تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4552 از 4714 اولاول ... 35524052445245024542454845494550455145524553455445554556456246024652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,511 به 45,520 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

لول

مرسی محمد جون.

ممنونم که این همه با احترام جواب دادی

من حرفی ندارم.

هو فان مای دارلینگ.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خودت براي خودت احترام نذاشتي !!

بعدشم ... حرفي ديگه نداري كه بزني !!
    موفق باشي !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

نميخواستم هيچ وقت اين رو توي فروم بگم ولي سعيد مجبورم كرد

حقايق ورلد 38

اون موقع كه تازه ورلد شروع شده بود ( خرداد سال 88 ) سعيد و دوست مهرداد كينگ كلي دهن پر كرده بودند كه ما داريم توي اين ورلد مياييم و كلي سر و صدا كردند
    ترايب ساخته شد ، مهرداد و سعيد دوك بودند و ترايب رنك يك با مكس عضو !! 5 روز بعد مهرداد و سعيد دعوا كردند و به مشكل خوردند و سعيد از ترايب جدا شد و ترايب جديد زد
    سعيد چند تا از ايراني هارو از ترايب مهرداد با چاپلوسي آورد به ترايب خودش و شروع كرد ضد حال زدن و كلي هم دهن پر كرد اگه من فقط و فقط ايراني هارو داشته باشم ميتركونم
    مهرداد هم گفت ايراني هارو ميخواي ؟ بيا من ترايب رو ديسبند ميكنم و ايراني هارو اينوايت كن
    ترايب رنك يك ديسبند شد و ايراني ها رفتند ترايب سعيد ، ترايبي كه قرار بود با ايراني ها رنك يك بشه !!

يه مدت اوضاع خوب بود چون جو هنوز آروم بود ، سعيد يه هفته بعدش به خاطر امتحانات و ... رفتش و اكانت رو سيتر كرد و صفا رو دوك كرد ، البته دوك مخفي و يه خارجي بارون بود
    ترايب پسرفت ميكرد و به دستور سعيد تعداد عضو نبايد از 40 بالا تر ميرفتش كه از 90 هم بالا تر رفت !

حالا سعيد اومد ... داستان از اينجا شروع ميشه

سعيد دوك ترايب اكانتش رو گرفت و شروع كرد به بازي
    حدود 2 هفته گذشت و من پوينتم 3000 بود و سعيد 2000
    دقيق يادمه كه نيروي من يك و نيم برابر نيروي سعيد بود و اين رو چند بار توي ميل با هم ديگه بررسي كرديم كه كي بيشتر نيرو داره
    سعيد چون دوك بود و خيلي هم كرم داشت و به مردم متلك مينداخت شروع كردند حمله كردن بهش ...
    چپ و راست بهش حمله ميشد و سعيد هم ديگه كلير شده بود
    من داشتم روستاي سومم رو نوبل ميكردم در حالي كه سعيد 3000 پوينت داشت ( مثل همه ي ورلد ها روي اين پوينت نوبل ميشد ! )
    من بايد حتما نوبل من رو سر ساعت 3 نصفه شب ميفرستادم وگرنه روستا توسط يكي ديگه نوبل ميشد ...
    سعيد هم كه هميشه شبا بود بهش گفتم و گفت حتما‌ ، چرا كه نه عزيزم ، تو نوبل كني انگار من نوبل كردم
    منم پسورد اكانتم رو بهش دادم كه روستا رو برام نوبل كنه

صبح كه پا شدم و اومدم ، ديدم كه روستاي جديد رو گرفتم و با موفقيت نوبل شده ، رفتم فارم كنم ديدم اي داد بي داد يك دونه نيرو هم نيست ! ميل هارو چك كردم و ديدم كه سعيد يه ميل بلند و بالا داده كه منو ببخش و اينو به كسي نگو و من مجبور شدم نيروهاتو بفرستم براي حمله چون نيروهاي خيلي خوبي داشتي و نتونستم جلوي خودم رو بگيرم !!
    ديدم كل نيروهام رو براي كسي فرستاد كه داشت بهش حمله ميكرد و بعدش من اومدم توي فروم گفتم ( اينجا ) و سعيد هم درجا يه پست داد كه من از ديشب تا الان 8 صبح براي تو بيدار موندم منو ببخش و ...

