تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 607 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ورژن درست نمیدونم چیه اما همون پک نوین پندار که اکسلریشن هست رو دارم
    +
    کاری که گفته بودیدو کردم اما جواب نداد
    فایلهای کرک مربوط به ACC Pack رو از صفحه ی اول دانلود کنید و در محل شبیه ساز کپی کنید. البته قبلش حتما از فایلهای اصلی در جایی کپی داشته باشید. شاید با قفل امنیتی نوین پندار مشکل دارید. (برای مشکل گرافیکی)
    برای صدا در کل اگر قفل نوین پندار رو دور بزنید صداهای شبیه ساز قطع میشه. (آموزشها) دوباره نصبش کنید و یک سریال معتبر که با اس ام اس گرفتید استفاده کنید.

خدا بگم چیکار کنه این نوین پندار رو. آقا مثل اینه BMW رو مونتاژ کنیم و صندوق عقب رو بزاریم روی سقف و دنده رو بزاریم بین ترمز و کلاج و بعد بگیم این BMW تولیدی ما بهتره.
    این نسخه از اساس مشکل داره.

2. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

بچه ها هنوز هم موقع بازی یه دفعه از بازی میپره بیورن و میگه FLight Simulaotr Has Stopped Working
    چیکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    نمی دونم!!!

پيش فرض

این بازی یگانه است فقط اگر کسی لینک دانلودداره بزاره

5. این کاربر از amir h1999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

بچه ها هنوز هم موقع بازی یه دفعه از بازی میپره بیورن و میگه FLight Simulaotr Has Stopped Working
    چیکار کنم؟
    یک بار (شبیه ساز) دیلیتش کن دوباره از اول نصب کن ببین تاثیری نداره
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
    من یک بار ویندوز 7 را نصب کردم مشکلات بالا را داشتم بعد یک بار دیگه همان نسخه ویندوز را نصب کردم لصلا اجرا نشد بعد یک بار دیگه همان نسخه از ویندوز یعنی دقیقا همانDVD را نصب کردم شبیه ساز به بهترین نوع ممکن اجرا شد
    مشکلات شبیه سازه دیگه عیب نداره تازه در ویندوز های گفته شده اولین برنامه ای که نصب کردم (بعد از درایو کارت صدا و تصویر) شبیه ساز بود ولی واقعا عجیبه تمام دفعات نسخه های شبیه سازم یکی بود و از روی یک ایمیج بود

راستی دو ستاره (اگر نباشم جام خالی می مونه) شدم

7. 2 کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا یه سوال من دارم . اینجا کسی تخصص خلبانی داره یا نه ؟ درواقعه میخوام بدونم گندتون کیه ؟! یه سوال خیلی تخصصی خلبانی دارن ! مثلا کسی اینجا چیزی از vor dme cdi ils course glid یا مثلا کد 109.90 چیزی میدونه تا سوالم رو کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آقا یه سوال من دارم . اینجا کسی تخصص خلبانی داره یا نه ؟ درواقعه میخوام بدونم گندتون کیه ؟! یه سوال خیلی تخصصی خلبانی دارن ! مثلا کسی اینجا چیزی از vor dme cdi ils course glid یا مثلا کد 109.90 چیزی میدونه تا سوالم رو کنم
    بله دوستانی هستند که تخصص خلبانی واقعی دارند ولی تمام اینهایی رو که گفتید تمام بچه های اینجا بلدند. در واقع اینها عباراتی هستند که شما در هفته ی اول کار با شبیه ساز تک تکشون رو حفظ خواهید کرد.
    از بچه های اینجا میتونید درباره ی موتورهای توربینی و تکنولوژی هدایت سیستمهای SAM و تجهیزات هیدرولیکی ایرباس A380 سوال بپرسید. دوستان همگی کاپیتان هستند.

براتون توضیح مختصر از هرکدوم میدم.

Glide: مسیری که هواپیما تا تقرب نهایی طی میکنه گلاید نامیده میشه. البته معناهای دیگری هم داره. ولی عموما همینه. همچنین بوسیله ی Glide Slope این مسیر از نظر ارتفاع به خلبان داده میشه. البته به حرکت هواپیما بدون نیروی موتور هم گلاید گفته میشه. مثلا وقتی هواپیما سوخت تمام کرده تا فرودگاه گلاید میکنه و روی باد سر میخوره و فرود میاد. (البته نه به همین راحتی که من نوشتم )
    Flight School - Landings - 34

Course: مسیر هوایی کورس نامیده میشود. بعنوان یک مثال ساده، اگر هواپیمایی از مشهد به سمت تهران پرواز می کند و این پرواز بر اساس جهت یابی VOR می باشد، طبق نقشه و چارتی (چارت Enroute) که همراه خلبان است، باید از دستورات برج مراقبت پیروی کند و از کورس مورد نظر وارد دالان هوایی یا همان Route شود و به سمت مقصد پیش برود.
    Flight School - VOR Navigation - 56

ILS: مخفف عبارت Instrument Landing System که یک سیستم ناوبری بسیار دقیق است که جهت و ارتفاع هواپیما را طوری تنظیم میکند که شما موقع فرود دقیقا در ابتدای باند و خود شما در سمت چپ خط کشی وسط باند و کمک شما در سمت راست خط است!
    ILS از لوکایزر و گلاید اسلوپ استفاده میکند.
    Flight School - The ILS Approach- 78

CDI: سوزن عمودی وسط ابزار نمایش VOR که به" نشان دهنده انحراف از کورس" یا CDI مخفف (Course Deviation Indicator) شهرت دارد.

