امروز چت داره میزنه شاتل معلوم نیست چش شد دوباره.... زنگم بزنی میگم زیرساخته دیگه!! زیرساخت....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز چت داره میزنه شاتل معلوم نیست چش شد دوباره.... زنگم بزنی میگم زیرساخته دیگه!! زیرساخت....
رفقا مدتیه که ک ر ی و من افت سرعت پیدا کرده و تا اونجایی که شنیدم پورتاش به نوعی بسته شده..شما هم این مشکلو دارید/؟
قطع میشه بعد از چند دقیقه یا فقط افت سرعت؟ آره رو شاتل خیلی اذیت می کنه ولی ISPدیگه اینطوری محسوس نیست
هردوش! ضمنا بعضی مواقع بدون ک ریو سرعت از 100به 0 میرسه و قطع میشه.همه چی رو چک کردم اما بازم نمیدونم چرا اینجوری شده...یه هفته ای هست
خوب شما downstream مودمت روی چندهست؟
مشکل خطت حاده ! نباید اینطوری باشه ! تا این حد افتضاح نیست!
سیگنال مفیدتم عالیه! هر چیزی هست از طرف خود شاتله! با پشتیبانیش تماس گرفتی چی میگن؟
زنگ نمیزنم چون یه مشت چرند تحویل میدن که برو نویزگیرتو چک کن و سیم ورودی ساختمونو بررسی کن و این حرفا! حوصله جرو بحث باهاشونو ندارم..
بله مشکل از شاتله..ک ریو هم براش اینجوری بازی دراوردن
کریو رو شاتل مشکل داره و سرعتو خیلی میاره پایین ولی قطع نمیشه.الان من خودم از tunnel+ استفاده میکنم و مشکلی نداره
این ۲۵ روز رو جدی بهتون گفتن که اینقدر طول میکشه؟ چون من هنوزم توی حبس هستم و توی هفته سوم بازداشت اکانت. اگه صحبت شما درست باشه که باید تا اوایل اردیبهشت هم صبر کنم.
تا اینجا دیدم که مشکل شاتل همین دانلود شبانه یا اکانتهای مثلاً نامحدودش هست. به دوستان وآشنایان که گفتم اگه دنبال شبانه یا نامحدود هستین، به تبلیغات دروغ شاتل توجه نکنید و سراغ شاتل نیائید که همچین زهری ازتون بگیره که دایالآپ براتون از شربت بهشتی هم گواراتر میشه.
هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)