تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 456 از 1174 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چندتا چیز مهم:
    1_ اون پست مربوط به میلان اگه اشتباه نکنم مال اولای تاپیکه...نه؟!
    2_ با نظر داش ویزلیم در مورد ونگر موافقم!
    3_ این کلمنته نمی خواد آدم بشه؟ تا حالا چند بار از این حرف ها زده و هیچ کس حتی سران بارسلونا هم تحویلش نگرفتن...؟!
    4_ لیست جالبیه...فقط یه سوال...لمپارد رفت اینتر یا همون چلسی موند؟!

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام داش مهدی خیلی مخلصیم

و سلامی دوباره خدمت اسی جان ،im majdi و فاندر عزیز میکم بچه ها این وحید کجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

فقط یه سوال...لمپارد رفت اینتر یا همون چلسی موند؟!
    لمپارد نرفت اینتر یعنی چلسی نذاشت چون هنوز 1 سال دیگه قرار داد داره

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض شوستر : بازی در برابر فرانکفورت محک خوبی می تواند باشد

برند شوستر و رائول گونزالز سرمربی و کاپیتان رئال مادرید در کنفرانس قبل از بازی امشب نظرات خود را در مورد مسائل مختلف بیان نمودند.
    برند شوستر :
    این بازی چه معنایی می تواند برای تیم شما داشته باشد ؟
    بازیهای لیگ در حال شروع شدن است بنابراین بازی در برابر فرانکفورت می تواند محک خوبی قبل از شروع فصل و بازی سوپرکاپ باشد. فرانکفورت تیم بسیار خوبی است و به سبک تیمهای المانی بازی می کند .

وضعیت فان در فارت چگونه است ؟ ایا او امشب بازی خواهد کرد ؟
    فکر کنم که بازی کند ولی معلوم نیست که چه مدت در زمین خواهد بود . او بازیکن بزرگی است و از وقتی به ما اضافه شده وظایف سنگینی بر عهده او گذاشته ایم . رافائل اولین بازیش را در کلمبیا انجام داد که شروع خوبی هم داشت و نشان داده است که می تواند خیلی سریع در تیم جا بیفتد.

ایا ترکیب اصلی شما در این بازی همان ترکیب شما در بازی برابر والنسیا خواهد بود ؟
    شبیه ان است ولی دقیقا خیر . ما می دانیم که په په در بازی برابر والنسیا به میدان نخواهد رفت ولی امشب بازی می کند.

ایا تمام بازیکنان را برای بازی سوپرکاپ با خود به والنسیا خواهید برد ؟
    امیدوارم که فرانکفورت امشب برای پیروزی وارد میدان شود ولی این باعث نشود که بازیکنی از تیم ما مصدوم شود و امیدوارم با بازیکنان سالم و ترکیبی کامل به والنسیا برویم چون سوپرکاپ یک رقابت رسمی است و ما دوست داریم که در ان قهرمان شویم و واقعا رقابت مهمی است.

نظرتان در مورد ماجرای رونالدو و چگونگی ختم شدن ان چیست ؟

من فقط روی تیم خودم تمرکز می کنم و به ان نیز ایمان کامل دارم . اگر رونالدو می امد ما خوشحال می شدیم ولی حالا که نیامده چندان مشکل خاصی نداریم و امیدوارم که سال موفقی در پیش رو داشته باشیم.
    و در مورد روبینیو چه طور ...

روبینیو به نظر خوب می اید چون او مانند سایر هم تیمی هایش تمرین می کند و از وضعیتش راضی است .

ایا باپتیستا را بازی خواهید داد ؟

دوست دارم که همه بازی کنند. سرجیو راموس - دلارد و متذلدر اولین بازی رسمی خود را انجام می دهند و باید ببینیم در چه وضعیتی قرار دارند ما روی دیگر بازیکنان نیز نظر داریم چون همه بازیکنان باید بازی کنند. باپتیستا نیز در نیمه دوم به میدان خواهد رفت چون او عضو تیم ماست.

رائول :

بازی امشب یک رقابت ویژه است چون یاداور پنجمین قهرمانی در لیگ اروپاست ...
    وقعا بازی ویژه ای است چون بخشی از تاریخ باشگاه رئال مادرید است و باید به بازیکنان قدیمی هر دو باشگاه احترام گذاشت. به هر حال ما باید به جلو نگاه کنیم و این بازی برای تیم ما بسیار مهم است چون نشان می دهد در چه وضعیتی قرار داریم . بسیاری از بازیکنان ملی پوش ما امشب برای اولین بار به میدان می روند ولی ما باید خود را اماده کنیم چون یکشنبه اینده باید در بازی رفت سوپرکاپ در برابر والنسیا قرار بگیریم.

در زمین چه احساسی خواهید داشت ؟
    ما خوشحالیم که در اینجا حضور داریم و امیدواریم که تمام کسانی که بازی ما را تماشا می کنند از دیدن ان لذت ببرند.
    ----------------------------------------------
    نتیجه بازی 1-1 شد گل رئال رو هم روبینیو زد !

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رئال مادرید 1 - فرانکفورت 1

با وجود دریافت یک گل زود هنگام از حریف ولی رئال مادرید بازی سراسر هجومی را از خود به نمایش گذاشت که منجر به خلق چندین موقعیت صد در صد گل شد.
    همه چیز برای شروع یک فصل طولانی و طاقت فرسا مهیاست ولی بازیکنان رئال مادرید پیش از این باید 4 روز سخت را پشت سر بگذارند تا خود را برای بازی رفت سوپرکاپ اماده کنند.

بازی دیشب یک امتحان سخت و البته لازم برای شاگردان شوستر بود زیرا به این مربی المانی نشان می داد که بازیکنانش بالاخص انهایی که تا به حال کم بازی کرده بودند یا اصلا شانس بازی به انها نرسیده بود در چه وضعیتی قرار دارند.
    بازیکنانی چون کاسیاس - راموس - دلارد و متذلدر از این دسته بازیکنان بودند که دیشب توانستند برای تیمشان به میدان روند.
    هر دو تیم با امادگی کامل پای به این میدان گذاشته بودند و این را با دوندگی های زیاد نشان دادند.

نیمه اول

در نیمه اول هر دو تیم موقعیتهای زیادی برای گل زدن داشتند که به جز یک مورد و ان هم برای تیم میزبان هیچ کدام به گل تبدیل نشد.
    در دقیقه 6 بازی تیم فرانکفورت صاحب یک ضربه ازاد شد که با ارسال ان به سمت دروازه په په در یک دفع اشتباه توپ را با سر به سمت دروازه خودی روانه کرد که توپ با برخورد به تیرک افقی جلوی پای یار حریف افتاد و او نیز به راحتی توپ را وارد دروازه کاسیاس کرد.
    بعد از دریافت گل رئال مادرید خیلی سریع به بازی بازگشت و توانست با پاسکاری های بسیار خوبی که بین رائول و فان در فارت انجام می شد صاحب چندین موقعیت گلزنی شود که هیچ کدام از انها به نتیجه نرسید.
    گوتی و نیستلروی نیز صاحب چندین موقعیت گلزنی شدند که انها نیز به موفقیتی نرسیدند.
    اما بهترین موقعیت گلزنی در نیمه اول را سرجیو راموس از دست داد زمانیکه هاینزه از سمت چپ دروازه حریف توپ را به راموس داد ولی او نتوانست گل خالی را در فاصله 1 متری باز کند.
    در دقیقه 22 رائول با یک پاس رو به عقب فان در فارت را پشت محوطه جریمه صاحب یک فرصت شوتزنی کرد که این هلندی نیز با شوتی محکم دروازه بان فرانکفورت را به عکس العمل وادار کرد.

نیمه دوم

در نیمه دوم مردان برند شوستر با توپ بیشتری وارد زمین شدند و تقریبا نیمه دوم متعلق به رئال مادرید بود.
    روبن در دقایق 53 و 55 و راموس در 58 می توانستند بازی را به تساوی بکشند که موفق به این امر نشدند.
    تا اینکه در دقیقه 70 طی یک حمله سراسری ساویولا که یک پاس توی عمق را از هیگوئین دریافت کرده بود با گذشت از دفاع مستقیم خود وارد محوطه جریمه شد و توپ را برای روبینیو پاس داد تا او نیز به راحتی دروازه تقریبا خالی را باز کند.
    در دقیقه 89 خود ساویولا نیز می توانست بازی خوبش را با یک گل تکمیل کند که با سرعت گرفتن توپ و دور شدن ان از ساویولا این بازیکن دیر به توپ رسید و با ضربه به توپ ان را با فاصله ای کم از کنار تیرک عمودی به بیرون روانه کرد.

از نکات جالب توجه این بازی می توان به سوت زدن هواداران فرانکفورت در زمانی که توپ زیر پای فان در فارت قرار می گرفت اشاره کرد.

همچنین بازی کردن مهدی مهدوی کیا بازیکن ایرانی تیم فرانکفورت در 30 دقیقه پایانی نیز از نکات جالب توجه بود که این ایرانی بازی تقریبا خوبی را از خود نشان داد.

ترکیب رئال مادرید :
    کاسیاس - سرجیو راموس ( سالگادو 65 ) - هاینزه ( متذلدر 45 ) - په په ( گارسیا 79 ) - تورس - دیارا ( دلارد 45 ) - گوتی ( باپتیستا 45 ) - فان در فارت ( هیگوئین 65 ) - روبن - رائول ( ساویولا 65 ) - نیستلروی ( روبینیو 45 )

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض شوستر : باید دفاع خود را قویتر کنیم

بازی دیشب دو تیم رئال مادرید و فرانکفورت با حساب 1 - 1 به پایان رسید و برند شوستر بعد از اتمام بازی نظر خود را بیان کرد.
    شما از عملکرد تیمتان راضی هستید ؟
    ما انتظار همچین بازی را از تیممان داشتیم و از بعضی جهات بازی جالبی بود و تماشاگران نیز از این بازی لذت بردند و خودم نیز از این بازی لذت بردم و از بازیکنانم راضی هستم و حالا باید روی سوپرکاپ تمرکز کنیم و از اینکه مصدومی نداشتیم بسیار خوشحالم.

در کدام نقطه شما باید تقویت بشوید ؟

دو مورد بود که من از انها راضی نبودم اولی گل زود هنگامی بود دریافت کردیم و دومی عملکرد ما در تبدیل نکردن موقعیتهای فراوان بود چون اگر نتوانیم گل بزنیم باید خسارت سنگینی بابت ان بپردازیم و اگر بخواهیم روز یکشنبه این طور موقعیتها را خراب کنیم به مشکل برخورد خواهیم کرد.

عملکرد بازیکنان ملی پوش را چگونه ارزیابی می کنید ؟

مهمترین مساله این بود که انها برای اولین بار برای تیم بازی کردند و نشان دادند که واقعا برای تیم ما حیاتی و مهم هستند مثلا برای متذلدر مهم بود که دیگر از بند مصدومیت رهایی یافته و همین طور از دلارد نیز راضی هستم . همه انها به خوبی توانستند وارد جریان بازی شوند و امدن نیروی تازه نفس و ساقهای اماده ای چون روبینیو و باپتیستا این اجازه را به ما داد که در نیمه دوم بهتر ظاهر شویم.

و اینکه فان در فارت بار دیگر عملکرد خوبی از خود نشان داد ...

من از اینکه او به این سرعت با تیم وفق شده اصلا تعجب نمی کنم چون سبک بازی ما برای او بسیار مناسب است و این را قبلا در کلمبیا نیز نشان داده بود رافائل بازیکن با استعدادی است که سریع در تیم حل شد و حالا برای ما یک مهره با ارزش به حساب می اید.

همچنین 3 تن از بازیکنان تیم بعد از بازی نظرات خود را این گونه بیان کردند.

هاینزه
    ما بازی خوبی را نشان دادیم ولی به نظر من رئال مادرید باید همیشه برنده شود و چگونه بازی کردن در اولویت دوم قرار دارد این بازی باعث شد که ما از اشتباهات خودمان درس بگیریم و نمی توانیم که این اشتباهات را مقابل والنسیا تکرار کنیم و باید حتما یکشنبه اینده بتوانیم گلزنی کنیم تا قهرمان شویم.

فان در فارت
    من از وضعیت فعلی خودم در رئال مادرید بسیار راضی هستم این یک بازی صرفا دوستانه نبود چون هر دو تیم می خواستند برای شروع فصل اماده شوند و بازیکنان نیز قصد داشتند امادگی خود را به مربی تیمشان نشان دهند تیم ما بهتر بازی کرد ولی دروازه بان انها مانع بزرگی بر سر راه گلزنی ما بود.

متذلدر

با وجود اینکه فقط 2 هفته است تمرینات خود را شروع کرده ام ولی از خودم راضی هستم مهمترین هدف ما در فصل جدید لیگ قهرمانان است ولی اهمیت لالیگا را نیز از یاد نبرده ایم.
    بازی کردن در المان همیشه برای من یک اتفاق خاص هست .
    راموس و کاسیاس به خاطر پیروزیشان در برابر المان من را دست نینداختند و معتقدم انها مستحق قهرمانی بودند .
    ما فرصت زیادی برای اماده شدن جهت بازی در سوپرکاپ نداریم ولی همه امیدواریم که بتوانیم این جام را به خانه ببریم.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان یه کسایی مثل مارسلو،گاگو،هیگواین، دودک (!!!)
    گاگو خوبه
    نه نه هیگواین بهتره

خب داش هیگواین هستیم

سعی میکنم روزی یه بار رو سر بزنم

قربون همه

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سایت معتبر گل لیست 20 ترانسفر برتر اروپا را در این تابستان اعلام نمود که رافائل فان در فارت خرید تازه رئال مادرید در صدر این لیست قرار دارد.
    به جز رافائل فان در فارت نام دیگر خرید رئال مادرید یعنی اسکیل گارای نیز در این لیست به چشم می اید.
    اسامی بازیکنان موجود در این لیست به شرح ذیل می باشد :

1 - رافائل فان در فارت ( از هامبورگ به رئال مادرید )

2 - متئو فلامینی ( از ارسنال به اث میلان )

3 - الکساندر هلب ( از ارسنال به بارسلونا )

4 - لوکا مودریچ ( از دیناموزاگرب به تاتنهام )

5 - رونالدینهو ( از بارسلونا به اث میلان )

6 - سمیر نصری ( از مارسی به ارسنال )

7 - دنیل الوز ( از سویا به بارسلونا )

8 - امائوری ( از پالرمو به یوونتوس )

9 - رابی کین ( از تاتنهام به لیورپول )

10 - دیوید بنتلی ( از بلکبرن به تاتنهام )

11 - امانتینو مانسینی ( از اس رم به اینتر میلان )

12 - دکو ( از بارسلونا به چلسی )

13 - اسکیل گارای ( از راسینگ به رئال مادرید )

14 - سیدو کیتا ( از سویا به بارسلونا )

15 - البرتو جیلاردینهو ( از اث میلان به فیورنتینا )

16 - حاتم بن عرفا ( از لیون به مارسی )

17 - جیوانی دوس سانتوس ( از بارسلونا به تاتنهام )

18 - توماس یوفالوسی ( از فیورنتینا به اتلتیکومادرید )

19 - مارتین کاسیرس ( از ویارئال به بارسلونا )

20 - میرکو ووچینیچ ( از لچه / اس رم به اس رم )
    دستت درد نکنه
    خیلی وقت بود از نقل و انتقالات خبر نداشتم
    راستی ویا به رئال نیومد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بچه ها این وحید کجاست ؟
    منو صدا کردی ؟؟؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دستت درد نکنه
    خیلی وقت بود از نقل و انتقالات خبر نداشتم
    راستی ویا به رئال نیومد؟
    خواهش می کنم.
    ماجرای ویا معلوم نیست یه روز میگن میشه یه روز والنسیا میگه نمیذاره ویا بره.
    اما فکر نکنم والنسیا پول و قدرت نگه داشتن ویا رو داشته باشه.
    اگه رئال پیشنهاد خوبی بده والنسیا قبول می کنه چون وضع مالی خوبی نداره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •