داداش مغالطه چیه ... دیگه اظهر من الشمس هست دزدیش ! ( احساس می کنم تو کلاس عربی دبیرستان نشستم با این کلمه هایی که داریم میگیم

- شایدم ح/وزه علمیه ! )
خوبه خودت هم با نظرم در مورده مفهومه نامحدود بودن موافقی. اما جالبیش اینه دقیقا کپ حرفه پشتیبانیشون رو میزنی !!! مبنی بر اینکه : شاتل دسترسی ات رو نمی گیره اما سرعتت رو کم می کنه !
آخر سر هم یک منت میگذاره سرت که ببین ما چه خوبییییممم ....
آقا اصلا قبل از کم کردن و نکردن ، سرعت بالا بردن و نبردن ، این شرکت خیلی بیخود کرده میگه من نامحدود ام. مثل آدم بزنه محدود با سرعته بالا ، یا محدود با خدمات ویژه.
ما کاری نداریم سیستم share هست یا dedicate هست یا میکسه !!! هر چی که هست وقتی بعد از حجمی که : خودش " تعیین کرده و " محدود " کرده ، میزنه سرعتت رو میاره رو عددی که صفحه ی سایت خودش هم به زور میاد بالا ، روش رو کم کنه مثل .......... دروغ نگه ملت بیاین ازم بگیرین چون من نامحدود ام. سرعتی که بعد از محدودیت بهت میده و 25 روز یا حتی دوستان دارند تو فروم میگند بیش از 1 ماه ، جوری الاف ات میکنه که نتونی ایمیلت هم درست باز کنی ، بره بزاره تو قبره آبا و اجدادش بهتره تا بیاد بگه من قطعتون نکردم پس من خیلی ماه ام
شیره آب رو باز کرده دستشو گرفته جلوش بهت یک قطره یک قطره آب میده ، بعد میگه من نامحدود ام خیلی توپم و حرف هم نزنید !!!
نمیدونم فکر میکنه ملت شاسکول اند یا همه رو مثل خودش فرض کرده ...!
راستی داداش شما تو بخشه پشتیبانیه شاتل نیستی ؟؟ علاوه بر دفاع کردنت از این شرکت ابر دروغگوی حقه باز ، پاسخ ات کپیه واحد پشتیبانیشونه

کلک رو کن