اي ول برم Psp رو كه يه ماهي هست روشن نشده شارژ كنم ! براي سه چهار هفته ديگه !
اي ول برم Psp رو كه يه ماهي هست روشن نشده شارژ كنم ! براي سه چهار هفته ديگه !
منم همینو میگم!آیکن نیرو رو میبینه فکر میکنه با نیرو ایمیج گرفتن!اگه طرف نرو نصب کرده باشه با آیکون نرو نشون داده میه ایمیج ها! مثلا من از برنامه power archiver برا فایل های فشرده استفاده میکنم برا من با آیکون این برنامه نشون میده...
PowerArchiver ورژن چند داری؟مال من PowerArchiver 2007 که ورژنش رو نمیدونم از کجاش باید نگاه کنم!منوی Help نداره!
بچه ها دست دو سالم سراغ دارید ؟!!![]()
آهان!
مرسی جاوید جان![]()
جاويد جان شما به بازي pursuit force exterem justice خيلي علاقه داشتي . من يه جاش گير كردم .
اونجايي كه بايد تو يه يزرگراه از 3 تا ماشين آتش نشاني محافظت كنيم . بعد آخره بزرگراه يه ماشين شبيه همين آتش نشاني ها مياد كه يكي روشه به اسمه billy ( همون كه مرحله اول دستگيرش كرديم ) . دفعه اول كه ميزنمش بعد ميره روي نردبانه ماشين و ديگه نميشه زدتش . شما يادته چه جوري رد كرده بودي ؟
مهدي جان اصلا همچين مرحله اي يادم نمي آد !جاويد جان شما به بازي pursuit force exterem justice خيلي علاقه داشتي . من يه جاش گير كردم .
اونجايي كه بايد تو يه يزرگراه از 3 تا ماشين آتش نشاني محافظت كنيم . بعد آخره بزرگراه يه ماشين شبيه همين آتش نشاني ها مياد كه يكي روشه به اسمه billy ( همون كه مرحله اول دستگيرش كرديم ) . دفعه اول كه ميزنمش بعد ميره روي نردبانه ماشين و ديگه نميشه زدتش . شما يادته چه جوري رد كرده بودي ؟من چون بازي ها رو بيشتر از يه بار بازي نمي كنم معمولا مراحل تو ذهنم نمي مونه ....
اصلا پیشنهاد نمیشه دست دو بگیری ...
ببین اونجا باید آنالوگ رو بگیری چپ هر موقع میخواد تیر بزنه بعد از اون تو تیر بزن
این آخریشه که من دان کردم البته خیلی وقته! PowerArchiver 2007 10.22.02
یه خبر خوب فریم ویر 4 به زودی عرضه میشه
آقایون آدرس سایت dax بود چی بود که update هارو ---- میکرد میداد ملت حال کنن رو به هم میگین؟
ممنون.
البته هنوز نخریدم ولی میخوام داشته باشم چون تا پس فردا خریدمش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)