تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4559 از 4751 اولاول ... 35594059445945094549455545564557455845594560456145624563456946094659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,581 به 45,590 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

آره شاتل هم نمیگه استفاده نکنه اوس موسی جان شما دقت کن که مثلاً خط 6مگتو یه هو میکنه 11کیلو دانلودشو! البته بازم دقت کنید که نمی کنه دانلود نکن میگه اگه می تونی دانلود کن!

W0o0o0o0ow پس به این نتیجه میرسیم که مخابرات سرویس نامحدود نمیده ک من ماهی 300گیگ ازش دارم دانلود می کنم شاتل داره سرویس نامحدود میده و ما متوجه نیستیم
    مخابرات چقدرررررر دروزغ میگه آخه که سرویس نامحدود دارم! خجالتم نمی کشه! از شاتل باید بیان یاد بگیرن که شما 700مگ دانلود می کنی سرعت سرویس 6مگتو میکنه برات 11کیلو مثل هلوووو

به سنگ پا قزوین گفته زکی....
    دقیقا همینه. سرعت رو میبره رو 1 کیلوبایت میگه ببین محدودت نکردم ... ببین من چه ماهم ... ببین تو چقدر کاره بدی کردی از حجمی که من برات تعیین کردم و من بهت گفتم اجازه نداری با سرعتی که پولشو دادی دانلود کنی، دانلود کردی ... حالا میکنم 1 کیلوبایت سرعتت رو برو حال کن

بعد هم تو خیابون بیلبورد میزنم اندازه نفتکش که من نامحدود ام. پولشم تا قرون آخر ازت میگیرم سره وقت!

----

واسه من فاکتور زده ما به تفاوته تغییره آرت 73086 ریال .... و خیلی خوشگل هم گرفت
    یعنی هشت تومن اش به درک ، اون 6 دهمه ریالش رو داشتی باشین و بفهمین با کی طرف اید و تا چه میزان به نفعه خودش کار می کنه
    اما ما وقتی حواسمون جمع بشه واسه کلاه برداریه شاتل ، میشیم آدم بده !

اینارو میگیم و این همه دلیل و برهان و مدرک مبنی بر عو... ای بودن و حقه بازی و پدرسوختگیه شاتل نشون میدیم ، باز اون دوستمون میاد میگه مغالطه و تشویشه اذهان و سم پراکنی و ...
    البته هر چی میخواهند بگویند ، بگویند ... ما هم حرف خودمان را میزنیم تا حقیقت آشکار شود

2. 4 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سال 86-87 به مسئولین اصلی صبانت گفتم این رویه رو پیش بگیرید ، همه مشترکین فرار میکنند.
    الان هم میگم شاتل اگر این رویه را پیش ببرد.دچار مشکل خواهد شد.
    قبل از افزایش مشترکین باید بستر ها و ظرفیت های مخابراتی را گسترش داد.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا همینه. سرعت رو میبره رو 1 کیلوبایت میگه ببین محدودت نکردم ... ببین من چه ماهم ... ببین تو چقدر کاره بدی کردی از حجمی که من برات تعیین کردم و من بهت گفتم اجازه نداری با سرعتی که پولشو دادی دانلود کنی، دانلود کردی ... حالا میکنم 1 کیلوبایت سرعتت رو برو حال کن

بعد هم تو خیابون بیلبورد میزنم اندازه نفتکش که من نامحدود ام. پولشم تا قرون آخر ازت میگیرم سره وقت!

----

واسه من فاکتور زده ما به تفاوته تغییره آرت 73086 ریال .... و خیلی خوشگل هم گرفت
    یعنی هشت تومن اش به درک ، اون 6 دهمه ریالش رو داشتی باشین و بفهمین با کی طرف اید و تا چه میزان به نفعه خودش کار می کنه
    اما ما وقتی حواسمون جمع بشه واسه کلاه برداریه شاتل ، میشیم آدم بده !

اینارو میگیم و این همه دلیل و برهان و مدرک مبنی بر عو... ای بودن و حقه بازی و پدرسوختگیه شاتل نشون میدیم ، باز اون دوستمون میاد میگه مغالطه و تشویشه اذهان و سم پراکنی و ...
    البته هر چی میخواهند بگویند ، بگویند ... ما هم حرف خودمان را میزنیم تا حقیقت آشکار شود
    منو که بکشیم هم رو آرت برو نیستم چون آرتها فقط اسمشون نامحدود هست و واقعاً پول زوره! دیروز از شاتل زنگ زده میگه شما مصرفتون بالاست آرت 8 برای شما مناسبه میگم مگه من کارخونه دارم ماهی 400هزار تومن پول اینترنت بدم! میگه برای 200گیگ دانلود اون پلن مناسبه! میگم پس ما که با 2مگ مخابرات داریم ماهی 300گیگ دانلود می کنیم بفرمایید مخابرات داره پول کم از ما میگیره دیگه! به خدا خودشونو مسخره کردن! زنگ زده مشکل منو حل کنه میگه برو آرت 8بگیر! چیز کرده مارو....
    بجا اینکه طرحهای نامحدود مثل مخابرات بذاره با همون ضریب اشتراک استاندارد 1 به 8 و واقعاً نامحدود باشه میاد میگه ماهی 400هزار تومن شما باید پول اینترنت بدی!!!

5. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پورتهای هر شرکتی در MDF مخابرات فرق داره شاید مخابرات نداشته باشه ولی شرکتهای خصوصی دیگه داشته باشند شما زنگ بزن 23099 برای شاتل بهت می گند پورت دارند اونجا یا نه- سرویسهای شاتل فقط اسمشمون نامحدود هست همون سرویسهای آرتشم مثلا برای آرت 3 شما 20-30گیگ دانلود رو در ماه رد کنی سرعتتو به شدت میاره پایین- در شاتل کلاً چیزی به اسم نامحدود وجود نداره- بله 128حجمی روی 2بسته میشه- نه سرویسهای بالاتر سرعتهاشون فرق داره مثل 4مگ - یعنی مثلاً برای آرت 4 22گیگ رو رد کنی سرعت دانلودت میاد روی 30کیلو,اون نامحدود هم که بالاش نوشته دروغه-آرتها نسبت به آرت لایتها حجم بیشتری برای دانلود به شما میده- اگه زده بله ولی در اثر دانلود میاد روی کف سرویس دقت هم داشته باش که اون 1024 رو تقسیم بر 8 کن که سرعت واقعی دانلود سرویس برات بدست بیاد-
    ممنونم از راهنماييتون. ميشه راهنمايي كنيد از چه شركتي بگيرم بهتره ؟؟؟؟ البته اگه بتونم نا محدود بگيرم بهتره. من به اون شكل تو ما 20-30 گيگ دانلود ندارم ولي خوب بيشتر دانلود برنامه و فايل هاي صوتي و يوتوب هستش.
    من دوستم تو شركت آوا بريد هستش كه گفت راديويي ميتوني بخري 500 توماني ميشه يه بار پول بدي بعد من برات از دوستام تو آي اس پي ها بگيرم چون خودشون سازماني هستن گرونه. حالا من خودم قبلا اينترنت وايرلسي داشتم كه الان يه راديو سفيد رنگ دارم. ولي ميگه بايد جفت باشه. حالا برا يمنم جفت بوده يعني بايد از شركت قبلي بگيرم؟؟؟ مثلا 2 سال پيش 200 هزار هزينه اش شده؟؟؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منو که بکشیم هم رو آرت برو نیستم چون آرتها فقط اسمشون نامحدود هست و واقعاً پول زوره! دیروز از شاتل زنگ زده میگه شما مصرفتون بالاست آرت 8 برای شما مناسبه میگم مگه من کارخونه دارم ماهی 400هزار تومن پول اینترنت بدم! میگه برای 200گیگ دانلود اون پلن مناسبه! میگم پس ما که با 2مگ مخابرات داریم ماهی 300گیگ دانلود می کنیم بفرمایید مخابرات داره پول کم از ما میگیره دیگه! به خدا خودشونو مسخره کردن! زنگ زده مشکل منو حل کنه میگه برو آرت 8بگیر! چیز کرده مارو....
    بجا اینکه طرحهای نامحدود مثل مخابرات بذاره با همون ضریب اشتراک استاندارد 1 به 8 و واقعاً نامحدود باشه میاد میگه ماهی 400هزار تومن شما باید پول اینترنت بدی!!!

اتفاقا دیروزم به من زنگ زدن ! واسه شکایت منم نزاشتم اون حرف تکراری کزایی رو بگه زدم تو دهنش گفتم چیه حتما میخاین بگین دی دیکیت بگیر ماهی 150 تومن واسه یک 128 بدم گفت ببینین اشراکیه و.... منم گفتم طبق مصوبه شما باید 1 به 8 رو بدین و نه این که محدود کنین و 1به 16 ارایه بدین!
    گفت نه خب شما مصرفتون بالاست و سیستم دوره هاش از اول تا اخر ماهه یعنی هرکی محدوده بدونه که از اول تا آخر ماه محدوده !
    منم گفتم مسخرشو دراوردین طرف رفته 8 مگ گرفته سرعتش رو آوردین 16 کیلو حتی به گفته خودتون تو سایت پایبند نیست گفت نامحدود معنیش این نیست که بزارین رو دانلود و.... منم گفتم پس میشه بگین نامحدود یعنی چی واقعا چه معنی میده خیلی جالب بود بیشتر حرفایی که پشتیبانی بهم تحویل میداد خیلی شبیه گفته های همین کاربر اینجا Brust هست فکرکنم ایشون تو شاتلن

در هر صورت اخرش دیدم فایدذه نداره انگار یاسی تو گوش خر بخونی هست منم قططع کردم گفتم مطمئنن هم دیگه از شما نمیگیرم!

8. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اتفاقا دیروزم به من زنگ زدن ! واسه شکایت منم نزاشتم اون حرف تکراری کزایی رو بگه زدم تو دهنش گفتم چیه حتما میخاین بگین دی دیکیت بگیر ماهی 150 تومن واسه یک 128 بدم گفت ببینین اشراکیه و.... منم گفتم طبق مصوبه شما باید 1 به 8 رو بدین و نه این که محدود کنین و 1به 16 ارایه بدین!
    گفت نه خب شما مصرفتون بالاست و سیستم دوره هاش از اول تا اخر ماهه یعنی هرکی محدوده بدونه که از اول تا آخر ماه محدوده !
    منم گفتم مسخرشو دراوردین طرف رفته 8 مگ گرفته سرعتش رو آوردین 16 کیلو حتی به گفته خودتون تو سایت پایبند نیست گفت نامحدود معنیش این نیست که بزارین رو دانلود و.... منم گفتم پس میشه بگین نامحدود یعنی چی واقعا چه معنی میده خیلی جالب بود بیشتر حرفایی که پشتیبانی بهم تحویل میداد خیلی شبیه گفته های همین کاربر اینجا Brust هست فکرکنم ایشون تو شاتلن

در هر صورت اخرش دیدم فایدذه نداره انگار یاسی تو گوش خر بخونی هست منم قططع کردم گفتم مطمئنن هم دیگه از شما نمیگیرم!
    ميگفتي بي پدرها شما در هر شرايطي كلي دارين سود ميكنين اينترنت رو از خارج خريداري ميكنن براي يك نفر بعد اون رو به هزار نفر ميدن اين رو خودشون تو تلويزيون گفتن پارسال. ولي فقط ميگن كو عمل؟؟؟؟ يعني تمام شركت هاي پپ و اپراتورها و غيره همه يه پخ هستن و مشكل از ريشه هست كه .....
    ميگفتي مخابارت كه داره نامحدود ميده در ماه كلي فيلم دانلود ميكنيم محدود نميشه و سرعتش هر چي هست همونه كه اونم بستگي به منطقه داره بعضي جاها واقعا سرعتش عاليه. مثلا مركز مخابارت مالك اشتر خيلي خوبه و بعضي اوقات تو تعطيلي ها افت سرعت داره. عجب بساطي داريم از دست اين كلاش ها و دزدها

10. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم از راهنماييتون. ميشه راهنمايي كنيد از چه شركتي بگيرم بهتره ؟؟؟؟ البته اگه بتونم نا محدود بگيرم بهتره. من به اون شكل تو ما 20-30 گيگ دانلود ندارم ولي خوب بيشتر دانلود برنامه و فايل هاي صوتي و يوتوب هستش.
    من دوستم تو شركت آوا بريد هستش كه گفت راديويي ميتوني بخري 500 توماني ميشه يه بار پول بدي بعد من برات از دوستام تو آي اس پي ها بگيرم چون خودشون سازماني هستن گرونه. حالا من خودم قبلا اينترنت وايرلسي داشتم كه الان يه راديو سفيد رنگ دارم. ولي ميگه بايد جفت باشه. حالا برا يمنم جفت بوده يعني بايد از شركت قبلي بگيرم؟؟؟ مثلا 2 سال پيش 200 هزار هزينه اش شده؟؟؟

اشتراکهای بی سیم و آنتن فوق العاده قیمتهاشون بالاست برای اشتراک خانگی و اصلاً به صرفه نیست! مگر برای افرادی که کافی نتهای بزرگ دارند
    به نظر من شما با این شرح حالی که دادی که نامحدود میخوای اولاً کلاً سمت شرکتهای خصوصی نرو... دوماً 1مگ مخابرات بگیر هم هزینش معقول هست هم از داستان محدود بازی خبری نیست!
    اون داستان آنتن هم الن قدیمی شده و برای جاهایی استفاده میشه که به شبکه مخابراتی شهر دسترسی ندارند و هزینه هاش بالاست واقعاً

12. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زنگ زده میگم آقا من فقط شاتل که خونه ندارم چند نوع اینترنت دیگه هم دارم یکیش مخابراته! الان با 2مگش دارم ماهی 300گیگ دانلود میکنم! میگه یا علی! میگم یا علی نداره من سایت دارم دانلود آپلودم بالاست! برگشته میگه آرت 8 بگیر!میگم الان من برای ماهی 300گیگ دارم ماهی 74میدم کلاً محدود هم نم کنن که این تعرفه ها هم تعرفه های تعریف شده و استاندارد سازمان تنظیم هست که برای شرکتهای ندا قرار داده شما به جا اینکه به من پیشنهاد آرت 8 رو بدی فکر کردی اینجا کارخونو ست بیایین سرویسهای نامحدود مثل مخابرات قرار بدین! هم مشکل ما حل میشه هم دیگه محدود نمی کنن!

