تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4551 از 4751 اولاول ... 35514051445145014541454745484549455045514552455345544555456146014651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,501 به 45,510 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقایون من دیروز به شاتل سفارش دادم امروز بهم زنگ زدم اما خودم نبودم ک گوشیرو جواب بدم ظاهرا انگار گفتن مسکل کابل و پی سی از این حرفا و خلاصه اینکه نمیتونیم سرویس بدیم و باید برین مخابرات خطتتونو پی سی کنید ! در حالی ک هم اکنون ازAdsl مخابرات استفاده میکنم میخواستم مشکل از چیه ؟
    غیر از شاتل isp خوب دیگه چیه ؟
    خط شما فیبر نوریه و فقط از مخابرات میتونید بگیرید.
    حالا کی گفته شاتل خوبه؟؟!!!
    سلام دوستان

من زیاد دانلودی ندارم با این حال چند بار پیش اومده که محدود بشم ولی حس کردم دعوا و شکایت کار به جایی نمیبره چون مشکل از جای دیگس

سرعت یک مگابیت که میشه 128 کیلوبایت و اگه 1به 8 حساب کنیم میشه 16 کیلوبایت ....

الان قانون طرف کیه؟ اگه سرعت بشه 16 کسی میتونه شکایت کنه؟

اگه من اشتباه میکنم روشنم کنین
    به نظرم کاملا درست میگید و کاملا هم روشن هستید.
    Last edited by alinoona; 11-04-2014 at 21:33.

2. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خب الان شما برو سایته محترمه شاتل. زده یک مگ 220 تومن با محدودیته 132 گیگ. یعنی این 132 بشه 132.1 همچین سرعتت رو میاره پایین که پناه میبری به دایال آپ و شکر خوردن! بعدش هم یک منته گنده میگذاره سرت و تو لفافه هم واست خط و نشون میکشه که تو مصرفت از حد مجاز بیشتر بوده و ما تورو قطع نکردیم و باید 25 روز صبر کنی تا لطف کنیم در حد تو و کل خانواده ی ICT ایران و یه چیزی تو مایه های سگ خور 512 مگ دوباره بهت بدیم و اگه باز خوب پسری بودی و فقط صفحه ی شاتل رو باز کردی و ایمیل هاتم گذاشتی رو حالته HTML اون وقت حالا فاکتوره تازه ای که یک 220 تومنه دیگه است می پردازی و شاید دلمون خواست بهت همون یک مگه قدیم رو بدیم.

یعنی هم پول میگیره 5 برابر، هم منت میگذاره سرت ، هم مثل ..... دروغ میگه که نامحدوده، هم واست خط و نشون میکشه ، هم میگه اصلا دانلود نکن مگر حجمی که من میگم هم .... هم .... که تازه یک اینترنت به اسم یک مگ بهت بده !

حالا اینجا مخابرات 43 تومن میگیره بدون هیچ کدوم از موارده بالا. و دوستان هم گفتند 300 گیگ هم دانلود داشتند. ( حجمی که اگه با شاتل دانلود می کردی تا پدرجدت و نبیره و ندیده ات رو از گرفتن اینترنت محروم می کرد )

میشه گفت تنها مورده خوبش همون پشتیبانیشه اما الان دارم حس می کنم من دارم ماهی 43 تومن میدم بابت آرت 3 که صدای لطیف و گوگولیه پشتیباناشو هر از چندگاهی پای تلفن بشنوم و پس از قطعه تماس، دوباره از اینترنت محدود شده ی پایین تر از دایال آپ شرکت خیلی عزیزه شاتل بهره مند شم.

کلا سیاست ها از بیخ و بن غلطه و من نمیگم مخابرات گل و بلبله ، اما با تفاوته قیمته یک پنجمش ، رعایت سیستمه یک به هشت ، واقعا نامحدود بودنش و ... مگه آدم مغزه ..... خورده که از شاتل سرویس بگیره ؟!

