dv5 - 1070
اخرین قیمت با گارانتی ایران اچ پی = 1.750.000 ( + سی دی ریکاوری + موس + کیف )
dv5 - 1070
اخرین قیمت با گارانتی ایران اچ پی = 1.750.000 ( + سی دی ریکاوری + موس + کیف )
سلام،
روي كارتن بعضي لپتاپها يه برچسب وجود داره كه روش نوشته Refurbished يا Reconditionee، بيشتر روي HP ها ديدم، خواهشا دوستاني كه در اين زمينه اطلاع كاملي دارن توضيح بدن كه تفاوت اين لپتاپها با لپتاپهاي نو در چيه و آيا مشكل اين لپتاپها در همان كارخانه شناسايي و رفع شده است يا اينكه پس از رسيدن به دست مشتري، مشكلشان شناسايي شده، به كارخانه ارجاع داده شده و سپس تعمير شدهاند؟ آيا اصولا خريد چنين لپتاپهايي اشتباه است يا خير؟ از نظر قيمت با لپتاپ نو تفاوت دارند يا خير؟
والا تو تا اونجای که من دیدم با اختلاف قیمت کم (30-40 ) تومن تو بازار فروخته میشه .
از اونجای که شرکت های بزرگ به مشتریاشون خیلی اهمیت میدن(نه توی ایران) دیکه اون دستگاه های معیوب(حتی رفع عیب شده) رو به بازار خودشون بر نمی گردونن و میفرست به کشورهای مثل ما و خرید ای دستگاه ها عاقلانه نیست .
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان میخوام بگم از آمریکا برام بیارن
آیا ارزش داره از اونجا برام بیارن
در ضمن میخوام حدود 600 دلار باشه
شما چی پیشنهاد میدین با این قیمت من خودم اینو دیدم
نظتون راجب این دوتا چیه با این قیمت با
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیشتر از 600 تومان نمیخوام به پول مابشه نهایتا 650کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن 4 ماه پیش یکی از آشنایان از امریکا 1 نوت بوک توشیبا اورد ایران من ندیدم فقط میدونم اونجا حدوداه به پول ما 600 تومان خرید و اینجا جمهوری فروخت 650 یا 680
رو همین حساب میخوان بران بگن از اونجا بفرستن چون کسی که میخواد بیاره همون پولی که اونجا داده از من میگیره نه بیشتر نه کمتر
راستی اگه با این قیمت از cpu های دوهسته ای amd باشه رو نوت بوک که میخوام بهتر نیست
سلام
مگه چقدر فرقش که شما میخوای از امریکا بیاری ؟ نهایتش 80-90 تاز تو گمرک فرودگاه همچین گمرکی از بگیرن که نگو
به نظر من از اینجا بگیری سنگین تره
تازه برای چه کاری لپتاپ میخوای بگیری؟
ميشه يكم بيشتر توضيح بديهیچی !!! یه 100 تومن دیگه روش بزار یه Asus Eee PC بگیر
سلام خدمت دوستان
من میخوام لپتاپ تا سقف 1.4 میلیون بگیرم. فعلا نظرم روی hp-dv4 1050ه. شما با این قیمت به من چی پیشنهاد میدید؟
کاری که باهاش دارم اکثرا برنامهنویسیه بعلاوه اینکه گاهگاهی یه بازی هم باهاش بکنم و همچنین تماشای فیلم.... ممکنه گاهی اوقات تا 9-8 ساعت هم روشن باشه... آیاا این لپتاپ میتونه جواب کار منو بده یا مدل بهتری پیشنهاد میکنید؟
میتونید لینک یه ریویو کامل در مورد این لپتاپ رو به من بدید؟
دیگه اینکه اگه بخوام با گارانتی ایران اچ پی بگیرم از فروشگاه بگیرم بهتره یا از سایت خود ایران اچ پی؟
ممنون.
با سلام خدمت دوستان
من میخوام یک لپتاپ تا سقف 1.4 میلیون بگیرم. فعلا نظرم روی hp dv4-1050ه. کاری که با لپتاپم دارم بیشتر برنامهنویسیه بعلاوه گاهگاهی بازی و همچنین تماشای فیلم... گاهی اوقات ممکنه تا 7-8 ساعت هم روشن باشه... در ضمن میخوام تا سه چهار سال دیگه جواب کارم رو بده....آیا به نظر شما این مدل میتونه جواب کارم رو بده یا مدل بهتری پیشنهاد میکنید؟
اگه میشه لینک یه ریویوی کامل در سایتهای خارجی راجع به این مدل رو برام بذارید...
دیگه این که اگه بخوام با گارانتی ایران اچ پی بگیرم از فروشگاه بگیرم بهتره یا از سایت خود ایران اچ پی؟
لطفا بهم کمک کنید....خیلی ممنون.
hossein digg جان من رفتم این lenovo رو دیدم واسم جالبه که بدنش خیلی مقاوم تره نسبت به اینسپایرون ها و صفحه اش هم یه چیزیه بین مات و رفلکس با کیفیت واقعا عالی ... شکل ظاهریش هم که مناسبه به هر حال من این دو تا نوت بوک رو قیمت دارم اما نمی دونم انتخاب کدوم یکی بهتره....
Lenovo N200
Cpu: 2.0 Core 2 Duo T5850 2M Cache FSB 667
Ram:1GB DDR2
HDD:160GB
VGA:intel X3100
LCD:15.4 vibrantview
FP, BT, S-Video
قیمت 850
N200:
Inspiron 1525
Cpu: 2.0 Core 2 Duo T7250 2M Cache FSB 800
Ram:1GB DDR2
HDD:160
VGA:X3100
LCD:15.4 Glare Brite
BT,HDMI, S-Video
قیمت 850
Inspiron 1525
البته به نظر می رسه که امکانات 1525 بالاتره اما از استحکام، زیبایی و ال سی دی Lenovo N200 هم نمی شه گذشت... حالا نظر شما در مورد این چیه؟![]()
هاردش جامده( 2-8 گیگ)
سی دی رام نداره
LCD 7-10 INCH
لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)