اگر کسی رو پیدا کردی که نوب نبود و سرور خارجی بازی میکرد و به هم اکانتی هم نیاز داشت منو خبر کن![]()
اگر کسی رو پیدا کردی که نوب نبود و سرور خارجی بازی میکرد و به هم اکانتی هم نیاز داشت منو خبر کن![]()
بیا یاهو حرف میزنیم با هم
دوستان سرور بعدی دات کام حدود 14 روز دیگه شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوزم اگر کسی هست که تراوین سرور خارجی بازی میکنه و نوب هم نباشه و به یک هم اکانتی هم نیاز داشته باشه اطلاع رسانی کند![]()
سرور جدید جهانی شروع شد هم اکانتی نبود؟؟؟؟؟
فروش نیروی دفاعی در سرور 2 تراوین جهانی به ازای پول ارپابلیک![]()
دوستان کسی هست در مورد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع داشته باشه؟ میگند خیلی تونسته تو بازیکن های ایرانی جا باز کنه. اگه کسی توش بازی کرده یه اطلاعی بده ببینیم چطوریه. اگه بدرد بخوره بریم توش بازی کنیم.![]()
آترگاتیس (ATERGATIS) یک نسخه ی 4.4 کامل تراوین (TRAVIAN) با سرعت های 1 تا 1000 و حتی بالاتر می باشد که به دو زبان فارسی و انگلیسی در دسترس می باشد. تمامی ویژگی های تراوین نسخه 4.4 مانند استاد ساخت، فارم لیست، مسیرهای تجاری و نقشه با کیفیت و سرعت بارگزاری بالا و خصوصیات جدید مانند قهرمانهای اختصاصی برای هر نژاد، قوم نترس دارای هوش مصنوعی و ... همه در آترگاتیس (ATERGATIS).
امپراطوری، لشکر و اتحاد خود را بسازید، در کنارمتحدین خود بجنگید و در کنار همه اینها از جوایز روزانه بازی و طلای رایگان بهره مند شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرور تابستونی .com کسی نبود؟
تاریخ شروع 17 تیر ماه هست
یکی باشه مثب خودم وقت ازاد زیاد داشته باشه و حداقل یکی دوتا سروروتموم کرده باشه
نزاد رومن هست و به امید خدا از روز اول استارت میزنیم
درباره خودمم اینکه حدود 7 سال تراوین بازی میکنم و تعداد سرور هم دقیق یادم نیست چند تا تموم کردم
هر کسی مایل بود همین جا پ خ کنه
گرچه ابی از این فروم گرم نمیشه![]()
کسی هست که توتن باشد و سرور جهانی هم باشد و نوب بازی هم در نیارد و به یک هم اکانتی نیاز داشته باشد آیا؟![]()
سرور 5 کام
اکانت گول هست از هفته سوم استارت زدم الان هم مدال پاپ رو گرفتم و نیرو سازی هم شروع شده با غارت زیاد
وضع اکانت واقعا عالی هست فقط دنبال یک دوال بی کار و البته با تجربه میگردم
گلد خریدنش زیاد مهم نیست خودمم نمیخرم
فقط وقت ازاد داشته باشه و نوب هم نباشه
هر کس بود این ایدی رو اد کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)