دوستان
کسی هست که خوب این بازی و بتونه بهم یاد بده ؟
یه خورده وقت بذاره تو اسکایپی مسنجری جایی با هم گپ بزنیم ؟!!
اگه کسی وقتش و داره یه نامه بهم بده
واقعا ممنون میشم !
دوستان
کسی هست که خوب این بازی و بتونه بهم یاد بده ؟
یه خورده وقت بذاره تو اسکایپی مسنجری جایی با هم گپ بزنیم ؟!!
اگه کسی وقتش و داره یه نامه بهم بده
واقعا ممنون میشم !
ممد بازی می کردم.... الان تو 46 یه نیمچه اکانت دارم با 580 پوینت : دیمسعود ورلد 44 بازي ميكنه !
سالی یه بار سر میزنم میبینم هنوز کسی حمله نکرده : دی
+
راستی مسابقه گلادیاتور ها چی شد؟ : دی
حدود یک ساعت داشتم اینجا چرخ می ردم ولی چیزی نمی نوشتم . حوصله لاگین کردن نداشتم. ببینید گشادی تا چه حد دی:
مسابقه منو سعید که برگزار می شه ولی زمان مناسبش باید گیر بیاد. زمانی که هم اون بتونه ان باشه برای 7 8 ساعت هم من.
راستی ورژن 6 تریبالو دیدین؟
خیلی داره خوف میشه
خیلی قابلیت های جدیدی داره بهش اضافه می شه. مثلا یکیش اینه که اعضای هر ترایب می تونه به یه کمپ همون اردوگاه خودممون نیرو بفرسته. وقتی نیرو ها جمع شد مثلا 100 200 هزار تا اکسهبعد همه این نیرو همزمان می شه به یک ویلیج یا اردوگاه ترایب مخالف فرستاد تا پدر و مادرش که هیچی . هفت نسل قبلش جلو چشماش بیاد
رهبری این اردوگاه هر ترایب هم مختص دوک ترایب یعنی همون لیدره
چندین و چند قابلیت دیگه هم داره اضافه میشه
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
راستي ممد تسلیت بابته بن شدنت. اینو شنیدی که می گن از ماست که بر خود ماست
تو قضیه تو اش و دوغ و خیار نذری هم اضافه شده بود. فقط سالاد مونده بود که اونم بروبچز حزب رستاخیر بهت دادن![]()
مسابقه منو سعید که برگزار می شه ولی زمان مناسبش باید گیر بیاد. زمانی که هم اون بتونه ان باشه برای 7 8 ساعت هم من.اين جواب براي هر دو صدق ميكنه !!راستی ورژن 6 تریبالو دیدین؟
اولي : تا بخوان مسابقه برگزار كنن صاحب الزمان ظهور ميكنه !!
دومي : تا بخوان اپديت كنن صاحب الزمان ظهور ميكنه !!
حالا مگه صاحب الزمان يه بار ظهور نميكنه ؟ :دي
اقا ورژن 6 تا 4 روز دیگه (23 فبریه) میاد با 2 تا ورلد جدید 47 و 48
من اکانتم فروشیه. باهاش می تونین تو ورژن 6 حال کنید ها![]()
ایول ورلد جدید کیا پایه هستن بریم توش ؟؟ البته چنتا پیش شرط هم داریمسعید و مهرداد 6میلیونی نباشن ، ممد هیچ کاره ترایب باشه ، همدیگرو هم نوبل نکنین
کیا پایه ان ؟؟
الان سعيد شيش ميليوني رفته و بجاش سعيد هزار روستايي اومده !!
رفت اكانت يه ايراني رنك 2 ورلد 25 رو گرفت هي مياد اينجا ميگه 1000 تا روستا دارم !! شما تا حالا 1000 تا كليك كردين توي يه ورلد ؟!!
تریبال یک نفرین داره که هر کدوم از همکار های بخش بازی توش باشن سر به نیست میشن ....( تا انجا هم که یادم همکار قبلتر این بخش هم بازی می کرد و همین بلا سرش امد )از من گفتن بود همکار جدید مواظب خودش باشه
پس صفا هم مرحوم شد....خدا بیامرزدش
البته اگر مثل من فقط نره یک ورک بزنه و بره
شنیدم تغییرات تو کنترل نیرو ها داره میشه
شیطونه می گه بیام دوباره بازی کنم
چه دست و دلباز
هنوز هم مثل قدیم
الهی امین ( همدردیم)....البته بگذریم که از این تاپیک تریبال نصف مدیرا و همکاراها و ارشد های بخش ها سر در اوردن ....و البته نصف بن شده ها (شمشیر دو لبه که میگن همینه ها
)
خاطرات زنده می کنی ها.....
همواره یاد فراموش کاری ام می افتم که همیشه در موردش ناراحتم
شما
زمان شما من بودم؟
وقتي آدم يك سال پست نده همين ميشه ديگه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)