DME: مخفف Distance Measurement Equipment که دستگاه یا بهتر بگم بخش کوچکی از یک دستگاه هستش که فاصله تا فرودگاه یا VOR را نشان میدهد. اگر شما هم اين دستگاه را داشته باشيد از فرستنده VOR فرودگاه سيگنالهايي دريافت ميكنيد كه مسافت باقي مانده تا ايستگاه VOR را به شما نشان ميدهد.
    Flight School - VOR Approach - 72

VOR: مخفف Very high frequency Omnidirectional Range سنگ های نشانه ای است که روی زمین کار گذاشته شده، تا یک وسیله پروازی نظیر هواپیما، راه هوایی یا همان کورس (Course) را بیابد.
    بحث VOR شدیدا گسترده هستش و پیشنهاد میکنم از منبع بخونید.

109.90: یک فرکانس مثل دیگر فرکانسها که میتونه ILS یا VOR یا هرچیزی باشه. تا جایی که من اطلاع دارم فرکانس مهم و بین المللی نیست.چون بعضی فرکانسها مثل 121.5(International Air Defence) جهانی هستند. اما این بیشتر به نظر من فرکانس یکی از باندهای ILS هستش که ممکنه هر جای دنیا باشه و انحصاری هم نیست. بازم اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند.
    Last edited by ebicross; 14-01-2011 at 10:45.

10. 7 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

آقا من این My Traffic رو نصبیدم
    خیلی باحاله
    فقط نمیشه خودمون اون هواپیما هارو داشته باشیم؟ اگه نمیشه یا جای معتبر نیست که قشنگ بشه تکسچر های ایرلاین های ایرانی و هواپیما های ایرانی و خارجی دان کرد؟

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

بزار My Traffic بر روی FSX نصب میشه و باعث میشه در هر کشوری که هستید و یا در هر فرودگاهی که هستید هواپیماهای بومی اون منطقه رو مشاهده کنید. مثلا در فرودگاه مهراباد هواپیماهای ایرلاینهای ایرانی مثل ایران ایر تور رو خواهید دیدو البته این فقط بخشی از امکانات این نرم افزار 1 گیگابایتی هستش.
    میشه بقیه ی امکاناتش هم توضیح بدید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آقا من این My Traffic رو نصبیدم
    خیلی باحاله
    فقط نمیشه خودمون اون هواپیما هارو داشته باشیم؟ اگه نمیشه یا جای معتبر نیست که قشنگ بشه تکسچر های ایرلاین های ایرانی و هواپیما های ایرانی و خارجی دان کرد؟
    نه نمیشه و اینها فقط ماکت هستند.
    جای خاصی رو نمیدونم ولی فکر میکنم بشه خودتون ویرایش کنید و تغییرات بدین.
    میشه بقیه ی امکاناتش هم توضیح بدید؟
    فکر میکنم افکتهای رادیویی مثل نویزهای طبیعی هم ایجاد میکنه.
    تکسچرهای محیط یا همون Scneryهای عمومی رو عوض میکنه.
    دیگه نمیدونم توی سایتش حتما توضیحات بیشتری داره. ولی فکر میکنم اصلی هاش همین هاست.

13. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بله دوستانی هستند که تخصص خلبانی واقعی دارند ولی تمام اینهایی رو که گفتید تمام بچه های اینجا بلدند. در واقع اینها عباراتی هستند که شما در هفته ی اول کار با شبیه ساز تک تکشون رو حفظ خواهید کرد.
    از بچه های اینجا میتونید درباره ی موتورهای توربینی و تکنولوژی هدایت سیستمهای SAM و تجهیزات هیدرولیکی ایرباس A380 سوال بپرسید. دوستان همگی کاپیتان هستند.

براتون توضیح مختصر از هرکدوم میدم.

Glide: مسیری که هواپیما تا تقرب نهایی طی میکنه گلاید نامیده میشه. البته معناهای دیگری هم داره. ولی عموما همینه. همچنین بوسیله ی Glide Slope این مسیر از نظر ارتفاع به خلبان داده میشه. البته به حرکت هواپیما بدون نیروی موتور هم گلاید گفته میشه. مثلا وقتی هواپیما سوخت تمام کرده تا فرودگاه گلاید میکنه و روی باد سر میخوره و فرود میاد. (البته نه به همین راحتی که من نوشتم )
    Flight School - Landings - 34

Course: مسیر هوایی کورس نامیده میشود. بعنوان یک مثال ساده، اگر هواپیمایی از مشهد به سمت تهران پرواز می کند و این پرواز بر اساس جهت یابی VOR می باشد، طبق نقشه و چارتی (چارت Enroute) که همراه خلبان است، باید از دستورات برج مراقبت پیروی کند و از کورس مورد نظر وارد دالان هوایی یا همان Route شود و به سمت مقصد پیش برود.

ILS: مخفف عبارت Instrument Landing System که یک سیستم ناوبری بسیار دقیق است که جهت و ارتفاع هواپیما را طوری تنظیم میکند که شما موقع فرود دقیقا در ابتدای باند و خود شما در سمت چپ خط کشی وسط باند و کمک شما در سمت راست خط است!
    ILS از لوکایزر و گلاید اسلوپ استفاده میکند.
    Flight School - The ILS Approach- 78

CDI: سوزن عمودی وسط ابزار نمایش VOR که به" نشان دهنده انحراف از کورس" یا CDI مخفف (Course Deviation Indicator) شهرت دارد.

DME: مخفف Distance Measurement Equipment که دستگاه یا بهتر بگم بخش کوچکی از یک دستگاه هستش که فاصله تا فرودگاه یا VOR را نشان میدهد. اگر شما هم اين دستگاه را داشته باشيد از فرستنده VOR فرودگاه سيگنالهايي دريافت ميكنيد كه مسافت باقي مانده تا ايستگاه VOR را به شما نشان ميدهد.
    Flight School - VOR Approach - 72

VOR: مخفف Very high frequency Omnidirectional Range سنگ های نشانه ای است که روی زمین کار گذاشته شده، تا یک وسیله پروازی نظیر هواپیما، راه هوایی یا همان کورس (Course) را بیابد.
    بحث VOR شدیدا گسترده هستش و پیشنهاد میکنم از منبع بخونید.

109.90: یک فرکانس مثل دیگر فرکانسها که میتونه ILS یا VOR یا هرچیزی باشه. تا جایی که من اطلاع دارم فرکانس مهم و بین المللی نیست.چون بعضی فرکانسها مثل 121.5(International Air Defence) جهانی هستند. اما این بیشتر به نظر من فرکانس یکی از باندهای ILS هستش که ممکنه هر جای دنیا باشه و انحصاری هم نیست. بازم اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند.
    بابا ایول . آخه میدونه چرا اینو گفتم ؟برای اینکه من خیلی وقت پیش سوالم رو با عکس به بچه ها نشون دادم ولی هیشکس جوابمو نداره . البته اینهایی رو که گفتید رو من بلد بودم سوال اصلی من اینه که وقتی final باند که هستم و توی vor1&2 کد ils رو بدستم ( 109.9) ولی cdi من وسط نیست . یعنی درست روبروی باند هستم ولی cdi من سمت راست . این مشکل رو من موقعی که این بازی رو تازه خریدم نداشتم یعنی بعد از مدتی اینطور شد . یعنی حتی با نصب دوباره بازی یا حتی نصب دوباره ویندوز هم درست نشد .
    من این مشکل رو توی فلایت 2000 ندارم برای همین از 2000 استفاده میکنم . به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 14-01-2011 at 21:02.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

بابا ایول . آخه میدونه چرا اینو گفتم برای اینکه من سوالم رو با عکس به بچه ها نشون دادم ولی هیشکس جوابمو نداره . البته اینهایی رو که گفتید رو من بلد بودم سوال اصلی من اینه که وقتی final باند که هستم با توی vor1&2 کد ils رو بدستم ( 109.9) ولی cdi من وسط نیست . یعنی درست روبروی باند هستم ولی cdi من سمت راست . این مشکل رو من موقعی که این بازی رو تازه خریدم نداشتم یعنی بعد از مدتی اینطور شد . یعنی حتی با نصب دوباره بازی یا حتی نصب دوباره ویندوز هم درست نشد .
    من این مشکل رو توی فلایت 2000 ندارم برای همین از 2000 استفاده میکنم . به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    مشکل همونطور که گفتید از طرف خود شبیه سازه تا از ابزار و آلات پروازی.
    احتمالا پچ خاصی نصب نکردین؟
    با نصب Accelerator مشکل برطرف نشد؟ این مشکل همیشه هست یا فقط برای یک باند. آخه یک سری فرودگاهها مشکل دارند مثل بندعباس و مهرآباد که یک سری ناهماهنگی با ILS دارند. شاید CDI هم از این مشکلات مستثنی نباشه.

حالا بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم برای اونها اینطوری نیست!

ویرایش:
    من یه سرچی کردم یک چیز جالب خوندم جالبه شما هم بخونید.
    میگه که از نظر تئوری زمانیکه ATC به شما میگه Runway Heading مثلا 22 هستش. کورس این باند ممکنه بین 215 تا 225 باشه. ولی در FSX این اختلاف بیشتر از 10 درجه هستش. حالا اینکه شما میگی توی 2000 مشکلی نیست نمیدونم دلیلشو. شاید اونجا زیاد Real کار نکردند...
    Last edited by ebicross; 14-01-2011 at 21:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •