سلام بچه ها می شه چند تا سایت بهم معرفی کنید که لباس و شهر و این چیز های جدید که می اید براش دانلود کنم
ممنون می شوم![]()
سلام بچه ها می شه چند تا سایت بهم معرفی کنید که لباس و شهر و این چیز های جدید که می اید براش دانلود کنم
ممنون می شوم![]()
من فقط این سایت رو بلدم
البته توی این سایت همه چی پیدا میشه این سایت مخصوص sims هاست
modthesims
![]()
Last edited by camry; 16-09-2010 at 15:15.
من هرچی این فایل های sims3pack رو از تو دانلودز لانچر نصب میکنم، بعد از اینکه بستم و دوباره بازش کردم، نصب نیست. چرا اینطوریه؟ فایل های پکیج هم که نصب نمیشن! تو پوشه mods\packages گذاشتم و انگار نه انگار. اون framework ---- رو هم اجرا کردم. تو سیمس 2 Clean Installer داشتیم، برای 3 برنامه ای نیستن که قشنگ نصب کنه؟
جواب همین سوال رو من دقیقا توی پست قبلم دادم :
دوست عزیز بعضی از این فایل های دانلود برای نسخه های کرک شده کار نمیکنن ، اینم از هموناست . منم یک چند تایی فایل دارم که توی بازی نمیان
خوب هیچ راهی برای نصبشون نیست؟
900 مگ دانلود کردم!!!
همشون همین مشکلو دارن یعنی!!؟
احیانا اینا وسایل سایت The sims 3 نیستن؟
اگر واسه این سایت باشه بعید میدونم روی نسخه های کرک شده کار کنه.
خود من 250 مگابایت از این سایت دانلود کردم همشون روی نسخه ی سیمز بدون پکیج کار میکردن ولی تا پکیج ها رو نصب کردم همشون پریدن ، حتی یکیش هم کار نمیکنه
درسته، وسایل فروشگاه سیمس اند. عجب ضد حالی بودا!!! 900 مگ با دیال آپ بخاطر هیچی.![]()
آقا كسي لينك دانلود sims 3 late night رو نداره؟! تورنت هم شد اشكال نداره...
این سیمز هنوز منتشر نشده
احتمالا یکی دو ماه دیگه میاد
چون زمان انتشار دقیقش مشخص نیست فقط میدونیم توی پاییز میاد
از سیمس 3 تا حالا چه بسته های کمکی تو بازار ایران اومده و هرکدوم مربوط به چیه؟ مثلا expansion pack که برای سفر به سه کشور دنیاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)