آپدیت درست انجام نشده و به همین خاطر کاسپر غیر فعال شده. طبق راهنمایی چند پست قبل عمل کنید.
ضمنا این هم آنتی ویروس هست نه اینترنت سکوریتی.
دوست عزیز این مشکل بدلیل عدم آپدیت بخش خاصی از آنتی ویروس ( برخلاف سایر بخش ها ) رخ میدهد
شما این بار با فیلطرشکن آپدیت کنید تا رفع شود
با سلام من روی کامپیوترم ویندوز ویستا ریختم به خاطر این که شنیدم امنیت ویستا بهتر از xp است ولی یه مقداری کامپیوترم کند شده ، آنتی ویروسمم kaspersky intrnet security است .امنیت xp وویستا چقدر با هم فرق میکنه آیا میآرزه من ویستا کند روی کامپیوترم باشه و با هاش کنار بیام چون امنیت کامپیوتر برام خیلی مهمه ؟ ولی اصلاً با ویستا حال نمیکنم خیلی هم سیستمم کند شده شما چه راه حلی برام پیشنهاد میکنین امنیت همانطوری که گفتم برام خیلی مهمه ولی آیا انقدر امنیت xp با ویستا فرق میکنه ؟
گرچه اين تاپيك مربوط به مباحث ويندوز ويستا نميباشه ولي بايد توجه داشته باشيد كه براي نصب ويندوز ويستا نياز به سيستمي با سخت افزارهاي قدرتمند داريد و حداقل بايد 1gb رم در سيستم شما براي كاركرد روان ويستا(بدون درنظر گرفتن ساير برنامه هاي نصب شده) وجود داشته باشد.
لطفا اگر سوالي در خصوص ويستا داريد در انجمن اختصاصي ويستا مطرح نماييد.
سلام
من kis 2009 8.0.0.506 دارم
سرور اپدیت رو عوض کردم و از نظر اپدیت مشکلی ندارم ولی اینجا
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
این فایل حجمش خیلی زیاد میشه حتا تا 10گیگ
اینجا این فایل ها هستن که حجمشون زیاده تو data(لینک زیر)همشونم فایل temp هستن انگار
من هر 1مگ که اپدیت کنم 500 مگ از این فایلا ساخته میسه که با unlocker هم پاک نمیشن
و اینکار اینقدر ادامه داره تا جایی که ویندوز بالا نمیاد.
کاسپر و پاک کردم و دوباره بریزم ویندوزمم عوض کردم.
اگه عکس پاک شد این لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ابتدا Self-Defense کسپرسکی را غیرفعال کنید و سپس به پوشه مزبور رفته و تمام فایلها با پسوند tmp رو پاک کنید
در آخر مجدا self-Defense کسپرسکی را فعال کنید
چنانچه باز چنین مشکلی پیش آمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را اینجا بگذارید
سلام...دوستان من میخوام انتی ویروس کسپررو نصب کنم ...الان اواست دارم ولی فکر کنم انتی ویروس کسپر با فایروال کومودو مشکل داشته باشه ...این قضیه صحت داره؟..مرسی..
اقا مجید دمت گرم شدید
خیلی باحالی
Last edited by jenayaat; 18-03-2009 at 08:51.
سلام
ببخشید من kav 2009 ورژن 8 رو نصب کردم
در کنار nod32
وقتی کاسپر فعاله اینترنتم کلا قطعه
خودشم حتی آپدیت نمی کنه
اما تا غیر فعال می کنم هم آپچدیت میشه هم اینترنتم وصل میشه
کدوم تنظیماتش باید ور برم تا درست بشه ؟
اولین باره کاسپر نصب کردم
ممنون
شما به هیچ وجه کاسپر و ناد32 رو در کنار هم نصب نکنید و بلافاصله یکی از اون ها رو پاک کنید. چون احتمال آسیب رسیدن به سیستم هم با این کار وجود دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)