بچه ها به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی رو چه جوری بخونیم که نتیجه بهتری بگیریم ؟
بچه ها به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی رو چه جوری بخونیم که نتیجه بهتری بگیریم ؟
برو قسمت اطلاعات جامع دنشجو رو بزن بعد كه باز شد ترمي كه توش داري تحصيل ميكني رو انتخاب كن.ليست درسها و نمره ها رو مياره.چجوری نمرتو دیدی ؟
من که میزنم هیچی نمیاره
واسه دبیرستان یل دانشگاه؟
Last edited by alavi71; 24-12-2011 at 22:38.
اینجا تاپیک دانشگاه پیام نور دیگه .....
ترمی یکی هستم![]()
دوستان امتحانات پایان ترم تو استان کرمانشاه کجا برگزار میشه من رشته مترجمی زبان انگلیسیم رو کارت که چیزی ننوشته کسی میدونه دقیقا کجاست چون از هر کسی میپرسم یه جا میگه؟ممنون.
دیدم نیم ترم نزدن اصلابرو قسمت اطلاعات جامع دنشجو رو بزن بعد كه باز شد ترمي كه توش داري تحصيل ميكني رو انتخاب كن.ليست درسها و نمره ها رو مياره.
لفقط آزمایشگاه pc هست که زده اونم امتحانش رو دادیم
زده 19.5![]()
سلام بچه های گل و گلاب پیام نوری
میدونم خیلی سختی میکشید اما امیدوار باشید(اینو واسه قشنگی گفتم)
بچه ها سایتی میشناسید که نمونه سئوال با جواب داشته باشه؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
همون پاسکل میشه درسته؟بچه ها به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی رو چه جوری بخونیم که نتیجه بهتری بگیریم ؟
فقط و فقط تمرین.سر کلاسها هم اگه رفته باشی متوجه میشی که برنامه نویسی فراگیریش سخت نیست اما مثل زبان انگلیسی فراره و باید تمرین کنی تا فراموشت نشه
بعد از پاسکال سی پلاس داری.پس سعی کن پاسکال رو خوب یاد بگیری
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
همون پاسکل میشه درسته؟بچه ها به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی رو چه جوری بخونیم که نتیجه بهتری بگیریم ؟
فقط و فقط تمرین.سر کلاسها هم اگه رفته باشی متوجه میشی که برنامه نویسی فراگیریش سخت نیست اما مثل زبان انگلیسی فراره و باید تمرین کنی تا فراموشت نشه
بعد از پاسکال سی پلاس داری.پس سعی کن پاسکال رو خوب یاد بگیری
توي اين قسمت فقط نمره ي كامل رو ميزنن براي ديدن ميانترم بايد بري مشاهده نتايج دانشجو رو بزني بعد كه بالا اومد رديف سوم يه گزينه ي علامت سوال داره اونو بزن تا ليست درسهات و كدهاشون بياد بعد درسي كه ميخواي رو انتخاب كن و جستجو رو بزن اگه استادت ميانترم برات رد كرده باشه اينجا توي قسمت نمره ميانترم مشخص ميشه.دیدم نیم ترم نزدن اصلا
لفقط آزمایشگاه pc هست که زده اونم امتحانش رو دادیم
زده 19.5
آقا امتحان مبانی کلا تستی هست .... از روی تستها بخونیم جواب میگیریم ؟ ......... یعنی متن درسها + سوالهای تستی .......
سلام
این گزارش 428 که برای گرفتن کارت ورود به امتحانه گرفتنش مهلت داره؟
من امشب دارم میرنم میگه اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد
مهلتش تموم شده یا مثلا شماره درس رو اشتباه میزنم؟
فردا (یعنی در اصل همین امروز) هم امتحانمه
لطفا سریع پاسخ بدید / مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)