یکی از دوستان هم گفته بود آدم حجم های بالا رو اصلا میخواد کجا ذخیره کنه ؟ خوب عزیزم برای مثلا من ای که 6 ترا هارد دارم و همه رو هم زیپ می کنم و ... دیگه مشکلی وجود نداره.

من این طور فکر می کنم که اگه میگید شاتل سرعته روزاش خوبه و نمیدونم پینگش اوکیه یا بهتر از جاهای دیگه در روز و شب و مغرب و عشا سرویس میده ، و در کنارش هزار جور بدبختیه بالا رو هم با خودش داره ، خب آدم بره یک اکوی یک مگ بگیره ماهی 20 تومن با مثلا یک مگه مخابرات ماهی 43 تومن. اون شاتل خوشگله رو بزاره واسه وب گردی های روزانه اش و اون یکی هم با 120 کیلوبایت شب تا صبح و صبج تا شب بگذاره رو دانلود. سره جمع هم میشه حدودا ماهی 65 تومن. بد میگم بگو بد میگی
    دوست عزیز شما پرسیده بودی چرا ملت میرن از شرکتای خصوصی میگیرن.. منم جوابت رو دادم.... کسی که مصرفش در حد معقول باشه معمولاً سرویسای مخابرات براش بیش از اندازه گرونه! مثلاً اگه شما 20 گیگ مصرف داشته باشی معمولاً شرکتای خصوصی برات بهتره....
    حالا اگه شما مصرفت زیاده خوب برو از مخابرات بگیر دیگه.... چرا منو میزنی حالا؟ منم که همین رو گفتم....
    بعدشم شما اولین کسی هستی که میگی من برا پشتیبانی میرم از یه جا سرویس میگیرم.... یعنی واقعاً پشتیبانی شاتل میتونه به کسی کمک کنه؟؟؟؟؟ بعید میدونم....
    در ضمن اون 300 گیگ برای سرویس 2 مگ هستش... 1 مگ میشه 150.... سرویسای مخابرات توی مناطق مختلف مخابرات با هم فرق داره... اگه رفتی 1 مگ گرفتی نتونستی 150 گیگ دانلود کنی بعدش
    نیای یخه ما رو بچسبی؟ ولی در کل سرویسای مخابرات معمولاً خوب جواب میده.... من همیشه به کسایی که زیاد دانلود میکنن میگم که سرویس نامحدود مخابرات رو امتحانی هم شده بگیرن ببینن چطوره....

4. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی که مصرفش در حد معقول باشه معمولاً سرویسای مخابرات براش بیش از اندازه گرونه! مثلاً اگه شما 20 گیگ مصرف داشته باشی معمولاً شرکتای خصوصی برات بهتره
    شاتل کاراش معلوم نمیکنه مثلا تو 22 شب 20 شب محدود بودم و 2 شب فقط محدود نشده بودم که نزدیک 6 گیگ دانلود کردم و مجبور شدم بیشتر روز دانلود کنم و با وجود خرید ترافیک باز هم محدودیتم ادامه داشت..منم تایید می کنم شاتل بدرد دانلود نمیخوره حتی دانلود پایین..برای ما که اینطوری بوده اکنت 2m اکو تهران:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by satansilent; 11-04-2014 at 15:46.

6. 3 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من زیاد دانلودی ندارم با این حال چند بار پیش اومده که محدود بشم ولی حس کردم دعوا و شکایت کار به جایی نمیبره چون مشکل از جای دیگس

سرعت یک مگابیت که میشه 128 کیلوبایت و اگه 1به 8 حساب کنیم میشه 16 کیلوبایت ....

الان قانون طرف کیه؟ اگه سرعت بشه 16 کسی میتونه شکایت کنه؟

اگه من اشتباه میکنم روشنم کنین
    در هر صورت شما می تونی شکایت کنی ولی متاسفانه به دلیل نظارت ضعیف،شکایت ها(حتی اونهایی که شاید به حق هم باشند)به نتیجه نمیرسند
    اگه سرعتت بشه 16 کیلوبایت که شاتل می تونه بگه 1 به 8 تقسیم شده و طبق قرارداد هست ولی اگه مثلا بشه 8 کیلوبایت اونوقت میتونی شکایت کنی و به شکایتت هم رسیدگی میشه و شاتل محکوم میشه ولی در اونصورت سرعتت چه در شب و چه در روز دقیقا 16 کیلوبایت ست میشه و عملا کاری باهات می کنند که خودت از هر چی اینترنته منصرف بشی(البته این قضیه را من 2 سال پیش از یکی از کاربران پر مصرف همینجا )شنیدم و راست و دروغش پای خودش
    مگه توی دو هفته که تازه چند روزش هم نبودم و مودم خاموش بوده، چقدر می‌تونه بشه؟ یادمه شما می‌گفتین اگه از شاتل شکایت کنید، دمار از روزگار طرف درمی‌یارن. اما من شکایت نکرده وضعم به اونجا کشیده و الان هم که دارم این پست رو می‌زنم هنوز محدود هستم و وسطهای هفته سوم هستم. یعنی موندم چطور یه عده اینجور از شاتل تعریف می‌کنن. یا اونها ویژه هستن و شاتل اذیتشون نمی‌کنه یا خیلی اهل اینترنت و سرعت همیشگی نیستن.
    باور کن هر کسی هم که شکایت کرده شرایطتش بهتر نشده که هیچ،بدتر هم شده..تنها هدف من کمک به دوستان هست چون از این فروم خیلی سود بردم و خیلی خاطرات جالبی ازش دارم...فقط می خواستم وقت خودتون را تلف نکنید
    من خودم کسی را سراغ دارم که در مدت کمتر از 2 هفته شبانه 38 گیگ دانلود کرده بود و محدود شده بود و میگفت چرا محدود شدمبرای همین پرسیدم
    باور کن من به شخصه ویژه نیستم و خدمات شاتل هم استثنایی نیست ولی با شرایط اینترنت ایران،و مشکلات بقیه ISP ها که ازش خبر دارم برای خودم بهترین گزینه را شاتل می دونستم.ولی مثلا در کاشان با وجود اینکه شاتل هست از شرکت دیگه ای اینترنت گرفتم و خیلی هم راضی ترم و کسی هم بوده که دقیقا برعکس من فکر می کرده(اتفاقا فکر می کنم در همین تاپیک هم چند وقت یکبار پست میزاره و می تونه حرف منو تایید کنه)
    البته برای من و افراد مشابه من که این پاسخگو بودن یعنی فقط ورداشتن گوشی. وگرنه راهنمایی و یا حل مشکل که وجود نداره.
    راهنمایی که می کنند خدایی
    ولی اینکه برای شما کاری بکنند،نه نمی کنند چون احساس می کنند باید تنبیه بشید(درست یا غلطش را من نمی دونم)
    کار اساسی هم اگه کسی بخواد انجام بده در صورتیکه پشتیبان صلاح بدونه باید با پشتیبان ارشدش در میون بزاره و اون فرد مشکل منو حل کنه(مثلا در 2 ماهی که ART1 من افتضاح بود بعد از اعتراضات من پیشفاکتور ماه بعدم 8 هزارتومن صادر شد که کار پشتیبان ارشد بودکه البته همون 8 هزارتومن هم زیاد بود برای اون کیفیت)
    اینجور که اینجا خوندم و شنیدم مخابرات توی همه شهرها و همه مراکز سیستم یکسان نداره. مثلاً تهران دو مگ می‌ده ولی قم اینکار رو نمی‌کنه.
    بعد هم توی شاتل و اومدنشون، شاید یه عده مثل خود من هستن. یعنی من شب عید شاتل رو گرفتم و توی ایام عید هنوز دو هفته مصرف نکرده، شبهام شده در حد دایال‌آپ و هنوزم درگیر این مشکل هستم. خوب منطقاً اگه قرار باشه پول بدم و مصرف نکنم که به نوعی شاتل خودش داره من رو بیرون می‌کنه. به تعریف دیگه اومدم اما انتظارم رو برعکس کرد.
    بعد هم اگه می‌بینید یه عده از شاتل تعریف می‌کنن هم برای این هست که مشکل من رو ندارن. یعنی شبها دانلود می‌کنن و محدود نمی‌شن. پس این رو در هم در نظر بگیرید که مشکلات همه‌‌گیر و عمومی نیست و شاید برای یکی باشه و برای یکی دیگه نه. البته شاتل سرعت روزهاش بدک نیست و خوبه. گفتم بدک نیست چون از تعطیلات به این سرعت روزهام بجای ۶ به ۴-۵ می‌رسه و کندی دارم. ولی قبلش خوب بود.
    ببینید یک 2 2 تا چهارتای سادست
    الان کاربران پر مصرف 2 راه دارند:
    یا میزان مصرفشون را متعارف کنند و در شرکت های خصوصی بمونند
    یا به مخابرات نقل مکان کنند که در این صورت هم بعد از مدتی تمام پرمصرف ها در مخابرات جمع میشند...در این صورت نه تنها میزان دانلودشون زیاد نمیشه،بلکه کم هم میشه از طرفی کاربران کم مصرف هم آرام آرام به دلیل سرعت کمی مخابرات در آن زمان میده(که دلیلش همون دانلودر ها هست)به سمت شرکت های خصوصی نقل مکان می کنند و مخابرات ضرر می کنه و یا به فکر محدودیت و یا اورسل کردن میوفته و خدمات کمتر میشه
    پس راه حل اساسی برای این دوستان اینه که یا مصرفشون را درست کنند یا از پهنای باند اختصاصی استفاده کنند
    این اسپم کردن ها و تحریک کاربران به شکایت و... هم نه تنها فایده نداره بلکه به ضرر افرادی هست که اقدام به اینکار می کنند...باور کنید زمانی بود که بیش از 100 نفر از همین فروم از شاتل شکایت کردند و آب هم از آب تکون نخورد...چون طبق قرارداد ترکمنچایی که شاتل با کاربران بسته کاملا حق با شاتل هست.از طرفی حرفی که این دوستان میزنند کاملا غیر منطقی هستش
    به نظرم کلاً خوبه که با شرکتهای اینترنتی نه لج و قهر کرد و نه باهاشون عروسی کرد که بشن ناموس آدم. اگه خوب بودن بریم سراغشون و اگه مقطعی بد بودن، بریم سراغ شرکتهای دیگه. یادش بخیر یه موقع وضعیت اینقدر خوب بود که اکانت یک ساله می‌گرفتی توی کیفیت و قیمت خیلی تفاوت نمی‌دیدی. الان اینقدر همه شرکتها بد شدن که اکانت سه ماهه هم ریسک هست و می‌تونه باعث عذاب بشه. شاتل هم در مقایسه با مخابرات شاید سرعت روزهاش خوب باشه، ولی دانلود شبانه‌اش از عذاب طبقه هفتم جهنم هم بدتره. البته برای بعضی‌ها.
    احسنت به جمله اولت...اینکه منطقی مباحث را می ببینی خیلی خوب هست...کسی که از شاتل تعریف یا دفاع می کنه الزاما پشتیبان شاتل نیست...کسی هم که از شاتل بد میگه پشتیبان شرکت رقیبش نیست
    فقط مسئله ای که در این فروم زیاد شده خودخواهی ما کاربر هاست که خیلی وقت ها به جای کمک به دیگران،می خواهیم با تحریک اونها و حرف های بی پایه و سند سعی در انتقام گرفتن از شاتل بکنیم که نمونه هاشو در همین تاپیک هم میبینیم
    یک مقدار افت کیفیت شرکت ها هم مربوط به زیاد شدن مشتریان و تاثیر سیاست های غلط دولت قبلی هست...دولت قبلی اجازه افزایش پهنای باند به شرکت هارا نمی داد و تمام شرکت ها اورسل می کردند(این حرفم بر اساس مصاحبه رئیس هیئت مدیره شاتل که در همین تاپیک قرارگرفته بود هست که راست و دروغش با خود طرف هست)
    یه دلیل اینکه کارمندهای شاتل بیشتر طرفدارش هستن، برای این هست که بارها از خودشون شنیدم که به همشون اینترنت شاتل می‌دن با مزایای ویژه. البته نمی‌دونم این مزایا چی هست، ولی اینجوری عملاً‌ نمک‌گیر می‌شن و دیگه بجای دفاع از حق، طرفدار شاتل می‌شن.
    تمام شرکت چنین شرایطی را برای کارمند هاشون دارن..تازه فکر کنم شاتل بد هم باشه...دوست من پشتیبان شرکت شبکیه هست...در کاشان داره از پهنای باند مخابرات و خدمات شبکیه استفاده می کنه که برای هیچ فرد دیگه ای در کاشان اینکارو نکردند چون اصلا در کاشان خدمات نمیده)
    الان حساب کردم اگه کسی با سرعت دو مگابیت مخابرات ماهی ۳۰۰ گیگابایت بگیره براش در می‌یاد فقط همون ۷۴ هزار تومن. اما همین حجم توی شاتل نزدیک ۵۷۰ هزار تومن می‌شه که واقعاً مخابرات می‌صرفه. در کل این مهه که طرف چقدر می‌تونه دانلود کنه و هر چی بیشتر، هزینه بیشتر براش سرشکن می‌شه. اما خوب سرعت شاتل (یا شرکتهای مشابه) برای اکانتهای سریع هم خوبه و چیزی هست که مخابرات نداره.
    حرفت 2 تا عیب داره:
    1.وقتی از مخابرات 2 مگ میگیری هیچ تضمینی نیست که بتونی 300 گیگ دانلود کنی
    2.اگه سرویس 220 هزارتومنی شاتل را کسی استفاده کنه من احتمال میدم که بتونه بیشتر از 300 گیگ هم دانلود کنه(برای مثال آرت1 را زده 9 گیگ ولی تا 20 گیگ راحت میشه دانلود کرد و محدود نمیکنه)
    زمانی اونها می تونن به شما کمک کنن خودشون پهنا وارد کنن به شما بفروشن کنترل روی پهنا داشته باشن داشته باشه زمان مشکل دار شدن بتونن جوابگوی شما باشن .

شاتل و امثال اینها دارن خدمات رو می فروشن و فقط بر تجهیزات خودشون روی مخابرات دسترسی دارن برای مثلا ریست پورت , تغیر پورت بالا بردن و پایین بردن آپ و داون استریم .
    دقیقا همینطور هست که می فرمایید
    همین افت کیفیت اینترنت ها در چند روز اخیر به خاطر محدودیت در Qos های UDP هست که از طرف زیرساخت اعمال شده و بر روی مخابرات هم محدودیت بیشتری اعمال شده تا شرکت های خصوصی
    خب الان شما برو سایته محترمه شاتل. زده یک مگ 220 تومن با محدودیته 132 گیگ. یعنی این 132 بشه 132.1 همچین سرعتت رو میاره پایین که پناه میبری به دایال آپ و شکر خوردن! بعدش هم یک منته گنده میگذاره سرت و تو لفافه هم واست خط و نشون میکشه که تو مصرفت از حد مجاز بیشتر بوده و ما تورو قطع نکردیم و باید 25 روز صبر کنی تا لطف کنیم در حد تو و کل خانواده ی ICT ایران و یه چیزی تو مایه های سگ خور 512 مگ دوباره بهت بدیم و اگه باز خوب پسری بودی و فقط صفحه ی شاتل رو باز کردی و ایمیل هاتم گذاشتی رو حالته HTML اون وقت حالا فاکتوره تازه ای که یک 220 تومنه دیگه است می پردازی و شاید دلمون خواست بهت همون یک مگه قدیم رو بدیم.
    من آرت 1 دارم و در بیشتر ماه هایی هم که این سرویس را داشتم بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم و تا جایی که یادم میاد بیشترین محدودیتی که در زمان هایی که 20 گیگ دانلود داشتم برام اعمال شده کاهش سرعتم به 100 کیلوبایت بوده
    یعنی هم پول میگیره 5 برابر، هم منت میگذاره سرت ، هم مثل ..... دروغ میگه که نامحدوده، هم واست خط و نشون میکشه ، هم میگه اصلا دانلود نکن مگر حجمی که من میگم هم .... هم .... که تازه یک اینترنت به اسم یک مگ بهت بده !
    چه دروغی گفته بهت؟مگه نامحدود نبوده؟نامحدود یعنی چی؟
    کلا سیاست ها از بیخ و بن غلطه و من نمیگم مخابرات گل و بلبله ، اما با تفاوته قیمته یک پنجمش ، رعایت سیستمه یک به هشت ، واقعا نامحدود بودنش و ... مگه آدم مغزه ..... خورده که از شاتل سرویس بگیره ؟!
    اگه همه افرادی که دانلودر هستند برند مخابرات بگیرن اونوقت میزان دانلودتون فکر می کنی چه قدر میشه؟
    کسی هم که دانلودر نیست مگه مغز خر خورده بره از مخابرات سرویس بگیره وقتی میتونه با همین قیمت سرعت بیشتر و خدمات بهتر شرکت های دیگه را تجربه کنه؟
    یکی از دوستان هم گفته بود آدم حجم های بالا رو اصلا میخواد کجا ذخیره کنه ؟ خوب عزیزم برای مثلا من ای که 6 ترا هارد دارم و همه رو هم زیپ می کنم و ... دیگه مشکلی وجود نداره.
    کسی که این حجم بالا اطلاعاتو دانلود می کنه مطمئنا داکومنت نمی گیره که با زیپ کردن مشکلش حل بشه
    شاتل کاراش معلوم نمیکنه مثلا تو 22 شب 20 شب محدود بودم و 2 شب فقط محدود نشده بودم که نزدیک 6 گیگ دانلود کردم و مجبور شدم بیشتر روز دانلود کنم و با وجود خرید ترافیک باز هم محدودیتم ادامه داشت..منم تایید می کنم شاتل بدرد دانلود نمیخوره حتی دانلود پایین..برای ما که اینطوری بوده اکنت 2m اکو تهران:
    خب شما قبل از اینکه محدودیتت شروع بشه مطمئنا دانلود کردی که محدود شدی
    بعد از اینکه از محدودیت در اومدی هم بازم دانلود کردی
    این کاملا با سیاست های شاتل در تضاده...و شاتل اصلا به دردت نمی خوره

8. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

پس چرا من محدود نمیشم آرت 2 مصرفم تو این 1 هفته ای که گرفتم و همشم از سرور خارجی بوده و در ضمن طی تماسی که با پشتیبانی داشتم سرعت سرورهای داخلی روی سرویس های نامحدود محدود نمیشه.فکر کنم طی این دوره یه 100 گیگی بکشم از این شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس چرا من محدود نمیشم آرت 2 مصرفم تو این 1 هفته ای که گرفتم و همشم از سرور خارجی بوده و در ضمن طی تماسی که با پشتیبانی داشتم سرعت سرورهای داخلی روی سرویس های نامحدود محدود نمیشه.فکر کنم طی این دوره یه 100 گیگی بکشم از این شاتل
    قبل از تو خیلی ها فکر می کردند محدود نمیشند و شدند...تو هم احتمالا محدود میشی...دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
    پشتیبانی هم احتمالا نمی فهمه منظورت چیه و اشتباه می کنه میگه روی سرور های داخلی محدود نمیشی وقتی هم که روی سرور های داخلی محدود شدی اونوقت میگه شما زیاد مصرف کردید و هیچ کاری برات انجام نمیده
    به نظر من از سرنوشت بقیه دوستان درس بگیر و یا ISP ت را عوض کن یا مصرفت را کم کن که محدود نشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