زد اكانت رو له كرد بعد ميگه ببخش !

خب ، من رفتم به صفا كه دوك دوم ترايب بود گفتم و باورش نميشد و ميگفت كه از سعيد بعيده !!
    به مهرداد كه يكي از حرفه اي ها هم بودش گفتم ( GeneralM نه اون مهرداد دوست نوب سعيد ) اونم باورش نميشد
    ريپورت رو براشون فرستادم و داشتن شاخ در مياوردن !!

بعد از اون نيروهام به روستاي طرف رسيد و برنگشت !
    كل نيروهاي طرف رو كشتم و نيروهاي خودمم هم همشون مردند ... من واقعا ديگه نا اميد شده بودم ...

از يه طرفي مهرداد و صفا بهم فشار مياوردند كه ترايب رو بهم نريز و اين چيزارو با عكس و ... توي ترايب نزار كه جو به هم بخوره منم گفتم باشه و رفتم توي ترايب دشمن ترايب سعيد

از اونجا سعيد به پيراتيس گفت بياد با من حرف بزنه تا من برگردم
    پيراتيس اومدش و متقاعدم كرد و گفتش كه اعضاي ترايب برات ريسورس ميفرستن تا برگردي و همه ي خسارتت جبران ميشه و عين روز اول ميتوني ادامه بدي ...
    من واقعا برام عجيب بود كه چرا بچه ها جور سعيد رو بدن !!
    من برگشتم و ديدم كه توي فروم ترايب تاپيك زدن و گفتن كه من فداكاري كردم !!!!!!!!!
    سعيد هم قبلش يه ميل داده بود كه محمد ، چرا اين كارو كردي و از ترايب خارج شدي ....
    ميتونستيم توي ترايب برات تاپيك بزنيم كه تو فداكاري كردي و جون دوك رو نجات دادي و !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخه كسي نيست بگه كه تو چه حقي داشتي با نيروهاي من بازي كني !!

بعدش هم برگشتم به ترايب ، دوك ترايب عوض شد و سعيد رو بركنار كردند
    سعيد خودش كه در آستانه ي نوبل شدن بود ، با اين كارش فقط تاخير ايجاد كرد و بالاخره بنش هم كردم !!!

نميخوام بيشتر از اين طولاني بشه !!
    اين كل ماجرا هاي ورلد 38 بودش و ترايب سعيد
    اين پست رو هم سيو ميكنم تا بعدا جايي سعيد حرف زد اين رو بزارم !!

من نميدونم باز چرا هر دفعه ايراني ها به اين دو نفر اعتماد ميكنن و ترايبشون رو ميدن دست اين دو تا ادم كه بازي بلد نيستن بكنن چه برسه به ترايب داري !!

جالب اينه كه بعد اين قضايا ، تصميم گرفته شد روي همه ي اينا روپوش گذاشته بشه و منم چيزي نگفتم تا بچه ها با سعيد لج نشن ...
    البته نصف حقايق رو اون موقعي كه عصابي بودم گفتم ولي الان ديگه همشون رو ميگم تا جاي حرفي براي سعيد باقي نمونه ... واقعا من اگه جاي سعيد بودم ميرفتم و با يه يوزر جديد ميومدم تا كسي منو نشناسه !!

ختم كلام
    مطمئنم سعيد الان اين پست رو بخونه يا خودشو ميزنه به نخوندن يا فحش ميده ولي من پستمو سيو ميكنم تا هر موقع حرفي زد پستم رو بهش نشون بدم !!

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی شما نفهمیدی من اون جمله رو به شوخی گفتم مرتضی جان ؟ : دی
    اما اینو جدی میگم...
    بنظر خودم از خود مهدی و کمال و صفای جنابعالی بهترم...
    نه من نه علی و نه محمد فک مطمئنیم اینو به شوخی نگفتی
    می دونی مشکل تو چیه؟ همونطور که علی گفتی غرور کاذبی داری. فک می کنی بقیه استعداد ندارن و در حد احمق هستن و خودت با استعداد ترین ادم روی زمینی.
    اینو بگم تو انگشت کوچیکه ی صفا و کمال هم نمیشی .
    کمال اولین باری که بازی کرد ورلد 10 بوده و همون موقع هم شاخ ترین بازیکن کانتینتشون شد.
    بعد اومد ورلد 12 بدون کو پلیر درست برعکس تو بازی کرد و شد رنک 1 ورلد برای تقریبا یک سال.
    بعدشم یه فروم زد که من خسته شدم و این ورلد ملالت اور شده ئ رفت ورلد 21 فک کنم. همون جا هم برای مدت زیادی رنک 1 بود. من کلا 3 ورلد رو می شناسم که کمال بازی کرده و همین سه تا بوده

ولی تو چی؟ این هم ورلد بازی کردی. ادعات زمین و اسمان را برداشته. در اکثر مواقع 24 ساعته داشته اکانتت بازی می شده. از همه تا اونجایی کو تونستی کمک گرفتی ولی تو کدومش تعداد روستاهات به 10 تا رسیده؟ همین ورلد اخری که بازی کردیم. این ihavenomercy که این همه بهش می نازی یه مولتی اکانتی بیش نبود؟ با مولتی هاش تا خرخره ساپورتت نکرد؟ ریسورس از برو و بچز نمی گرفتی؟

سعید تو خیلی حرف می زنی ولی ما هیچی ازت ندیدیم. بازم ادعا می کنی بهترین بازیکن تو تریبال از میان 300 400 هزار نفر هستی

ا
    ین همه اسپید منظورت 3 تا اسپیدیه که بازی کردم و توشون رنکای عالی آوردمه ؟
    من بعد 4-5 ماه 3 تا اسپید بازی کردم اگه به این میگی وقت آزاد خیلی زیاد ...(اینم بین دو ترمم بود)

ولی فکر کنم چون دیدی تو سه تا اسپید رنک آوردم گمون کردی 300 تا ازی کردم و تو ستاش ... : دیییییییی

نه خوشگلم نه. همون سه تا رو فقط بازی کردم
    حاحی منو سیاه نکن. تا حالا 100 تا راند بازی کردی. فقط اونایی که نوبل نشده به همه پی ام می دادی و صداشو در می اوردی

خوشگلم رفتی تو 4 تا عرب درس می خونی می خوای فارسیم بت بگن؟
    خوب یا انگلیسیه یا عربی !!!!
    نه حاجی من در مورد دانشگاه ه هیچی ادعا نکردم. در ضمن اینم بهت بگم که اینجا همه به عربی صحبت می کنن و فقط در زمان درس دادن استادا به انگلیس تدریس می کنن

واسه من زور داره که تو ایرانم و انگلیسیه همه چی هم درسا هم جزوه هم کتاب و هم امتحان ...
    هر چی باشه تو اونجا که زندگی می کنی انگلیسی حرف می زنن والله من اینجا با مردم فاری حرف می زنم : دی
    حاجی از قدیم می گن دروغ گو حافظه نداره. اونجوری که خودت تعرییف می کردی تدریس قراره به انگلیسی باشه ولی بچه ها اعتراض می کنن و استادا به فارسی تدریس می کنن. خودت اینو نگفتی؟!
    بعدشم معموله که تا حالا دبی نیومدی. اینجا یعنی دبی 70 80 درصد جمعیتشو هندی و چیمی جماعت تشکیل می ده.
    این دو ملیت هم به مزخرف ترین لهجه ها معروفن. یعنی عملا برای خودشون یه زبان دیگه ساختن. تو می تونی کسایی که تو انگلیس یا امریکا زندگی می کنند ازشون توقع فول انگلیسی صحبت کردنو داشته باشی.
    مطمئنم کسایی که اینجا می یان به خاطر همین لهجه های مزخرفی که اینجا صحبت می شه همون نصفه انگلیس رو هم از یادش می ره. مگه که این خیلی خر پول باشی و با اروپایی ها بپری

من تاحالا تو اسپید به کسی حمله نکردم که نباشه پای اکانتش.
    اتفاقا قبل حمله بهش میل میزنم و بهش می گم مثلا سر فلان ساعت حمله شروع میشه و اون جوا ب میده و ...(اینو تازگیا انجام میدم) : دی
    نکنه واقعا فک کردی من از پشت کوه اومدم

و مرتضی جان تو تریبال باز هایی که دیدی یکیش ممد بوده یکی علی : دی و خودتو با اونا مقایسه میکنی لول
    این توهمته. فک می کنی فقط خودت تریبال بازی می کنی؟

من با navid the great , Sooks , roy , philp , david,danger, ihavenomercy ,nunn , ... بودم و همه چیو از همه اینا پرسیدم و همه رو انتحان کردم و الان به جرات می تونم بگم از همشون بهترم و همشون اینو قبول دارن و ...
    والا نصفه اینایی که می گی مولتین .IHAVENOMERCY که گندش دراومد و بن شد
    اونایی هم که مولتی نیست اینقدر تواضع و بلندمنشی دارن که نیان کل کل کنن. اونوقت تو فک می کنی از هموشون بهتری؟ همین sooks الان رنک 60 70 ورلد 42 هست و باهاش در ارتباطم. خیلی متواضع هست. ولی تو بد برداشت می کنی

عطر آن است كه خود ببويد نه آنكه عطار بگويد !!
    این قشنگترین چیزی که تو چند صفحه ی اخیز شندیم. خیلی پر محتوا بود

خسته شدم اینقدر نوشتم صب کنین بقیشو بعدا می نویشم

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

بابا اینقدر می نویسین که چی بشه؟
    تهش میاد 4 تا چرت و پرت میگه میره دیگه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اصلا چرا انقدر با سعيد بحث ميكنين !!
    اوندفعه اي هم همين شد كه همه پست ها پاك شدش !! همه ميدونن سعيد هيچ پخي نيست !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

محمد در مورد علی (پرشیا) هم حق با تو بود. من نشناخته بودمش. بعد از اون همه کمکی که بهش کردم و دستشو گرفتم (حتی به چیز هم ازش نخواستم) اینو تو بازی گرفتم
    من همون اول هم با اكراه باهاش گفت و گو ميكردم ... بعد ديدم تو يكم ازش تعريف كردي خواستم ادش كنم ولي نتونستم !! خيلي زبون دراز هست و زبونش تيزه !!
    هميشه توي انتخاب دوست دقت كن ... مثلا من الان دوستاي صميميم توي ايروپابليك گلد ميخوام براي ارتقاي كارخونه برام بي منت ميفرستن ... مثلا همين كارخونه كيو4 رو هم يكي از دوستان 120 گلد فرستاد ...

عزیزم بازی رو خیلی جدی گرفتی. بازی ارزش توهین به رفیقاتو نداره. در یک کلمه بگم برات واقعا متاسفم. خیلی نا امیدم کردی. حالا که می بینم هیچ فرقی با علی (پرشیا) نداری. همون غرور کاذبو داری و به همون خودخواهی و بد دهنی علی هستی

من تا حالا هر کی به بدترین نحوم که با هام صحبت کنه سعی می کنم با نرمش و ارامی هر چی تمام تر جوابشو بدم. حتی بدترین دشمنام

ولی اینکه به دوستا و رفیقات یه همچین توهین هایی بکنی رو من نمی تونم تحمل کنم. اگه می تونی عین بچه ی ادم بیای کل کل کنی بسم الله
    اگرم نمیتونی لطفا دیگه پست نده
    كاملا تاييد ميشه !!
    وقتي جنبه ي گفت و گو نداري چرا ميايي تالا گفت و گوي پي سي ورلد ؟؟؟
    بايد انقدر فحش بشنوي تا جنبه پيدا كني !! همين شما ها انقدر منو مسخره ميكردين كه آخرش هم از خودتون بازيم بهتر شد :|
    بابا اینقدر می نویسین که چی بشه؟
    تهش میاد 4 تا چرت و پرت میگه میره دیگه.
    من مطمئنم تابستون باز ميخواد ترايب بزنه !!
    اين صفحات رو سيو ميكنم تا به موقعش ... شما هم ميتونين سيو كنين چون ممكنه كامپيوترم يهو بپره و ... !!
    مطمئنم تا اون موقع همه چيز فراموش ميشه و باز سعيد مياد و همه چيو به لجن ميكشه !!

شاید دیدن حجم پستت زیاده دیگه ادغام نکردن
    درسته .... :دي

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

اینقدر پست ها رو نخوند تا پاک شد.ای بابا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اسپم ها پاك شد ولي پستاي اصلي هست ... بجز يك پست من كه بلند و بالا بود !

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

پست منم که بلند بود پاک شده.اولین پست بود اون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •