تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 870 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

اقا این چه رفتاریه با sada دارین ؟؟ درست نیست..بنده خدا یه سوال پرسید..

اوووف من صبح تا حالا نبودم ببینید 8 صفحه تاپیک رفته جلو...

حمیدرضا خان دستت درد نکنه ...خیلی به دوستان رسیدی...

منم به خاطر اینکه گفتی دیگه درخواست ندین اینجا نمیگم...فقط شما آموزش رو لطف کنید..

من میر فایل cer رو جای دیگه در خواست میدم...

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اگه زحمت بکشیو این لطفو در حق من هم بکنی ممنون میشم!!!
    353964013186929

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا حمیدرضا مشکل حل نشد .
    یه ارور دیگه میده :

unable to install. constrined by the certificate

دوستان کمک کنید.
    عجب بدبختی گیر کردیم...
    ماله شما هم اینطوری میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

منظورت با نصب ای ار ریموت هست؟؟؟اگه توی نصب این نرم افزار این ارور میاد باید تاریخ عقب جلو کنی!اگه نشد دوباره تلاش کنی تا نصب بشه!اگه نشد باید از فایل اصلی که دانلود کردی دوباره یکی ساین بگیری!!!خلاصه بی رودربایستی با این نرم افزار ir remote پدر ادم درمیاد ولی ارزششو داره!دلیل این گیر نصبش به خاطر کرک کردن زورکیشه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عزيزم بهت بر نخوره ها ولي شما به شدت .... تشريف داريد....
    شما حتي نمي دونيد سيستم عاملتون چيه... بعد رفتين گوشي شاخي مثل 5700 خريديد؟؟؟؟
    به خدا نوبره ها...
    اكثر گوشي ها به دست همين افراد آماتور خز ميشه...عزيزم جانم عمرم ميخواي گوشي بگيري اصلا خودم واست ميگيرم، فقط تو برو يكم تحقيق كن راجع به گوشي مورد نظرت... به خدا زشته... قصد توهين ندارم ولي واقعا آدم بايد يكم فكرشو به كار بندازه ...
    گوشيت مباركت ولي به خدا اگه يكم رو گوشيت تحقيق مي كردي اينجا اين سوالاي در حد تيم مليو نمي كردي...
    داداش مگه نوکیا 5700 رو مخصوص تو ساخته؟سفارشیه؟خوشش اومده خریده منو تو باید کمکش کنیم همه که از بدو ورود به این دنیا مثل شما نابغه نبودن!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نظر یه تعمیر کار حرفه ای که با هاش مشورت کردم: گوشی خوبی نیست با این پول گوشی بهتری از نوکیا میشه خرید!
    یه دارنده گوشی :زود کثیف میشه!
    نظر خودم اگر در مرحله خرید هستید رها کن برو سراغ سری N یا سری E اگر گوشی رو داری نگران نباش و زده نشو نگفتم گوشی بدیه ولی مواظبش باش ضربه نخوره خش نیفته اگر هم تازه خریدی مبارکه!!!
    jinxboy13

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

5

eeee!!!ببینید با sada جان چطوری برخورد کردن!واقعا که زشته!بیچاره یه سوال پرسید!شما که تاپیک رو به گند کشیدید با این نرم افزار ساین کردن!!!!اونوقت به ایشون گیر میدید؟؟
    برای نرم افزار غیر از خود پلیر نوکیا به نظر من lcg jock box خوبه!لایریک پلیر هم داره!
    برای ir remote اون فایلی که ارور میده باید دوباره تکرار کنید تا نصب بشه!البته اروری که میده ربطی به ساین کردن نداره!گاگه نوشت سرتیفیکیت ارور اونوقت مربوط به ساین کردن هست!!برای ساین کردن کمی الان کار شانسی شده!من 1 میلیون نرم افزار برای ساین کردن نرم افزارها دارم که گیج کننده هستند !و کاملا شانسی ساین میکنم!!!کلا زیاد اعصابتون رو خورد نکنید!نرم افزارهای مهمتر نیازی به ساین ندارن!!!
    در مورد صحبت اقای jinxboy13 باید بگم که اون تعمیرکاره غلط کرد!!ما 8 ماهه 5700 داریم هنوز یه خط هم بهش نیفتاده!!واقعا که!!!
    Last edited by rainysky50; 09-02-2008 at 02:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

داداش مگه نوکیا 5700 رو مخصوص تو ساخته؟سفارشیه؟خوشش اومده خریده منو تو باید کمکش کنیم همه که از بدو ورود به این دنیا مثل شما نابغه نبودن!!!!
    Na azizam sefareshi nist.
    Vali adami ke hichi az in gushie pichide nemidune nabayad miraft migereft. Ke alan 2 gel bemune.
    Dar kol man az hame mazerat mikham.
    Hamatunam midunid ke harfe man dorost bude. Vali ba in hal.
    Zemnan amin jan man hich moshkeli ba sign nadashtam. Man faghat barnamasho khastam ke agha hamid reza zahmat keshidan. Taze sign ye chize kheili sade nist, man 2 hame site ha raftam, axaran balad nistan, ya hata nemidunan chie.
    Bebakhshid, chon ba gushi budam, farsi neveshtan sakht bud. Bazam man az hame mazerat mikham.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

حميدرضا جان بابت لينك ممنونم

گوشي 5700 امروز زاهدان 270 تومن
    بگيرم يا صبر كنم؟

يا حق (:

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقای Rainysky جان من دیروز تا ساعت 3 بامداد با این برنامه ور رفتم تا بالاخره تونستم نصب کنم.
    می خواستم بپرسم تنظیمات رو باید چیکار کنم.و اینکه چطوری کنترل کنم.اینفرارد رو نمی زاره روشن کنم.
    این برنامه کامل نیست یعنی مدل های زیادی رو ساپورت نمی کنه.
    اگه لطف کنی یه توضیح بدی ممنون می شم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •