نه ناراحتی نداره![]()
شما 8192 رو تقسیم بر 120 کن به میزان دزدی شاتل هم پی ببری
جوابش میشه چیزی حدود 60,ببین شاتل خط 8مگ منو چیکار می کنه که سرعتم میاد روی 11... همون 60 هم به ما نمیده!
بعد جالبیش اینجاست 2هفته کامل مودم من خاموش بوده کلاً ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه ناراحتی نداره![]()
شما 8192 رو تقسیم بر 120 کن به میزان دزدی شاتل هم پی ببری
جوابش میشه چیزی حدود 60,ببین شاتل خط 8مگ منو چیکار می کنه که سرعتم میاد روی 11... همون 60 هم به ما نمیده!
بعد جالبیش اینجاست 2هفته کامل مودم من خاموش بوده کلاً ...
8192 کجا بوده؟؟؟مگه رفتی آمریکا؟
1024 رو باید تقسیم کنی.... 8 مگابیت نه مگا بایت!!!
عزیز من شما تفاوت بیت و بایت رو میدونی دیگه؟!![]()
همونطوری که معولمه خیلی آشنا هستی و معلومه برای بدست آوردن سرعت دانلود یه سرویس 8مگابایت در ثانیه شما باید اول این مقدار رو به کیلوبایت تبدیل کنی یعنی: 1024ضربدر8 میشه چند؟ اگه گفتی
بعد عدد بدست اومده رو تقسیم بر هشت کنی که سرعتت دانلودت به دست بیاد البته بازم به کیلوبایت درثانیه,بعد شما گفتی سرعت شبانه share 1به 50 میشه نهایتاً درسته؟ شما 8192 تقسیم برا 50 کن ببین چه عددی بدست میاد و شما که ادعا داری سرعت شبانه تقسیم بر 50 میشه به من توضیح بده که چرا سرعت سرویس 8مگ من الان اومده رو 11پس اگه حداکثر تقسیم بر پنجاه میشه ؟
![]()
Last edited by dj77; 11-04-2014 at 23:37.
نه دیگه سوتی دادی تموم شد رفت
سر من یکی رو نمیتونی کلاه بذاری
![]()
خوشم میاد دست پیش رو میگیری پس نیفتی![]()
بچه ها اینارو ولش کنین خسته نباشین![]()
یک سوال جایگزین شاتل چی پیشنهاد میدین که دزدی نکنه و محدودم نکنه? تو حجمیا اسیاتک چجوریه شبانش ?
اوس موسی خیلی وقته خسته نباشید
آسیا تک خوبه روی حجمی ها به نظر من چون قیمتهاش از شاتل پایین تره و حجم گیگ سرویسهاشم بالاتره البته ساعات رایگانی نداره به اون صورت (سرویسهای پاییینش) ولی کیفیتش خوبه
حذف شد..........
Last edited by alinoona; 12-04-2014 at 00:31.
حجمی هاش که میگن شبانه خوبی نداره 1مگ با 10گیگ 38تومنه که زیاده نمیصرفه به جز اسیاتک چی ?پارس چطوره محدود نمیکنه?
دزسته این سرعت اسمی هست ولی قانونش اینه که تقسیم بر 8 بشه دیگه!
هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)