تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 456 از 1219 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی هاتون

به نظر شما من ps3 رو نگه دارم آینده خوبی داره ؟ یعنی تا چند وقت دیگه کپی خور میشه و قیمت بازی هاش میاد پایین ؟

یکی یه ps3 داده دستم اگه راضی بودم ازش بخرم

بعد وقتی که بازی روش سیو نمیشه این هارد 250 گیگ به چه دردی میخوره ؟ مگه سیوهای بازی روی هم رفته از 100 مگ بیشتر میشن ؟
    با اجازه دوستان PS3 Fan : این کنسول به تنهایی ممکنه شمارو برای بازی کردن راضی نکنه!

چون بازی های مولتی زیبا و خوف کم نیستن و برای خرید اونها کاره چالش انگیز ناکی را پیش رو دارین!!

مخصوصا اگه مثل ما توی یه شهره دیگه غیر تهران باشید!!

بنده یک فروندشو دارم ولی همش افتاده یه گوشه و بلا استفادس و به زودی هم برای دومین بار PS3 را خرید و فروش میکنم!

چرا؟
    چون دوتا X360 دارم که مثل شیر تموم بازیهای مولتی را با 2 تومن میتونم روشون انجام بدم!

البته ازین هم نگذریم که PS3 بازیهای انحصاریه فوق العاده ای داره که به شخصه خود بنده دفعه دوم به خاطره یکی ازونا دوباره PS3 خریدم و اینم که بعدا میفروشم با اومدن KZ3 دوباره یه PS3 میخرم!

کلا منظورم ازین حرفا این بود که همه جوانب رو برای خرید PS3 در نظر بگیرید.

2. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به نظر شما من ps3 رو نگه دارم آینده خوبی داره ؟ یعنی تا چند وقت دیگه کپی خور میشه و قیمت بازی هاش میاد پایین ؟

بعد وقتی که بازی روش سیو نمیشه این هارد 250 گیگ به چه دردی میخوره ؟ مگه سیوهای بازی روی هم رفته از 100 مگ بیشتر میشن ؟
    تا زمانی که سونی به هکر ها و شرکت های تولید کننده مودچیپ پول میده که بیخیال کنسولش بشند ، PS3 هَک نمیشه .

بعد کی میگه بازی سیو نمیشه ؟ پس هارد رو برای چی ساختند ؟ در کل اون هارد برای نصب بازی ها و دانلود اضافات بازی ها و تم ها و ... هست .
    Last edited by sonixax; 17-08-2010 at 21:08.

4. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تا زمانی که سونی به هکر ها و شرکت های تولید کننده مودچیپ پول میده که بیخیال کنسولش بشند ، PS3 هَک .

بعد کی میگه بازی سیو نمیشه ؟ پس هارد رو برای چی ساختند ؟ در کل اون هارد برای نصب بازی ها و دانلود اضافات بازی ها و تم ها و ... هست .
    اگه ممکنه بگید چه جوری باید نصب کنم الان 3 تا بازی دارم که به نظرم نصب کنم دیگه دیسک ها خراب نمیشن

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خودت که نمیتونی نصب کنی بعضی از بازی هارو بار اول که تو دستگاه میذاری خودشون یه قسمت هایی از بازی رو نصب میکنن رو هارد!

7. 3 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

سلام

حالا که X360 Fan boy ها سعی در تخریب روحیه ما دارند باید اعلام کنم که بازی Mass effect از انحصار این کنسول در اومد .

Uncharted 1 رو دیروز تموم کردم . فوق العاده بود . دوستانی که این بازی رو می خواستند P.M. بدن .

9. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط pourya.3232 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد وقتی که بازی روش سیو نمیشه این هارد 250 گیگ به چه دردی میخوره ؟ مگه سیوهای بازی روی هم رفته از 100 مگ بیشتر میشن
    امکانات مولتی مدیای ps3 یه 1 دنیا میارزه و همونطور که میدونید تنها کنسولی هست که درایو بلوری داره .
    شما میتونید فیلم های بلوری با فرمت dts رو با کیفیت غیر قابل تصور تماشا کنید و البته قابلیت 3d هم که به این کنسول اضافه شد نشون داد که امکانات مولتی مدیای ps3 تمومی نداره و واقعا در این زمینه بی نقصه.
    از نظر سگ جونی ps3 حرف اول رو میزنه.
    سخت افزارش هم که بی نظیره و هنوز هیچ بازی نتونسته از حداکثر قدرت این دستگاه استفاده کنه و بزرگترین مزیت این کنسول عدم ایجاد افت فریم حتی در بازی ها باگرافیک بالاست که این هم به سخت افزار پر قدرت این کنسول برمیگرده و باید خدمت شما عرض کنم که این کنسول از پردازنده 7 هسته ای cell و از پردازنده گرافیکی rsx بهره میبره.
    بازی هایی نظیر MGS4 و GOW3 و uncharted و kz و... رو تو هیچ کنسولی غیر از 3 تجربه نخواهید کرد.
    با همه ی این اوصاف تنها مشکل قیمت بازی های 3 هستش که اونم با تعویض و اجاره بازی حله.
    این کنسول از HDMI 1.3 بهره میبره که مزیت 1.3 نسبت به 1.2 عبارت است از:
    non-interlaced fps higher then 60 at 1920x1080 (1080p/xx) and 1280x720 (720p/xx); up to 120fps is possible with HDMI 1.3
    · no Dolby Digital Plus, DTS-HD or TrueHD audio bitstreams (specifically for the Xbox 360 and Elite: no 5.1 PCM output in general, just Stereo)
    · lower maximum bandwidth: 4.95 GBit/s vs. 10.2 GBit/s
    · lower maximum resolution: 1920x1080 vs. 2560x1440
    · lower maximum color depth: 24 bit sRGB or YCbCr vs. 48-bit xvYCC (1.8 times the amount of colors)
    · no advanced audio syncing (Lip-Sync) function
    · no support for the newly developed mini connector
    دیگه انتخاب با خودت

11. 7 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خودت که نمیتونی نصب کنی بعضی از بازی هارو بار اول که تو دستگاه میذاری خودشون یه قسمت هایی از بازی رو نصب میکنن رو هارد!
    اینجوری که نمیشه بلاخره باز به دیسک نیاز داره فکر میکنم در مقابل xbox elite بشه بازی رو ذخیره کرد که نیاز به دیسک هم نباشه درست میگم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سخت افزارش هم که بی نظیره و هنوز هیچ بازی نتونسته از حداکثر قدرت این دستگاه استفاده کنه و بزرگترین مزیت این کنسول عدم ایجاد افت فریم حتی در بازی ها باگرافیک بالاست که این هم به سخت افزار پر قدرت این کنسول برمیگرده و باید خدمت شما عرض کنم که این کنسول از پردازنده 7 هسته ای cell و از پردازنده گرافیکی rsx بهره میبره.
    عزیزم پردازنده 7 هسته ای هنوز اختراع نشده ! بلکه سیستم های چند هسته ای هست که از چند پردازنده به صورت همزمان استفاده میکنه و میدانیم که Ps3 فقط یک پردازنده داره پس 7 هسته ای نیست .

لازم به ذکر هست که بگم CPU سل از هفت SPE بهره منده نه 7 هسته .

اطلاعات بیشتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باقی سخنانتون هم درست بود و بحثی درش نیست فقط اینجا دچار لغزش شده بودید

سل پروسسور مورد استفاده شده در این کنسول در کلاک ۳٫۲Ghz کار می‌کند و متشکل شده از یک PPE بر اساس ساختار PowerPC و هفت SPE یا دستیار که سازندگان بازی‌ها تنها از شش عدد آن‌ها می‌توانند استفاده کنند زیرا یکی از آن‌ها اختصاصاً در اختیار سیستم‌عامل خواهد بود.
    Last edited by sonixax; 17-08-2010 at 20:44.

14. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اینجوری که نمیشه بلاخره باز به دیسک نیاز داره فکر میکنم در مقابل xbox elite بشه بازی رو ذخیره کرد که نیاز به دیسک هم نباشه درست میگم ؟
    دوست عزیز ایکس باکس هم کل بازی رو هارد می ریزه ولی موقع بازی باید دیسک داخل دستگاه باشه ، تنها کنسولی که بدون دیسک می شه باهاش بازی کرد در حال حاضر نیتندو wii

16. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خیر از این خبر ها نیست ، اگر این طوری بود که این کنسول ساز ها باید جمع میکردند میرفتند پی کارشون .

18. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •