آره بابا بیخیالاصلشو پاک کردم. با چه سرعتی جواب میدی. ایول
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره بابا بیخیالاصلشو پاک کردم. با چه سرعتی جواب میدی. ایول
![]()
مثل این که اینجا دوستان مشکل پایه ای ریاضی دارن پیشنهاد من به شما بسته های اموزشی بالا بالاست
ولی شاتل خیلی دزده تو این کشور یک آی اس پی خوب پیدا نمیشه فقط کافیه یک چرخی تو تاپیک ها بزنین مخابراتتم که تو بعضی شهرا خوبه بعضی جاها مثل مشهد و قم افتضاح ولی باز مشهد از قم وضعش بهتره
کلا مسءولین خسته نباشن![]()
پار بستگی زیادی به منطقه شما داره مثلا بچه های اهواز خیلی از پار راضی هستند ولی مثلا در تهران بعد از عید داره اذیت می کنه ,ولی معمولاً مادامی که یه سرویس دهنده از شما گیگ کم می کنه همون سرعت واقعی و کما اینکه بالاتر هم ارایه میده
اوه اوه اوه بجم بجم خیلی وقته خسته نباشین
امین جان بابا، جدی جدی خسته نِباشن ؟؟؟![]()
خسته نباشین دوستان اینجا نشستیم داریم با هم هسته اتم میشکافیم یک خسته نباشید هم باید به خودمون بگیم![]()
شاتل تو سرویسای حجمیش به نظرتون حجم دزدی داره ?
من که چند ساله کاربرشم واقعاً این 1مورد رو ندیدم جزء کلکسیون افتخاراتش... ولی شاتل نیازی به حجم دزدی نداره سرویسهاش پیش فرض چند برابر شرکتهای دیگه هست....
مثالی که زدی مغالطه هستنمیدونم والا - شما بگو نامحدود یعنی چی ؟!! به نظره شما دروغ نمی گه ؟؟
شما میری تو یک بزرگراه زده سرعته نامحدود - این یعنی چی ؟؟ یعنی محدودیتی برای راندن با هر سرعتی نیست. میخوای با ژیان برو 10 کیلومتر درساعت ، یا با بوگاتی برو 300 کیلومتر ، و کسی هم نمیاد یقه ات رو بگیره. حالا در ایران نامحدود یعنی چی ؟ یعنی با ژیان برو 10 کیلومتر و غلط کردی فکر می کنی میتونی با بوگاتی بری. اصولا رنگ بوگاتی دیده شه میگیرن دهنت رو سرویس می کنن ، ولی ی ی ی ما بهت میگیم نامحدوده بزرگراهمون !
میگه دانلود کن نامحدود فقط از 20 گیگ بالازد واست محدودیت ایجاد می کنیم که جتی پشیمون شی از پیج دیدن چه برسه فکره دانلود داشتن !
من کاری به نسبت یک به 8 و 10 و 12 یا share بودنه سیستم ندارم. وقتی متعهد میشه که در قباله دریافته پول بیشتر سرویس نامحدود بهم بده و تو بزرگراه هم اندازه ی یک اتوبوس رو بیلبرد بزنه سرویس نامحدوده اینترنت ، باید هیچ اما و اگر و شل کن سفت کن ای روی ارسال و دریافت نداشته باشه. چیزی که حتی خوده مخابراته محترم که خودش پدرجده همین محدودیت هاست بهش اذعان داشته و لطف کرده سرویس های خودشو به همین روش بیخیال شده و محدودیت ای قائل نمیشه.
شاتل در قراردادش و سایت گفته اگه بیشتر زمان ها را از پهنای باندی که برات به اشتراک گذاشتن استفاده کنی محدود میشی
به نظر من هم نامحدود به این اسم هست که هر چه قدر بخواهی دانلود کنی...شاتل هم نمیگه دانلود نکن...دسترسیت هم نمیگیره فقط سرعتت را کاهش میده
اسم این نمیشه دروغ..میشه سرویسی که با نیاز های شما متناسب نیست
من سعی داشتم بگم کسی که دانلودر باشه یا باید خط اختصاصی بگیره یا کلا بیخیال بشهاون واژه ی خر رو من نقطه چین گذاشتم یه کم مبحث مودبانه شه و خر تو خر نشه
خب منم همینو میگم اخوی. کلا دانلودر باشی مغزه خر میخوری بری شاتل بگیری. حالا شما داری برعکسش رو میگی که البته قضاوتش رو میگذاریم برعهده ی دیگر دوستان
البته اینجوری که بوش میاد فکر کنم چند وقت دیگه بگیم هر کی به هر طریق بره سمته شاتل مغزه ........... میخوره !!دوباره نقطه چین گذاشتم صحبت مودبانه و دیپلماتیک شه !
![]()
از مخابرات هم که بگیره همین شرایط براش به وجود میاد چون در بیشتر موارد 8 تا دانلودر باهم یک خط اشتراکی 2 مگی دارند...اونوقت علاوه بر اینکه میزان دانلودشون به این حدود نمیرسه،کیفیت خطشون برای کارهای دیگه هم بی نهابت پایینه
دهنم کف کرد از بس گفتم حرف مفت نزنیداغا واقعیته به خدا خوب! شاتل داره دزدی می کنه ! وقتی مخابرات داره همچین سرویسی میده پس یعنی داره سودش هم می کنه و به نفع خودشم هست که داره ارایه میده دیگه!
ایشالله مخابرات شما هم هر چه زودتر نامحدود رو ارایه بده براتون واقعاً کار کردن با نت محدود سرطانیه برای خودش...
به خدا قسم 8مگ رو به همین 50 هی هم که شما میگی تقسیم کنه ما راضیم والا! تازه تقسیم بر 120 بشه میهشه چیزی حدود 60کیلو در ثانیه ! نه 16کیلو!
ولی به نظر من یه آشنا یه مخابراتی MDF جایی گیر بیار می تونی ازشون نامحدود هم بگیری... غیرممکن نیست هیچ کاری....
من نمی دونم مخابرات سود میکنه یا ضرر ولی میدونم که بدهی سنگین به زیرساخت داره و زیرساخت گفته اگه پولو ندی بهت پهنای باند نمیدیم(من نتیجه گرفتم که مخابرات ضررده هست که اینکارو کرده...)
خب دیگه سرویساش عملا شبانه نداره دیگه پس اگه دزدیم کنه که کسی نمیمونه رو شاتل !ولی خب فک کنم برم پارس بهتره پول 512 میدی میارت رو 9مگ بده ?شاتل الان واسه هر کدوم از اینا پول جدا میگیره اخرشم سرعتتو محدود میکنه و هیچی به هیچی حیف پول. قبول داری?
Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk
والاً الان اتفاقا بحث همین 512 پارس آنلاین بود تو تاپیکش! میگن 512 30گیگ دارن مودم هم روی 9 بسته شده سرعت دانلئد در ساعات غیر رایگان اومده رو 50!![]()
منم فکر نمیکنم. اگه میکرد که فکر کنم همین dj خودمون تا حالا تکتک نمایندگیهاشو آتیش زده بود.
«یعنی چنان از شاتل شاکیه و اقامهی دعوا میکنه که هیچ دادستان و مدعیالعمومی نیست و نمیکنه»
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)