تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4552 از 4751 اولاول ... 35524052445245024542454845494550455145524553455445554556456246024652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,511 به 45,520 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من این موردی که اشاره کردین یکی از کوچکترین موارد مشکل کاربر با شرکتی مثل شاتله!

حتی اگه شما مثل من کاربری باشی که با این محدودیتهای شاتل کنار بیای و 4 سال هم مشتری شرکت باشی باز هم در اکثر موارد کاربری بالاخره یه روزی با شاتل به مشکل برمیخوری.

من همونطور که گفتم 4 سال مشتری این شرکت بودم و توی این دوره چندین بار هم محدود شدم ولی معمولا بین 7 تا 10 روز از محدودیت خارج میشدم تا اینکه یه بار 10 روز مونده به پایان قرار داد محدود شدم و پیش خود گفتم خیلی خوب بالاخره 10 روزم تحمل میکنم(اینم بگم که من همیشه ماه به ماه تمدید میکنم) اما این 10 روز گذشت و من دوباره سرویس رو تمدید کردم ولی باز هم دیدم محدودم(نکته جالب اینجاست که توی دوران محدودیت من هیچ وقت رنگ سرعت دانلود 16 کیلوبایت رو ندیدم و حداکثر سرعت دانلود 12 بود و در اکثر مواقع هم بین 5 تا 8 متغیر) یک هفته از زمان تمدید گذشت باز هم محدود 10 روز گذشت باز هم محدود دو هفته گذشت باز هم همین وضعیت تا اینکه با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم من دو هفتس که دوباره تمدید کردم و مثل یه قرارداد جدید میمونه اما باز هم محدودم مشکل چیه که پشتیبانی برگشت گفت سیستم دست ما نیست و خودش با الگوی مصرف شما تشخیص میده کی از محدودیت شما رو دربیاره!!!

و این شروع پایانی بود بین رابطه من به عنوان کاربر با شرکت عظیم الشان شاتل!

جالبه که وقتی بهشون گفتم رانژه رو جمع کنن و در طول 7 روزی که طول کشید تا جمع آوری بشه! چند بار با من تماس گرفتن و گفتن شما اگه احساس میکنید سرعتتون مناسب نیست از سرویسهای بالاتر ما استفاده کنید و همونجا بود که فهمیدم درد اینا پوله نه چیز دیگه‌ای! خلاصه 2 هفته که عملا محدود بودم قید 2 هفته دیگه رو هم زدم و گفتم جهنم این 28 تومن رو هم شما بخورید ببینم سیر میشید یا نه؟!
    در ضمن توجه کنید که من مشتری 4 ساله این شرکت بودم که باهام این کارو کردن!

نتیجه اینکه در بین تمامی مشکلات بزرگترین مشکل این شرکت بی‌قانونیه محض هستش و همونطور که گفتم من دو هفته پس از تمدید قرارداد هم از محدودیت در نیومدم در حالی که تمدید کردن به معنای قرارداد جدید هستش و نباید محدودیتی در کار باشه.

منم مشکل شما رو دارم دوست عزیز
    من 6مگ دارم خدا سر شاهده 20 روزه شبها سرعت من اومده روی 11کیلو! زنگ هم زدم شاتل میگم سیستم محدود میکنه دست ما نیست! من ازشون به استناد مصوبه 181 بند 13 که میگه شرکت سرویس دهنده موظف هست حداقل 1هشتم سرعت کاربر رو تضمین کنه ازشون شکایت کردم.
    خدا شاهده مودم من 2هفتش فقط خاموش بود گفتم الان دیگه در اومده دیگه می بینم نه! اینها فقط می خواند پول زور بگیرند از ملت!
    من همچین مشکلی هم برام در شهریور پیش اومد بخاطر این رفتم روی یه خط دیگه از مخابرات نت گرفتم ولی خدایی نت مخابرات از این بازیها نداره دیگه....

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

من آرت 1 دارم و در بیشتر ماه هایی هم که این سرویس را داشتم بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم و تا جایی که یادم میاد بیشترین محدودیتی که در زمان هایی که 20 گیگ دانلود داشتم برام اعمال شده کاهش سرعتم به 100 کیلوبایت بوده
    داداش هم شما خیلی خوش شانسی و هم اینکه من با همون آرته یک 75 گیگ گرفتم که رفتن تو خطه محدود کردن و ... / 20 گیگ که خب معلومه خبری نمیشه

چه دروغی گفته بهت؟مگه نامحدود نبوده؟نامحدود یعنی چی؟
    نمیدونم والا - شما بگو نامحدود یعنی چی ؟!! به نظره شما دروغ نمی گه ؟؟

شما میری تو یک بزرگراه زده سرعته نامحدود - این یعنی چی ؟؟ یعنی محدودیتی برای راندن با هر سرعتی نیست. میخوای با ژیان برو 10 کیلومتر درساعت ، یا با بوگاتی برو 300 کیلومتر ، و کسی هم نمیاد یقه ات رو بگیره. حالا در ایران نامحدود یعنی چی ؟ یعنی با ژیان برو 10 کیلومتر و غلط کردی فکر می کنی میتونی با بوگاتی بری. اصولا رنگ بوگاتی دیده شه میگیرن دهنت رو سرویس می کنن ، ولی ی ی ی ما بهت میگیم نامحدوده بزرگراهمون !

میگه دانلود کن نامحدود فقط از 20 گیگ بالازد واست محدودیت ایجاد می کنیم که جتی پشیمون شی از پیج دیدن چه برسه فکره دانلود داشتن !
    من کاری به نسبت یک به 8 و 10 و 12 یا share بودنه سیستم ندارم. وقتی متعهد میشه که در قباله دریافته پول بیشتر سرویس نامحدود بهم بده و تو بزرگراه هم اندازه ی یک اتوبوس رو بیلبرد بزنه سرویس نامحدوده اینترنت ، باید هیچ اما و اگر و شل کن سفت کن ای روی ارسال و دریافت نداشته باشه. چیزی که حتی خوده مخابراته محترم که خودش پدرجده همین محدودیت هاست بهش اذعان داشته و لطف کرده سرویس های خودشو به همین روش بیخیال شده و محدودیت ای قائل نمیشه.

اگه همه افرادی که دانلودر هستند برند مخابرات بگیرن اونوقت میزان دانلودتون فکر می کنی چه قدر میشه؟
    کسی هم که دانلودر نیست مگه مغز خر خورده بره از مخابرات سرویس بگیره وقتی میتونه با همین قیمت سرعت بیشتر و خدمات بهتر شرکت های دیگه را تجربه کنه؟
    اون واژه ی خر رو من نقطه چین گذاشتم یه کم مبحث مودبانه شه و خر تو خر نشه
    خب منم همینو میگم اخوی. کلا دانلودر باشی مغزه خر میخوری بری شاتل بگیری. حالا شما داری برعکسش رو میگی که البته قضاوتش رو میگذاریم برعهده ی دیگر دوستان
    البته اینجوری که بوش میاد فکر کنم چند وقت دیگه بگیم هر کی به هر طریق بره سمته شاتل مغزه ........... میخوره !! دوباره نقطه چین گذاشتم صحبت مودبانه و دیپلماتیک شه !

کسی که این حجم بالا اطلاعاتو دانلود می کنه مطمئنا داکومنت نمی گیره که با زیپ کردن مشکلش حل بشه
    آقا بیا document بهت نشون بدم در حده ترابایت لذتشو ببری
    ضمنه اینکه غیر از document هم میشه همچین compress اش کرد که از کنارش یک اکسترنال 500 گیگی درآد
    کار نشد نداره

4. 3 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

من 6مگ دارم خدا سر شاهده 20 روزه شبها سرعت من اومده روی 11کیلو! زنگ هم زدم شاتل میگم سیستم محدود میکنه دست ما نیست! من ازشون به استناد مصوبه 181 بند 13 که میگه شرکت سرویس دهنده موظف هست حداقل 1هشتم سرعت کاربر رو تضمین کنه ازشون شکایت کردم.
    خدا شاهده مودم من 2هفتش فقط خاموش بود گفتم الان دیگه در اومده دیگه می بینم نه! اینها فقط می خواند پول زور بگیرند از ملت!
    من همچین مشکلی هم برام در شهریور پیش اومد بخاطر این رفتم روی یه خط دیگه از مخابرات نت گرفتم ولی خدایی نت مخابرات از این بازیها نداره دیگه....
    داداش به دوستمون سیستمه توییتر رو معرفی کن از خودمونه ... زخم خورده است

6. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اغا مارو دق مرگ کردی با این مخابراتت از بس که ازش تعریف کردی تو اکثر تاپیکها!!خب ما بدبختا که مخابراتمون نامحدودارو برددوشته چکار باید بکنیم؟!

حالا هی بیا پز بده دو مگ نامحدود مااهی 60 تومن
    =======
    این شاتل واقعا الحق و الانصاف داره کم میزاره و تعجبم چرا سازمان تنظیم چرا غلطی نمیکنه بهش گیر بده؟!!
    توی شبانه دو مرحله محدودیت میزارن.. برای مثال سرعت شبانه سرویس 8مگ بین 1 الی 3مگ هست طبق قرارد داد.(که این خودش نوعی محدودیت هست.ولی کاربر ناچارا باید بپذیره!)
    حالا اکر کاربر مصرفش زیاد باشه سرعتش میشه 16 کیلوبایت! یعنی در کل سرعت شبانه share یک به 50 میشه نهایتا...به همین راحتی!!(امیدوارم که متوجه شده باشید..و درست گفته باشم!.)

8. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

اغا مارو دق مرگ کردی با این مخابراتت از بس که ازش تعریف کردی تو اکثر تاپیکها!!خب ما بدبختا که مخابراتمون نامحدودارو برددوشته چکار باید بکنیم؟!

=======
    این شاتل واقعا الحق و الانصاف داره کم میزاره و تعجبم چرا سازمان تنظیم چرا غلطی نمیکنه بهش گیر بده؟!!
    توی شبانه دو مرحله محدودیت میزارن.. برای مثال سرعت شبانه سرویس 8مگ بین 1 الی 3مگ هست طبق قرارد داد.(که این خودش نوعی محدودیت هست.ولی کاربر ناچارا باید بپذیره!)
    حالا اکر کاربر مصرفش زیاد باشه سرعتش میشه 16 کیلوبایت! یعنی در کل سرعت شبانه share یک به 50 میشه نهایتا...به همین راحتی!!(امیدوارم که متوجه شده باشید..و درست گفته باشم!.)
    آقا دوستمون dj لینکه تو/ییتره شاتل رو گذاشته بود تو چندین پسته قبلی. ما رفتیم کمی از خجالتش در اومدیم. شما هم برو همینایی که میگی رو تو دو جمله خیلی کوتاه و محدود اما گویا بیان کن

https://twitter.com/ShatelGroup

یک کم بفهمند ملت عبدل نیستند ( بلانسبت شما )

10. 2 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا دوستمون dj لینکه تو/ییتره شاتل رو گذاشته بود تو چندین پسته قبلی. ما رفتیم کمی از خجالتش در اومدیم. شما هم برو همینایی که میگی رو تو دو جمله خیلی کوتاه و محدود اما گویا بیان کن

https://twitter.com/ShatelGroup

یک کم بفهمند ملت عبدل نیستند ( بلانسبت شما )
    من دو روز پیش توییت دادم اونجا...ولی پیامم رو ندیدم!فقط گفت پیامم به ShatelGroup فرستاده شد
    حالا نمیدونم کارش به کجا رسیده....

12. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

من دو روز پیش توییت دادم اونجا...ولی پیامم رو ندیدم!فقط گفت پیامم به ShatelGroup فرستاده شد
    حالا نمیدونم کارش به کجا رسیده....
    پس ظاهرا مشکله مشابه بوده. چون ما هم فرستادیم دیدیم پیغاممون غیب شده. ظاهرا یک کارهایی می کنن که فقط به به و چه چه ها بمونه روی پیج

14. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

=======

اغا واقعیته به خدا خوب! شاتل داره دزدی می کنه ! وقتی مخابرات داره همچین سرویسی میده پس یعنی داره سودش هم می کنه و به نفع خودشم هست که داره ارایه میده دیگه!
    ایشالله مخابرات شما هم هر چه زودتر نامحدود رو ارایه بده براتون واقعاً کار کردن با نت محدود سرطانیه برای خودش...
    به خدا قسم 8مگ رو به همین 50 هی هم که شما میگی تقسیم کنه ما راضیم والا! تازه تقسیم بر 120 بشه میهشه چیزی حدود 60کیلو در ثانیه ! نه 16کیلو!
    ولی به نظر من یه آشنا یه مخابراتی MDF جایی گیر بیار می تونی ازشون نامحدود هم بگیری... غیرممکن نیست هیچ کاری....

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس ظاهرا مشکله مشابه بوده. چون ما هم فرستادیم دیدیم پیغاممون غیب شده. ظاهرا یک کارهایی می کنن که فقط به به و چه چه ها بمونه روی پیج
    اون که انتقاد رو روی صفحه خودش تایید نمی کنه که تو صفحه رسمی شاتل بیاد بالا! ولی تویتت شما هست در توییتر شما باید در جملاتتون از شاتل استفاده کنید بعد با جستجوی کلمه شاتل در تویتر می تونید تویتت خودتون و بقیه کاربران که از کلید واژه شاتل استفاده کردن هم ببینید هم بهشون پاسخ بدید هم بپسندیدشون,خوب اکانت رسمی شاتل هم توییت ها رو از این راه می بینه
    "شاتل"

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعاً کار کردن با نت محدود سرطانیه برای خودش...
    آخ راس گفتی به خدا... حرف دل منو زدی....

به خدا قسم 8مگ رو به همین 50 هی هم که شما میگی تقسیم کنه ما راضیم والا! تازه تقسیم بر 120 بشه میهشه چیزی حدود 60کیلو در ثانیه ! نه 16کیلو!

ماشین حسابت خرابه؟

محتوای مخفی: خیلی مخفی 

محتوای مخفی: خیلی مخفی 
    شوخی کردما... ناراحت نشی....
    Last edited by netstat; 11-04-2014 at 23:02.

19. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •