تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4555 از 4751 اولاول ... 35554055445545054545455145524553455445554556455745584559456546054655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,541 به 45,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم فکر نمی‌کنم. اگه میکرد که فکر کنم همین dj خودمون تا حالا تک‌تک نمایندگی‌هاشو آتیش زده بود.
    «یعنی چنان از شاتل شاکیه و اقامه‌ی دعوا میکنه که هیچ دادستان و مدعی‌العمومی نیست و نمیکنه »
    به شاکی بودن ک منم شاکیم 30هزار تومن دادم بعد دو گیگ استفاده محدودم کرده !!!!!یعنی چه اخه پشتیبانیشونم که ی مشت گاو !!البته از گاو های تو مخابرات مشهد ک بهترن ولی در کل عین ربات میمونن جواباشون همه تکراری و یکسانه!!!

Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk

2. 4 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم فکر نمی‌کنم. اگه میکرد که فکر کنم همین dj خودمون تا حالا تک‌تک نمایندگی‌هاشو آتیش زده بود.
    «یعنی چنان از شاتل شاکیه و اقامه‌ی دعوا میکنه که هیچ دادستان و مدعی‌العمومی نیست و نمیکنه »
    آخه خودت ببین شما سرویس 6مگ داشته باشی بعد سرعتت بیاد روی 11 واقعاً داغ میکنه آدم ماهی هم خدا تومن پول سرویس بدی 1روزم پولش دیر بشه میزنه سرویست رو قطع میکنه انگار طلبکاره فارسه! چند سالی هم هست که این داستان رو پیاده کرده طرف نیومده بگه شما داری خلاف مصوبه سازمان تنظیم عمل می کنی که خودش کم فروشی محسوب میشه! یا طرف تخلیه زده یا گفته کم مصرف می کنم درست میشه دیگه! مشترک به حقوق خودش و قوانین آگاه نیست

4. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

مثالی که زدی مغالطه هست
    شاتل در قراردادش و سایت گفته اگه بیشتر زمان ها را از پهنای باندی که برات به اشتراک گذاشتن استفاده کنی محدود میشی
    به نظر من هم نامحدود به این اسم هست که هر چه قدر بخواهی دانلود کنی...شاتل هم نمیگه دانلود نکن...دسترسیت هم نمیگیره فقط سرعتت را کاهش میده
    اسم این نمیشه دروغ..میشه سرویسی که با نیاز های شما متناسب نیست
    داداش مغالطه چیه ... دیگه اظهر من الشمس هست دزدیش ! ( احساس می کنم تو کلاس عربی دبیرستان نشستم با این کلمه هایی که داریم میگیم - شایدم ح/وزه علمیه ! )
    خوبه خودت هم با نظرم در مورده مفهومه نامحدود بودن موافقی. اما جالبیش اینه دقیقا کپ حرفه پشتیبانیشون رو میزنی !!! مبنی بر اینکه : شاتل دسترسی ات رو نمی گیره اما سرعتت رو کم می کنه !
    آخر سر هم یک منت میگذاره سرت که ببین ما چه خوبییییممم ....

آقا اصلا قبل از کم کردن و نکردن ، سرعت بالا بردن و نبردن ، این شرکت خیلی بیخود کرده میگه من نامحدود ام. مثل آدم بزنه محدود با سرعته بالا ، یا محدود با خدمات ویژه.
    ما کاری نداریم سیستم share هست یا dedicate هست یا میکسه !!! هر چی که هست وقتی بعد از حجمی که : خودش " تعیین کرده و " محدود " کرده ، میزنه سرعتت رو میاره رو عددی که صفحه ی سایت خودش هم به زور میاد بالا ، روش رو کم کنه مثل .......... دروغ نگه ملت بیاین ازم بگیرین چون من نامحدود ام. سرعتی که بعد از محدودیت بهت میده و 25 روز یا حتی دوستان دارند تو فروم میگند بیش از 1 ماه ، جوری الاف ات میکنه که نتونی ایمیلت هم درست باز کنی ، بره بزاره تو قبره آبا و اجدادش بهتره تا بیاد بگه من قطعتون نکردم پس من خیلی ماه ام
    شیره آب رو باز کرده دستشو گرفته جلوش بهت یک قطره یک قطره آب میده ، بعد میگه من نامحدود ام خیلی توپم و حرف هم نزنید !!!
    نمیدونم فکر میکنه ملت شاسکول اند یا همه رو مثل خودش فرض کرده ...!

راستی داداش شما تو بخشه پشتیبانیه شاتل نیستی ؟؟ علاوه بر دفاع کردنت از این شرکت ابر دروغگوی حقه باز ، پاسخ ات کپیه واحد پشتیبانیشونه کلک رو کن
    Last edited by zaza2z; 12-04-2014 at 02:15.

6. 3 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش مغالطه چیه ... دیگه اظهر من الشمس هست دزدیش ! ( احساس می کنم تو کلاس عربی دبیرستان نشستم با این کلمه هایی که داریم میگیم - شایدم ح/وزه علمیه ! )
    خوبه خودت هم با نظرم در مورده مفهومه نامحدود بودن موافقی. اما جالبیش اینه دقیقا کپ حرفه پشتیبانیشون رو میزنی !!! مبنی بر اینکه : شاتل دسترسی ات رو نمی گیره اما سرعتت رو کم می کنه !
    آخر سر هم یک منت میگذاره سرت که ببین ما چه خوبییییممم ....

آقا اصلا قبل از کم کردن و نکردن ، سرعت بالا بردن و نبردن ، این شرکت خیلی بیخود کرده میگه من نامحدود ام. مثل آدم بزنه محدود با سرعته بالا ، یا محدود با خدمات ویژه.
    ما کاری نداریم سیستم share هست یا dedicate هست یا میکسه !!! هر چی که هست وقتی بعد از حجمی که : خودش " تعیین کرده و " محدود " کرده ، میزنه سرعتت رو میاره رو عددی که صفحه ی سایت خودش هم به زور میاد بالا ، روش رو کم کنه مثل .......... دروغ نگه ملت بیاین ازم بگیرین چون من نامحدود ام. سرعتی که بعد از محدودیت بهت میده و 25 روز یا حتی دوستان دارند تو فروم میگند بیش از 1 ماه ، جوری الاف ات میکنه که نتونی ایمیلت هم درست باز کنی ، بره بزاره تو قبره آبا و اجدادش بهتره تا بیاد بگه من قطعتون نکردم پس من خیلی ماه ام
    شیره آب رو باز کرده دستشو گرفته جلوش بهت یک قطره یک قطره آب میده ، بعد میگه من نامحدود ام خیلی توپم و حرف هم نزنید !!!
    نمیدونم فکر میکنه ملت شاسکول اند یا همه رو مثل خودش فرض کرده ...!

راستی داداش شما تو بخشه پشتیبانیه شاتل نیستی ؟؟ علاوه بر دفاع کردنت از این شرکت ابر دروغگوی حقه باز ، پاسخ ات کپیه واحد پشتیبانیشونه کلک رو کن
    آره شاتل هم نمیگه استفاده نکنه اوس موسی جان شما دقت کن که مثلاً خط 6مگتو یه هو میکنه 11کیلو دانلودشو! البته بازم دقت کنید که نمی کنه دانلود نکن میگه اگه می تونی دانلود کن!

W0o0o0o0ow پس به این نتیجه میرسیم که مخابرات سرویس نامحدود نمیده ک من ماهی 300گیگ ازش دارم دانلود می کنم شاتل داره سرویس نامحدود میده و ما متوجه نیستیم
    مخابرات چقدرررررر دروزغ میگه آخه که سرویس نامحدود دارم! خجالتم نمی کشه! از شاتل باید بیان یاد بگیرن که شما 700مگ دانلود می کنی سرعت سرویس 6مگتو میکنه برات 11کیلو مثل هلوووو

به سنگ پا قزوین گفته زکی....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من 512کیلوبایت وایمکس ایرانسل داشتم(محدود ماهی 4گیگ) و به دلیل داغون بودنش و قیمت بالا(هر گیگ اضافه 7500تومان) میخوام بعد از سه سال برگردم روی ADSL

البته اینم بگم تهرانم(لویزان) که مخابراتمون مرکز شهید لطیفی میشه و متاسفانه مخابرات 3ساله میگه پورت خالی نداریم(مگه میشه بعد از سال و تو لیست رزرو بودن پورت خالی

نشه؟؟؟!) ناچارا میخوام از بین شاتل و پارس آنلاین یکیو بگیرم چون چک کردم تو سایتاشون و میگن سرویس میدن به پیش شمارمون(2مگ حجمی) پیشنهادی دارین برام؟ از این مرکز و

محله ما کسی تاحالا سرویس گرفته؟ راضی بودید؟ در کل نظرتون رو بگین و بگین از بین پارس آنلاین و شاتل کدوم رو بگیرم! ممنون از این که جواب میدین

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من 512کیلوبایت وایمکس ایرانسل داشتم(محدود ماهی 4گیگ) و به دلیل داغون بودنش و قیمت بالا(هر گیگ اضافه 7500تومان) میخوام بعد از سه سال برگردم روی ADSL

البته اینم بگم تهرانم(لویزان) که مخابراتمون مرکز شهید لطیفی میشه و متاسفانه مخابرات 3ساله میگه پورت خالی نداریم(مگه میشه بعد از سال و تو لیست رزرو بودن پورت خالی

نشه؟؟؟!) ناچارا میخوام از بین شاتل و پارس آنلاین یکیو بگیرم چون چک کردم تو سایتاشون و میگن سرویس میدن به پیش شمارمون(2مگ حجمی) پیشنهادی دارین برام؟ از این مرکز و

محله ما کسی تاحالا سرویس گرفته؟ راضی بودید؟ در کل نظرتون رو بگین و بگین از بین پارس آنلاین و شاتل کدوم رو بگیرم! ممنون از این که جواب میدین
    توی تاپیک پارس آنلاین جوابتو نوشتم برات ولی برای راهنمایی هرچه بیشتر شما چند صفحه همین اینجا رو ورق بزن نظارت مردم هم ببین درباره شاتل...

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان سرويس شاتل تو مركز مالك اشتر خوبه ؟؟؟
    ضمنا وقتي مخابارت پورت خالي نداره خوب شركت ها هم نميتونن بگيرن ديگه درسته؟؟؟؟ مگه شركت پورت رو از مخابرات نميگيره؟؟؟
    بين اين سرويس هاي شاتل نامحدود بخواهيم بگيريم قيمت نهايت تا 30 تومان بايد خود سرويس رو بگيريم يا سرويس پايين ترش هم سرعتش بالاست ؟؟؟
    اشتراك حجمي ها كه از 128 تا 8 مگ داره مگه همون 128 رو هم رو 2 مگ نبستن كه حجم زود تموم بشه؟؟؟ يا نه هر سرويسي بگيريم همون سرعت هست؟؟؟؟
    سرويس هاي نامحدود ویژه (ART) كه زده 128 تا 1024 بهتره يا سرویس‌های نامحدود ویژه (ART-Light) ؟؟؟؟ اون اولي يعني تا 1 مگ سرعتش ميره؟؟؟؟
    من وايمكس مبين نت دارم ميخوام اي دي اس ال بگيرم كه ارزون تر بيافته خرج وايمكس بالاست سرعتشم سرويس 512 روي 68-70 هستش بعضي وقتها هم پايين تر تازه تو جايي كه استفاده ميكنم اصلا كاربر مبين نت نداره.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ضمنا وقتي مخابارت پورت خالي نداره خوب شركت ها هم نميتونن بگيرن ديگه درسته؟؟؟؟ مگه شركت پورت رو از مخابرات نميگيره؟؟؟
    بين اين سرويس هاي شاتل نامحدود بخواهيم بگيريم قيمت نهايت تا 30 تومان بايد خود سرويس رو بگيريم يا سرويس پايين ترش هم سرعتش بالاست ؟؟؟
    اشتراك حجمي ها كه از 128 تا 8 مگ داره مگه همون 128 رو هم رو 2 مگ نبستن كه حجم زود تموم بشه؟؟؟ يا نه هر سرويسي بگيريم همون سرعت هست؟؟؟؟
    سرويس هاي نامحدود ویژه (ART) كه زده 128 تا 1024 بهتره يا سرویس‌های نامحدود ویژه (ART-Light) ؟؟؟؟ اون اولي يعني تا 1 مگ سرعتش ميره؟؟؟؟
    سرويس هاي نامحدود رو حداقل تبادل ترافيك زده براش يعني چي؟؟؟
    من وايمكس مبين نت دارم ميخوام اي دي اس ال بگيرم كه ارزون تر بيافته خرج وايمكس بالاست سرعتشم سرويس 512 روي 68-70 هستش بعضي وقتها هم پايين تر تازه تو جايي كه استفاده ميكنم اصلا كاربر مبين نت نداره.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرويس هاي نامحدود رو حداقل تبادل ترافيك زده براش يعني چي؟؟؟
    پورتهای هر شرکتی در MDF مخابرات فرق داره شاید مخابرات نداشته باشه ولی شرکتهای خصوصی دیگه داشته باشند شما زنگ بزن 23099 برای شاتل بهت می گند پورت دارند اونجا یا نه- سرویسهای شاتل فقط اسمشمون نامحدود هست همون سرویسهای آرتشم مثلا برای آرت 3 شما 20-30گیگ دانلود رو در ماه رد کنی سرعتتو به شدت میاره پایین- در شاتل کلاً چیزی به اسم نامحدود وجود نداره- بله 128حجمی روی 2بسته میشه- نه سرویسهای بالاتر سرعتهاشون فرق داره مثل 4مگ - یعنی مثلاً برای آرت 4 22گیگ رو رد کنی سرعت دانلودت میاد روی 30کیلو,اون نامحدود هم که بالاش نوشته دروغه-آرتها نسبت به آرت لایتها حجم بیشتری برای دانلود به شما میده- اگه زده بله ولی در اثر دانلود میاد روی کف سرویس دقت هم داشته باش که اون 1024 رو تقسیم بر 8 کن که سرعت واقعی دانلود سرویس برات بدست بیاد-

13. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی هست مشکل تایم اوت و پکت لاست داشته باشه با سرورهای ایرانی؟
    حدودای ظهر به بعد پینگ به سرورهای داخلی هر چندتا یکیش لاست میشه....
    متاسفانه حتی بازی با ایرانی ها هم به دلیل تایم اوت امکانپذیر نیست.
    امیدوارم درست بشه. وی حتی با این وجود هم من به نسبت isp ی قبلی از شاتل راضی ام.
    مصرفم منصفانه ست و سرعت روی 90 تا 110 کیلوبایت. مشکل تایم اوت هم حل بشه کاملا اوکی میشه.

C:\Users\>ping tabnak.ir -n 25

Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=22ms TTL=57
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=24ms TTL=57
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=23ms TTL=57
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=20ms TTL=57
    Request timed out.
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=21ms TTL=57
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=25ms TTL=57

Ping statistics for 94.182.146.59:
    Packets: Sent = 25, Received = 21, Lost = 4 (16% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 20ms, Maximum = 25ms, Average = 22ms

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •