تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 456 از 465 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

دوستان سلام:
    من يه راهنمايي كامل درباره ي بيزينس لازم دارم درباره اون قسمتي كه آبي رنگه و بعد از راه انداختن يه بيزنس بالاي صفحه سمت راست مياد!يه چيزاي كمي مي دونم ولي از شما مي خوام كه كامل درباره ي قسمت هاي مختلف اين بخش (ليست آدم ها و ...)و كاربرد دقيقشون توضيح بدين و راهنماييم كنين!
    يكيم اون قسمتي كه وقتي بيزينست خوب باشه بهت امتياز مي ده اونم يه لطفي كنين با شكل توضيح بدين لطفا. من فقط از امتيازم براي پول دار شد ن استفاده مي كنم كه اگه اشتباه نكنم سقف پولي كه جايزه مي گيري 80000 باشه. بقيه ي گزينه هاشو امتحان نكردم مي خوام بدونم اونا چيه و سقف هر كدوم چه اتفاقي مي افته؟ لطفا يه آدم باحال اينا رو كامل و جامع توضيح بده! اگه تصويري باشه كه چه بهتر!
    و سوال سومم اينه:
    اول بگم بروبچ با سابقه ي اينجا فش مش ندنا! من رفتم تاپيك هاي قبلي رو خوندم ولي بازم سوال دارم! من با يه گرگ 100-100 دوست شدم ولي منو گاز نمي گيره دعواش كردم هم گاز نگرفت چه كنم؟
    اگر میشه از اون قسمت آبی رنگی که میگید یک عکسی بزارید تا توضیحشون بدم ، چون روی سیستمم نصب نیست
    من قبلا همه رو بلد بودم از بس بازی کردم منوش رو یادم رفته!

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

اگر میشه از اون قسمت آبی رنگی که میگید یک عکسی بزارید تا توضیحشون بدم ، چون روی سیستمم نصب نیست
    من قبلا همه رو بلد بودم از بس بازی کردم منوش رو یادم رفته!
    اينم از عكس اوناهاش بالاي صحه سمت راست لطفا تمام قسمت هاش رو كامل و جامع توضيح بده دقيق دقيق هر چي كه مي دوني! اين عكسه هم مال بازي خدوم نيست از ايمج هاي گوگل گرفتن آخه بلد نيستم عكس هام رو آپديت كنم !هر كي بلده ياده منم بده.

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

بالاخره منم گرگينه شدم!
    يه توضيح كوچولو براي دوستاني كه مثه من مشكل داشتن مي دم!
    همون طوري كه بقيه ي دوستان توضيح دادن بايد با اون گرگ سياه هاي چشم زرد دوستي تون 100-100 بشه بعد يه بار كه از جلوي در خونتون رد مي شه شما مي رين و گزينه گريت رو مي زنين بعد ديگه هيچ كاري نكنين خودش يهو شانسي گازت مي گيره و دور آدمتون يه حاله از نور زرد جادويي ايجاد مي شه و آدمتون پشمالو مي شه!
    من 10 شب طول كشيد تا با گرگه دوست شدم و هي غذا بهش دادم و باهاش بازي كردم و آخرش هم مزد دستم رو داد!
    بعد كه شما گرگينه شديد تا ساعت 6 صبح اين طوري هستيد بعد از اين ساعت ديگه در طول روز يه آدم عادي هستيد تا ساعت 8 شب كه دوباره گرگينه مي شيد!درست مثه تو فيلما!وقتي گرگينه مي شيد پشمالو ، پوزه دار ، چنگول دار و حتي راه رفتن آدم تون هم مثه گرگا مي شه!مي دونيد گرگه توي كدوم خونه هاي آماده ي سيمز مياد؟اون دختره گل فروشه توي بيزنس!اون هر شب دو تا گرگ از در خونش رد مي شن من اونو انتخاب كردم.حالا شما ميل خودتونه!
    حالا من مي خوام دوستم رو هم گرگينه كنم ولي فعلا كه نتونستم اصلا مي شه؟
    انشالله كه توضيحام به دردتون خورده باشه!

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

بالاخره منم گرگينه شدم!
    يه توضيح كوچولو براي دوستاني كه مثه من مشكل داشتن مي دم!
    همون طوري كه بقيه ي دوستان توضيح دادن بايد با اون گرگ سياه هاي چشم زرد دوستي تون 100-100 بشه بعد يه بار كه از جلوي در خونتون رد مي شه شما مي رين و گزينه گريت رو مي زنين بعد ديگه هيچ كاري نكنين خودش يهو شانسي گازت مي گيره و دور آدمتون يه حاله از نور زرد جادويي ايجاد مي شه و آدمتون پشمالو مي شه!
    من 10 شب طول كشيد تا با گرگه دوست شدم و هي غذا بهش دادم و باهاش بازي كردم و آخرش هم مزد دستم رو داد!
    بعد كه شما گرگينه شديد تا ساعت 6 صبح اين طوري هستيد بعد از اين ساعت ديگه در طول روز يه آدم عادي هستيد تا ساعت 8 شب كه دوباره گرگينه مي شيد!درست مثه تو فيلما!وقتي گرگينه مي شيد پشمالو ، پوزه دار ، چنگول دار و حتي راه رفتن آدم تون هم مثه گرگا مي شه!مي دونيد گرگه توي كدوم خونه هاي آماده ي سيمز مياد؟اون دختره گل فروشه توي بيزنس!اون هر شب دو تا گرگ از در خونش رد مي شن من اونو انتخاب كردم.حالا شما ميل خودتونه!
    انشالله كه توضيحام به دردتون خورده باشه!

اره میشه دوستتون رو هم گرگینه کنید. البته چه گزینه ای باید میزدید یادم رفته ولی امکانش هست. فکر کنم یکم باید اول صمیمی بشید باهاش.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره میشه.
    مثل کاری که میکردیم تا بقیه رو خون آشام کنیم، کنار همون گزینه س، منم یادم رفته دقیق چی بود! واسه خون آشام که Bite بود.

داره خودمونی میشه radar khoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا حالا کسی تو سیمز زامبی شده؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله خیلیا،
    میخواین زامبی بشین؟ یه سرچ میکردینم بد نبود.

اگه میخواین بشین، باید University داشته باشین، بعد شغل Promonal رو انتخاب کنین، جایزه ش یه تلفن هست، وقتی یکی تو خونواده مرد، با تلفن به ازرائیل (: دی) زنگ بزنین، اما حدود 5000 بهش پول بدین تا زامبی بشه، اگه بیشتر بدین، نمیشه.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه اون کانال مربوط به جشن های سیمز 2 هست.
    توی سیمز 3 فعلا این امکان وجود نداره.
    خوب میشه توضیح بدین که چه جوری میشه این کارو کرد؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

خوب میشه توضیح بدین که چه جوری میشه این کارو کرد؟
    باید با تلفن جشن رو برگزار کنید ، بعد توی وسایل جشن ، یک بارگاه دارهکه باید اونو بخرید.
    جلوی بارگاه هم صندلی بچینید وقتی مهمونها رسیدند ، روی بارگاه کلیک کنید و Marriage یا همچین گزینه ای رو بزنید ، بعد مراسم برگزار میشه و مهمونها هم سر جاهاشون میشینن (میتونید کیک هم بگیرید که بعد از رد و بدل کردن حلقه کیک هم ببرن

10. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

البته متاسفانه توی سیمز 3 وجود نداره......یک ویژگی هست که خیلی مورد توجه هست اما ....
    اینقدری که سیمز 2 فراموش نشدنی هست سیمز 3 در مقابلش هیچی نیست
    تنها کاری که نیاز بود سیمز 2 میکرد این بود که Open World میکرد همین و بس

12. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •