ترایب ایرانی اصلا جواب نمیده...
خودمون که همیدیگه رو بهتر میشناسیم : دی
ترایب ایرانی اصلا جواب نمیده...
خودمون که همیدیگه رو بهتر میشناسیم : دی
ديگران رو هم ميشناسيم :دي
Last edited by Gam3r; 07-02-2010 at 21:26.
مسعود با لينك من بيايي وقتي لول 6 بشي بهت 5 گلد ميدم ولي مستر بهت نميده :دي
محمو تو تنت می خاره انگاری![]()
دیر گفتی ممد.... با لینکش عضو شدم : دیمسعود با لينك من بيايي وقتي لول 6 بشي بهت 5 گلد ميدم ولي مستر بهت نميده :دي
+
ممد آواتارت منو کشته : دی
این ممد که ما رو آورد تو خط تریبال... تو هم آوری تو ایروپابلیک ... خدا از دوستان نا باب نگذره : دیهمینجا اعلام میکنم که بنده مسعود رو قر زدم تو تیروپتبلیک اوردمش دی:
مسعود ميخواي لپشو گاز بگيري ؟ :دي
بخونیدش خیلی اموزندست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی مسعود وقتی خوندی وت هم بده تو صحفه دکمه ی vote و subscribe رو پیدا کن و روشون کلیک کن. (اول باید با اکانتت لاگین شی و بعد مقاله رو ببنی اگه می خوای ساب و وت کنی )
از ايده ي ما هم تقلب ميكنين ؟ :دي
محمد الان اصلا حال و حوصله ندارم و اعصابم به شدت خورده پس هیچی ننویسم بهره
فقط اینو بدون که ملت چقدر به اسپم های تو معترض بودن. همه می گن چرا یه ارتیکل تکراری که توش چهار تا عکس اورده 600 تا وت اورده
اینم ایده ی تو نبوده. تو فقط چهار تا مطلب بی ارزش و بی مفهوم از یه جا کپی میکردی و فقط اسم ها را تغییر می دادی
این مطالب با مطالب تو خیلی فرق داره
خوبه من يه :دي گذاشتم كه بفهمي شوخي كردم !!
بعدشم اگه تكراري و بيخود بود كه 600 نفر وت نميدادن !! 600 نفر زبون مياد و ميره !! تو ميري 3 گلد تبليغ ميكني 200 نفر وت ميدن من ميرم دو گلد تبليغ ميكنم 1100 نفر كليك ميكنن و وت ميدن !!
يكم عرضه ميخواد ! :دي
بعدشم من از يك ايراني تقلب نكردم !! رفتم با استفاده از چيزاي قديمي و چيزايي كه كسي بهشون توجه نميكرد چيزاي جديد و قابل توجه ساختم ...
بعدشم توي هر مقاله ي من حد اقل 5 نفر اعتراض ميكنن ولي در عوض 100 نفر تشكر ميكنن و ميگن دمت گرم ...
----
بهتره بحث رو توي پيغام خصوصي ادامه بديم ...
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)