راهنمایی که می کنند خدایی
ولی اینکه برای شما کاری بکنند،نه نمی کنند چون احساس می کنند باید تنبیه بشید(درست یا غلطش را من نمی دونم)
ببینید یک 2 2 تا چهارتای سادست
الان کاربران پر مصرف 2 راه دارند:
یا میزان مصرفشون را متعارف کنند و در شرکت های خصوصی بمونند
یا به مخابرات نقل مکان کنند که در این صورت هم بعد از مدتی تمام پرمصرف ها در مخابرات جمع میشند...در این صورت نه تنها میزان دانلودشون زیاد نمیشه،بلکه کم هم میشه از طرفی کاربران کم مصرف هم آرام آرام به دلیل سرعت کمی مخابرات در آن زمان میده(که دلیلش همون دانلودر ها هست)به سمت شرکت های خصوصی نقل مکان می کنند و مخابرات ضرر می کنه و یا به فکر محدودیت و یا اورسل کردن میوفته و خدمات کمتر میشه
پس راه حل اساسی برای این دوستان اینه که
یا مصرفشون را درست کنند یا از پهنای باند اختصاصی استفاده کنند
این اسپم کردن ها و تحریک کاربران به شکایت و... هم نه تنها فایده نداره بلکه به ضرر افرادی هست که اقدام به اینکار می کنند...باور کنید زمانی بود که بیش از 100 نفر از همین فروم از شاتل شکایت کردند و آب هم از آب تکون نخورد...چون طبق قرارداد ترکمنچایی که شاتل با کاربران بسته کاملا حق با شاتل هست.از طرفی حرفی که این دوستان میزنند کاملا غیر منطقی هستش
احسنت به جمله اولت...اینکه منطقی مباحث را می ببینی خیلی خوب هست...کسی که از شاتل تعریف یا دفاع می کنه الزاما پشتیبان شاتل نیست...کسی هم که از شاتل بد میگه پشتیبان شرکت رقیبش نیست
فقط مسئله ای که در این فروم زیاد شده خودخواهی ما کاربر هاست که خیلی وقت ها به جای کمک به دیگران،می خواهیم با تحریک اونها و حرف های بی پایه و سند سعی در انتقام گرفتن از شاتل بکنیم که نمونه هاشو در همین تاپیک هم میبینیم
تمام شرکت چنین شرایطی را برای کارمند هاشون دارن..تازه فکر کنم شاتل بد هم باشه...دوست من پشتیبان شرکت شبکیه هست...در کاشان داره از پهنای باند مخابرات و خدمات شبکیه استفاده می کنه که برای هیچ فرد دیگه ای در کاشان اینکارو نکردند چون اصلا در کاشان خدمات نمیده

)
حرفت 2 تا عیب داره:
1.وقتی از مخابرات 2 مگ میگیری هیچ تضمینی نیست که بتونی 300 گیگ دانلود کنی
2
.اگه سرویس 220 هزارتومنی شاتل را کسی استفاده کنه من احتمال میدم که بتونه بیشتر از 300 گیگ هم دانلود کنه(برای مثال آرت1 را زده 9 گیگ ولی تا 20 گیگ راحت میشه دانلود کرد و محدود نمیکنه)