کلاً حرف حرف خودشونه ! چیزی که استاندارد سازمان تنظیم هست هم به مشترک نمی خواهند بدن!

تازه الان مخابرات اشتراکاشو کرده 1به 8 با همین تعرفه های مصوب

14. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميگفتي بي پدرها شما در هر شرايطي كلي دارين سود ميكنين اينترنت رو از خارج خريداري ميكنن براي يك نفر بعد اون رو به هزار نفر ميدن اين رو خودشون تو تلويزيون گفتن پارسال. ولي فقط ميگن كو عمل؟؟؟؟ يعني تمام شركت هاي پپ و اپراتورها و غيره همه يه پخ هستن و مشكل از ريشه هست كه .....
    ميگفتي مخابارت كه داره نامحدود ميده در ماه كلي فيلم دانلود ميكنيم محدود نميشه و سرعتش هر چي هست همونه كه اونم بستگي به منطقه داره بعضي جاها واقعا سرعتش عاليه. مثلا مركز مخابارت مالك اشتر خيلي خوبه و بعضي اوقات تو تعطيلي ها افت سرعت داره. عجب بساطي داريم از دست اين كلاش ها و دزدها
    من که به شدت ناراضیم ازشون حیف مخابرات اینجا نامحدود نمیده هرچند منم زیاد دانلود نمیکنم در حد دانلود 4 تا فیلم و سریال و دانلود آپدیبت ویندوز و 4 تا آهنگ اونقدر دانلود نمیکنم ولی اینا خیلی دزد تشریف دارن حجمی داشتم محدود کردن کاشکی فقط شبانم محدود میشد روزانمم که سرعتم 4.5 مگ بود(امضام) اونم محدود میکردن سرعتم از 200 بالاتر نمیرفت اینم از الان شون که نامحدود رو محدود میکنن

زنگ زده میگم آقا من فقط شاتل که خونه ندارم چند نوع اینترنت دیگه هم دارم یکیش مخابراته! الان با 2مگش دارم ماهی 300گیگ دانلود میکنم! میگه یا علی! میگم یا علی نداره من سایت دارم دانلود آپلودم بالاست! برگشته میگه آرت 8 بگیر!میگم الان من برای ماهی 300گیگ دارم ماهی 74میدم کلاً محدود هم نم کنن که این تعرفه ها هم تعرفه های تعریف شده و استاندارد سازمان تنظیم هست که برای شرکتهای ندا قرار داده شما به جا اینکه به من پیشنهاد آرت 8 رو بدی فکر کردی اینجا کارخونو ست بیایین سرویسهای نامحدود مثل مخابرات قرار بدین! هم مشکل ما حل میشه هم دیگه محدود نمی کنن!

کلاً حرف حرف خودشونه ! چیزی که استاندارد سازمان تنظیم هست هم به مشترک نمی خواهند بدن!

تازه الان مخابرات اشتراکاشو کرده
    1به 8 با همین تعرفه های مصوب

خیلی جالبه خانومه که زنگ زده همچنین حرف میزنه طلب کارم هستن منم کم نیاوردم تا میشد توپیدم بهش جالبیش اینجاست وقتی پرسیدم پس نامحدود معنیش میشه چی هیچی نداشت بگه!
    گفتم الان مخابراتنامحدود میده قیمت کمتر نه محدود میکنه نه هیچی برگشته میگه اونا دارن ضرر میکنن منم گفتم اونا به دزدی شما نیستن

صا ی وضی اعصابمو بهم ریختن دیروز منم خوب حالشو گرفتم دیگه هم زنگ نزدن چه از کنترل کیفیتشون چه از جای دیگه

16. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله شما محدود بشی پینگ هم به فنا میره ولی این پینگ در ساعات غیر رایگان هست...

دقیقاً پینگ من هم توی ساعت عادی و مجانی بصورت همزمان خراب شده. یادمه‌ اوایل خیلی از پینگ پائین خوشم می‌اومد، اما الان اینقدر بد شده که در حد وایمکس خراب شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •