تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4557 از 4751 اولاول ... 35574057445745074547455345544555455645574558455945604561456746074657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,561 به 45,570 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راهنمایی که می کنند خدایی
    ولی اینکه برای شما کاری بکنند،نه نمی کنند چون احساس می کنند باید تنبیه بشید
    (درست یا غلطش را من نمی دونم)

ببینید یک 2 2 تا چهارتای سادست
    الان کاربران پر مصرف 2 راه دارند:
    یا میزان مصرفشون را متعارف کنند و در شرکت های خصوصی بمونند
    یا به مخابرات نقل مکان کنند که در این صورت هم بعد از مدتی تمام پرمصرف ها در مخابرات جمع میشند...در این صورت نه تنها میزان دانلودشون زیاد نمیشه،بلکه کم هم میشه از طرفی کاربران کم مصرف هم آرام آرام به دلیل سرعت کمی مخابرات در آن زمان میده(که دلیلش همون دانلودر ها هست)به سمت شرکت های خصوصی نقل مکان می کنند و مخابرات ضرر می کنه و یا به فکر محدودیت و یا اورسل کردن میوفته و خدمات کمتر میشه
    پس راه حل اساسی برای این دوستان اینه که یا مصرفشون را درست کنند یا از پهنای باند اختصاصی استفاده کنند

این اسپم کردن ها و تحریک کاربران به شکایت و... هم نه تنها فایده نداره بلکه به ضرر افرادی هست که اقدام به اینکار می کنند...باور کنید زمانی بود که بیش از 100 نفر از همین فروم از شاتل شکایت کردند و آب هم از آب تکون نخورد...چون طبق قرارداد ترکمنچایی که شاتل با کاربران بسته کاملا حق با شاتل هست.از طرفی حرفی که این دوستان میزنند کاملا غیر منطقی هستش

احسنت به جمله اولت...اینکه منطقی مباحث را می ببینی خیلی خوب هست...کسی که از شاتل تعریف یا دفاع می کنه الزاما پشتیبان شاتل نیست...کسی هم که از شاتل بد میگه پشتیبان شرکت رقیبش نیست
    فقط مسئله ای که در این فروم زیاد شده خودخواهی ما کاربر هاست که خیلی وقت ها به جای کمک به دیگران،می خواهیم با تحریک اونها و حرف های بی پایه و سند سعی در انتقام گرفتن از شاتل بکنیم که نمونه هاشو در همین تاپیک هم میبینیم

تمام شرکت چنین شرایطی را برای کارمند هاشون دارن..تازه فکر کنم شاتل بد هم باشه...دوست من پشتیبان شرکت شبکیه هست...در کاشان داره از پهنای باند مخابرات و خدمات شبکیه استفاده می کنه که برای هیچ فرد دیگه ای در کاشان اینکارو نکردند چون اصلا در کاشان خدمات نمیده)

حرفت 2 تا عیب داره:
    1.وقتی از مخابرات 2 مگ میگیری هیچ تضمینی نیست که بتونی 300 گیگ دانلود کنی
    2.اگه سرویس 220 هزارتومنی شاتل را کسی استفاده کنه من احتمال میدم که بتونه بیشتر از 300 گیگ هم دانلود کنه(برای مثال آرت1 را زده 9 گیگ ولی تا 20 گیگ راحت میشه دانلود کرد و محدود نمیکنه)

تنبیه که بله و الان کاملاً متنبه شدم که چه اشتباهی کردم اومدم شاتل. نمی‌گم شرکتهای دیگه بیست و بی‌نظیر هستن، اما شاتل هم اینجور که بعضی‌ها اینجا ادعا می‌کنن فرشته نیست. شاید عده‌ای‌ خوششون نیاد، ولی بخاطر همین رفتار شاتل بود که به دوستان و آشنایان سفارش کردم که اگه دنبال اینترنت نامحدود و یا دانلود شبانه هستن، سراغ شاتل نیان که ضرر می‌کنن.

دوست عزیز شما به کسانی که مشکل دارن و اینجا سئوالشون رو مطرح می‌کنن، نگید اسپم‌کار و یا خودخواه و چیزهایی دیگه‌. اما لطفاً بگید این عبارت شما که تقریباً جمله کاربردی بخش پشتیبانی شاتل هست آیا بدون دونستن سقف مجاز و یا حتی یه اخطار ساده قبل از محدود کردن، ممکن هست؟!؟!؟ یعنی اگه بخواهیم بچه مثبت هم باشیم، شاتل امکاناتش رو بهمون نمی‌ده و بیشتر دوست داره خلاف کنیم تا بعد گیر بیافتیم و مجازات یا به قول شما تنبیه بشیم. اگه قرار بود دستگاه قضایی و یا پلیس، تفکری مثل مدیران شاتل داشته باشن و بدون اعلام قانون و بدون اخطار زیرپا گذاشتن قانون، مردم رو محکوم و مجازات کنن که دیگه توی مملکت کسی سالم نمونده بود.

بعد هم وقتی کسی مشکل داره، سراغ بخش پشتیبانی یا تاپیک‌هایی مثل اینجا می‌یاد. مگه کسی هم برای قربون صدقه رفتن و تعریف و تمجید به پشتیبانی هم زنگ می‌زنه؟

بعد هم لطفاً در مورد این یه قسمت که گفتین، بیشتر شرح بدین. چون با محاسبات من جور در نیومد. اگه همچین چیزی وجود داشته باشه که تغییر به اون طرح، واقعاً کمک خواهد بود.
    البته اگه این طرح مورد نظر شما یک ماهه نباشه که اون وقت قیمتش سه برابر مخابرات خواهد بود.
    Last edited by ninipc; 12-04-2014 at 20:46.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست من این موردی که اشاره کردین یکی از کوچکترین موارد مشکل کاربر با شرکتی مثل شاتله!

حتی اگه شما مثل من کاربری باشی که با این محدودیتهای شاتل کنار بیای و 4 سال هم مشتری شرکت باشی باز هم در اکثر موارد کاربری بالاخره یه روزی با شاتل به مشکل برمیخوری.

من همونطور که گفتم 4 سال مشتری این شرکت بودم و توی این دوره چندین بار هم محدود شدم ولی معمولا بین 7 تا 10 روز از محدودیت خارج میشدم تا اینکه یه بار 10 روز مونده به پایان قرار داد محدود شدم و پیش خود گفتم خیلی خوب بالاخره 10 روزم تحمل میکنم(اینم بگم که من همیشه ماه به ماه تمدید میکنم) اما این 10 روز گذشت و من دوباره سرویس رو تمدید کردم ولی باز هم دیدم محدودم(نکته جالب اینجاست که توی دوران محدودیت من هیچ وقت رنگ سرعت دانلود 16 کیلوبایت رو ندیدم و حداکثر سرعت دانلود 12 بود و در اکثر مواقع هم بین 5 تا 8 متغیر) یک هفته از زمان تمدید گذشت باز هم محدود 10 روز گذشت باز هم محدود دو هفته گذشت باز هم همین وضعیت تا اینکه با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم من دو هفتس که دوباره تمدید کردم و مثل یه قرارداد جدید میمونه اما باز هم محدودم مشکل چیه که پشتیبانی برگشت گفت سیستم دست ما نیست و خودش با الگوی مصرف شما تشخیص میده کی از محدودیت شما رو دربیاره!!!

و این شروع پایانی بود بین رابطه من به عنوان کاربر با شرکت عظیم الشان شاتل!

جالبه که وقتی بهشون گفتم رانژه رو جمع کنن و در طول 7 روزی که طول کشید تا جمع آوری بشه! چند بار با من تماس گرفتن و گفتن شما اگه احساس میکنید سرعتتون مناسب نیست از سرویسهای بالاتر ما استفاده کنید و همونجا بود که فهمیدم درد اینا پوله نه چیز دیگه‌ای! خلاصه 2 هفته که عملا محدود بودم قید 2 هفته دیگه رو هم زدم و گفتم جهنم این 28 تومن رو هم شما بخورید ببینم سیر میشید یا نه؟!
    در ضمن توجه کنید که من مشتری 4 ساله این شرکت بودم که باهام این کارو کردن!

نتیجه اینکه در بین تمامی مشکلات بزرگترین مشکل این شرکت بی‌قانونیه محض هستش و همونطور که گفتم من دو هفته پس از تمدید قرارداد هم از محدودیت در نیومدم در حالی که تمدید کردن به معنای قرارداد جدید هستش و نباید محدودیتی در کار باشه.

یعنی واقعاً توی این عبارت همیشگی شاتل واقعاً می‌مونم که این سیستم پس دست کی هست اگه دست شاتل نیست. دست مریخی‌ها یا دست روبوت‌های فضائی یا دست گربه همسایه روی دیوار و غیره؟ یعنی اینها ادعا می‌کنن که شرکت و سیاست داخلی اون رو افراد نامرئی و نامشخص کنترل می‌کنن یا اینکه خیلی محترمانه دارن به شعور مشتری توهین می‌کنن و جوری رفتار می‌کنن که انگار هیچ کسی نمی‌فهمه اصل قضیه چی هست.

4. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آره شاتل هم نمیگه استفاده نکنه اوس موسی جان شما دقت کن که مثلاً خط 6مگتو یه هو میکنه 11کیلو دانلودشو! البته بازم دقت کنید که نمی کنه دانلود نکن میگه اگه می تونی دانلود کن!

W0o0o0o0ow پس به این نتیجه میرسیم که مخابرات سرویس نامحدود نمیده ک من ماهی 300گیگ ازش دارم دانلود می کنم شاتل داره سرویس نامحدود میده و ما متوجه نیستیم
    مخابرات چقدرررررر دروزغ میگه آخه که سرویس نامحدود دارم! خجالتم نمی کشه! از شاتل باید بیان یاد بگیرن که شما 700مگ دانلود می کنی سرعت سرویس 6مگتو میکنه برات 11کیلو مثل هلوووو

به سنگ پا قزوین گفته زکی....

اگه روزی مبین‌نت بسیار فلان فلان شده نازنین، این طرح دو برابر حجم اصلی بعنوان دانلود شبانه رو اجرا کنه یه حسن داره که باز به شاتل می‌ارزه. اینکه سرعت یه اکانت ۸ مگابیت رو در حد دایال‌آپ یا کمتر پائین نمی‌یاره و ادعا هم کنه که اکانت بیست و چهار ساعته پر سرعت دادیم به شما. این کم کردن سرعت قضیه‌اش سوای مجانی بودن دانلود شبانه هست. اگه می‌گه تنبیه شدین که مجانی بودن رو حذف کنه و نه سرعت رو که طبق استاندارد باید ۲۴ ساعته پرسرعت باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی هست مشکل تایم اوت و پکت لاست داشته باشه با سرورهای ایرانی؟
    حدودای ظهر به بعد پینگ به سرورهای داخلی هر چندتا یکیش لاست میشه....
    متاسفانه حتی بازی با ایرانی ها هم به دلیل تایم اوت امکانپذیر نیست.
    امیدوارم درست بشه. وی حتی با این وجود هم من به نسبت isp ی قبلی از شاتل راضی ام.
    مصرفم منصفانه ست و سرعت روی 90 تا 110 کیلوبایت. مشکل تایم اوت هم حل بشه کاملا اوکی میشه.

C:\Users\>ping tabnak.ir -n 25

Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=22ms TTL=57
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=24ms TTL=57
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=23ms TTL=57
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=20ms TTL=57
    Request timed out.
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=21ms TTL=57
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=25ms TTL=57

Ping statistics for 94.182.146.59:
    Packets: Sent = 25, Received = 21, Lost = 4 (16% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 20ms, Maximum = 25ms, Average = 22ms
    شما چقدر پینگ‌تون خوب هست. من از وقتی محدود شدم پینگم رفته روی ۲۵۰ و به نظر این سیستم خیلی هوشمندشون اینکار رو کرده چون روزهای اول یادمه که پینگ روی حدود ۵۰ بود و اصلاً هم Packet Loss نداشتم.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زنگ نمیزنم چون یه مشت چرند تحویل میدن که برو نویزگیرتو چک کن و سیم ورودی ساختمونو بررسی کن و این حرفا! حوصله جرو بحث باهاشونو ندارم..
    بله مشکل از شاتله..ک ریو هم براش اینجوری بازی دراوردن
    نه گفتن که از سر خط بگیر و این داستانها بگو downstram روی 33هست! یه ززنگ بزن حالا ببین چی میخوان تحویل بدن اینج هم بیا به ما بگو ببینیم این مشکل عجیب از چی می تونه باشه و شاتل چی بهت میگه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر کاربران درباره سرویس دهندهای اینترنت و انتخاب بهترین سرویس دهنده حال حاضر در ایران:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کریو رو شاتل مشکل داره و سرعتو خیلی میاره پایین ولی قطع نمیشه.الان من خودم از tunnel+ استفاده میکنم و مشکلی نداره
    جلوی سرور اون کریو یه :7080 بزار ببین مشکلت حل نمیشه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام. ببخشید یه سوال داشتم. من از شاتل سرویس دارم. یه مدته که مشکل برای مودمم پیش اومده. با لپ تاپ عالیه. ولی با موبایل کار خاصی نمیشه کرد. بعد از نمایندگی یکی اومد با یه مودم دیگه تست کرد. دیدیم مشکل حل شد. بعد من رفتم از بازار یه tp-link دو آنتنه خریدم. تنظیمش رو هم بردم خود شاتل برام انجام دادند. ولی الان که آوردم خونه، می بینم چراغ adsl اش روشن نمیشه. برای همین نمیشه از اینترنت استفاده کرد. ولی مودم قبلی رو که نصب می کنم، کار میده!! مشکل از کجاست؟ تنظیم خاصی داره؟ یا ترفندی چیزی داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. ببخشید یه سوال داشتم. من از شاتل سرویس دارم. یه مدته که مشکل برای مودمم پیش اومده. با لپ تاپ عالیه. ولی با موبایل کار خاصی نمیشه کرد. بعد از نمایندگی یکی اومد با یه مودم دیگه تست کرد. دیدیم مشکل حل شد. بعد من رفتم از بازار یه tp-link دو آنتنه خریدم. تنظیمش رو هم بردم خود شاتل برام انجام دادند. ولی الان که آوردم خونه، می بینم چراغ adsl اش روشن نمیشه. برای همین نمیشه از اینترنت استفاده کرد. ولی مودم قبلی رو که نصب می کنم، کار میده!! مشکل از کجاست؟ تنظیم خاصی داره؟ یا ترفندی چیزی داره؟
    احتمال قوی مودم شما درست کانفینگ نشده مودمهای tp-link این بازی هارو داره... شما یه بار مودمرو از پشتش رسیت کن اونوطری که تو کاتالوگش نوشته و دوباره یوزر پستو بریز روش

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

احتمال قوی مودم شما درست کانفینگ نشده مودمهای tp-link این بازی هارو داره... شما یه بار مودمرو از پشتش رسیت کن اونوطری که تو کاتالوگش نوشته و دوباره یوزر پستو بریز روش
    راستش ترجیح میدم بذارم خودشون بیان درستش کنند! حالا یه تغییری میدم.بعد که حل نشد، میان و دوباره همه کاسه کوزه ها رو سر من می شکنند که نباید این کار رو می کردی و....!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •