تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 524 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

فایل مورد نظر خصوصی می باشد و فقط برای صاحب فایل قابل دانلود می باشد
    اصلاح شد.....

2. این کاربر از jetexcel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    لطفا بفرمایید چگونه میتوانم از اینترنت اطلاعاتی را وارد اکسل کنم؟
    ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم
    چجور اطلاعاتی؟
    بله میشه، شما مثلا میخوای یه جدول رو از تو یه صفحه وب استخراج کنی، از سربرگ Data ، میشه چند نوع دیتا رو انتخاب کرد، مثلا من میخوام جدول رده بندی لیگ برتر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روبرو وارد اکسل کنم، به سربرگ Data میرم و گزینه ی From Web رو کلیک میکنم

بعدش که صفحه باز شد، طبق این عکس و توضیحات عمل میکنم:

1) در این قسمت آدرس صفحه رو میزنیم و منتظر میمونیم تا لود بشه. مثل مرورگر معمولی.
    2) در این قسمت میتونیم معین کنیم که ایمپورت چجوری باشه، میشه دیتای خام وارد کرد یا با قالب بندی.
    3) وقتی صفحه داره لود میشه، باید منتظر این Progress Bar بمونیم تا پر بشه و تمام جدول ها رو تشخیص بده.
    4) همونطور که مشخصه، توی این صفحه چند تا جدول معلومه که کنارش فلش زرد میزنه، روی فلش هر جدولی که خواستیم کلیک میکنیم تا انتخاب بشه.
    5) در نهایت هم ایمپورت رو میزنیم.

بعدش یه صفحه باز میشه که ازمون آدرس ابتدای جدول رو میخواد، یه جا روی صفحه کلیک کنید. سعی کنید آدرس sheet رو هم بدید. میتونید روی یکی از خونه های اکسل کلیک کنید تا اتوماتیک بده آدرس رو.

بعدش یه نوشته ظاهر میشه و می نویسه، Getting Data، بعد از چند ثانیه جدول ایمپورت میشه:

روش های دیگه که تو عکس اول مشخصه هم میشه، مثلا از فایل Access یا Database یا فایل متنی و ..

6. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    چطور میشه واسه سلول هایی که فرمول نوشتیم اون فرمول رو تبدیل به داده داخل سلول کنیم ؟
    مثلا A3 دارای فرمولی است که سلول های A2 و A1 را ترکیب میکند (&)
    حالا بعد از ترکیب کردن میخام دیگه داده ی داخل سلول A3 به صورت فرمول نباشه تا بشه در شیت های دیگه هم بدون مشکل ازش استفاده کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام
    چطور میشه واسه سلول هایی که فرمول نوشتیم اون فرمول رو تبدیل به داده داخل سلول کنیم ؟
    مثلا A3 دارای فرمولی است که سلول های A2 و A1 را ترکیب میکند (&)
    حالا بعد از ترکیب کردن میخام دیگه داده ی داخل سلول A3 به صورت فرمول نباشه تا بشه در شیت های دیگه هم بدون مشکل ازش استفاده کرد
    منظور چجور هست؟ در هر شیت دیگه ای میشه از داده ی A3 استفاده کرد، مثلا داده ی A3 شما در شیت 2 بصورت زیر تعریف میشه، دقیقا هم همون نتیجه رو داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

منظور چجور هست؟ در هر شیت دیگه ای میشه از داده ی A3 استفاده کرد، مثلا داده ی A3 شما در شیت 2 بصورت زیر تعریف میشه، دقیقا هم همون نتیجه رو داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه بعضی وقتا که میخای از اون سلول استفاده کنی یه اشکالاتی پیش میاد که عامل اون اشتباهات فرمولی بودن داده اون سلول هست ، من میخام بعد از این که از طریق فرمول داده های یک سری سلول رو بدست آوردم دیگه اون داده ها فیکس بشه
    مثلا تو مثالی که زدم اگه قرار باشه A3 رو به شیت دیگه ای منتقل کنم باید A1 و A2 رو هم ببرم چون به اونا وابسته است

11. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آخه بعضی وقتا که میخای از اون سلول استفاده کنی یه اشکالاتی پیش میاد که عامل اون اشتباهات فرمولی بودن داده اون سلول هست ، من میخام بعد از این که از طریق فرمول داده های یک سری سلول رو بدست آوردم دیگه اون داده ها فیکس بشه
    مثلا تو مثالی که زدم اگه قرار باشه A3 رو به شیت دیگه ای منتقل کنم باید A1 و A2 رو هم ببرم چون به اونا وابسته است
    نه دیگه، لازم نیست، اگر تو آدرسی که داری منتقل میکنی، از آدرس دهی مطلق استفاده کنی، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    آدرس دهی مطلق هم با گذاشتن علامت $ قبل از نام ستون و سطر هست، مثل چیزی که بالا نوشتم.
    من خودم همین مثالی که زدید رو تست کردم و ازش تو چند صفحه استفاده کردم. با تغییر A1 یا A2 به ترتیب A3 و هر سلول دیگه ای که آدرس sheet1!$A$3= داده بودم هم تغییر میکرد.

13. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

چجور اطلاعاتی؟
    بله میشه، شما مثلا میخوای یه جدول رو از تو یه صفحه وب استخراج کنی، از سربرگ Data ، میشه چند نوع دیتا رو انتخاب کرد، مثلا من میخوام جدول رده بندی لیگ برتر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روبرو وارد اکسل کنم، به سربرگ Data میرم و گزینه ی From Web رو کلیک میکنم

بعدش که صفحه باز شد، طبق این عکس و توضیحات عمل میکنم:

1) در این قسمت آدرس صفحه رو میزنیم و منتظر میمونیم تا لود بشه. مثل مرورگر معمولی.
    2) در این قسمت میتونیم معین کنیم که ایمپورت چجوری باشه، میشه دیتای خام وارد کرد یا با قالب بندی.
    3) وقتی صفحه داره لود میشه، باید منتظر این Progress Bar بمونیم تا پر بشه و تمام جدول ها رو تشخیص بده.
    4) همونطور که مشخصه، توی این صفحه چند تا جدول معلومه که کنارش فلش زرد میزنه، روی فلش هر جدولی که خواستیم کلیک میکنیم تا انتخاب بشه.
    5) در نهایت هم ایمپورت رو میزنیم.

بعدش یه صفحه باز میشه که ازمون آدرس ابتدای جدول رو میخواد، یه جا روی صفحه کلیک کنید. سعی کنید آدرس sheet رو هم بدید. میتونید روی یکی از خونه های اکسل کلیک کنید تا اتوماتیک بده آدرس رو.

بعدش یه نوشته ظاهر میشه و می نویسه، Getting Data، بعد از چند ثانیه جدول ایمپورت میشه:

روش های دیگه که تو عکس اول مشخصه هم میشه، مثلا از فایل Access یا Database یا فایل متنی و ..
    ممنونم دوست عزیز
    ولی نمیشه اطلاعات صفحه زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    را کامل وارد اکسل کرد
    اگر کمکم کنی خیلی ممنون میشم

15. این کاربر از roshan110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    ولی نمیشه اطلاعات صفحه زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    را کامل وارد اکسل کرد
    اگر کمکم کنی خیلی ممنون میشم
    این سایت که خودش خروجی اکسل داره بالای صفحه:

17. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •