس آفرودهای سنتی ساخته شده بودن ولی سعی شده بود لوکس و راحت و پرقدرت باشن
درسته suv کلا برای شهر طراحی شده نه برای آفرود...
این عکس رو من نگرفتم ولی جالبه!
![]()
سلام دوستان من امروز می خوام یک اولدزموبیل بخرم راهنمایی میخواستم در مورد مصرفش و کلا چه طوریه خوبه یا نه پر هزینه هستش چه جورایی هاست مخصوصا مصرفش چقدره ؟
سلام بر شما دوست جديد..خوش آمدي
سلام دوستان من امروز می خوام یک اولدزموبیل بخرم راهنمایی میخواستم در مورد مصرفش و کلا چه طوریه خوبه یا نه پر هزینه هستش چه جورایی هاست مخصوصا مصرفش چقدره ؟
شما اول چندتا عكس از داخل و بيرون ماشين بگير با كيفيت بالا و اينجا بگذار..مدل و نوع موتور رو هم ببينيم چيه؟
در نهايت براي شما توضيحات لازم رو در حد اطلاعات خودمون مينويسيم.
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)