قبل از تو خیلی ها فکر می کردند محدود نمیشند و شدند...تو هم احتمالا محدود میشی...دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
    پشتیبانی هم احتمالا نمی فهمه منظورت چیه و اشتباه می کنه میگه روی سرور های داخلی محدود نمیشی وقتی هم که روی سرور های داخلی محدود شدی اونوقت میگه شما زیاد مصرف کردید و هیچ کاری برات انجام نمیده
    به نظر من از سرنوشت بقیه دوستان درس بگیر و یا ISP ت را عوض کن یا مصرفت را کم کن که محدود نشی
    شما که خودت تو این تایپیک بودی وقتی 2 ماه پیش میزان مصرفمو با آرت 1 گذاشتم و بدون محدودیت 75 گیگ دانلود کرده بودم .فکر کنم پهنای باند شاتل تو مرکز ما زیاده چون با 8 مگشم 250 گیگ دانلود کردم

Last edited by abolfazlwest72; 11-04-2014 at 17:08.

12. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من از شاتل به سازمان تنظیم شکایت کردم بخاط رعایت نکردن اشتراک 1به 8 ولی مخابرات جدیداً واقعا داره خوب کار می کنه! از آغاز سال جدید حتی 1قطعی هم نداشته مخابرات برای من. من از دیروز ساعت 3عصر هم خونه نبودم گذاشته بودم سیستم رو با خط مخابرات دانلود کنه الان تازه رسیدم خونه میبینم 26 گیگ فقط دانلود اشته از دیروز تا حالا. نرم افراز networx هم روی سیستمم نصبه دارم میزان استفاده ساعتی رو میبینم در تمام ساعات شبانه رو خط مخابرات سرعت 250کیلوبیت در ثانیه تا 252کیلوبیت در ثانیه ثابت بوده واقعاً, خط 2مگ مخابرات من خیلی بیشتر از خط شاتلم قابلیت اطمینان داره و حتی کسی هم خونه نبوده بدون قطعی کارشو خودش انجام داده. حالا با شاتل حتی آرتشم انقدر دانلود کنی فرداش سرعتتو میاره روی 30کیلوبیت در ثانیه! زنگ هم بزنی میگن شما استفاده کردی دیگه! بعد جالبه بالاشم نوشته سرویسهای نامحدود! واقعاً الان داره سرویس نامحدود واقعی رو مخابرات میده! تو کوچه ما هم اکثرا الان دیگه از مخابرات گرفتن.
    Last edited by dj77; 11-04-2014 at 18:35.

14. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان من از شاتل به سازمان تنظیم شکایت کردم بخاط رعایت نکردن اشتراک 1به 8 ولی مخابرات جدیداً واقعا داره خوب کار می کنه! از آغاز سال جدید حتی 1قطعی هم نداشته مخابرات برای من. من از دیروز ساعت 3عصر هم خونه نبودم گذاشته بودم سیستم رو با خط مخابرات دانلود کنه الان تازه رسیدم خونه میبینم 26 گیگ فقط دانلود اشته از دیروز تا حالا. نرم افراز networx هم روی سیستمم نصبه دارم میزان استفاده ساعتی رو میبینم در تمام ساعات شبانه رو خط مخابرات سرعت 250کیلوبیت در ثانیه تا 252کیلوبیت در ثانیه ثابت بوده واقعاً, خط 2مگ مخابرات من خیلی بیشتر از خط شاتلم قابلیت اطمینان داره و حتی کسی هم خونه نبوده بدون قطعی کارشو خودش انجام داده. حالا با شاتل حتی آرتشم انقدر دانلود کنی فرداش سرعتتو میاره روی 30کیلوبیت در ثانیه! زنگ هم بزنی میگن شما استفاده کردی دیگه! بعد جالبه بالاشم نوشته سرویسهای نامحدود! واقعاً الان داره سرویس نامحدود واقعی رو مخابرات میده! تو کوچه ما هم اکثرا الان دیگه از مخابرات گرفتن.
    دوست من این موردی که اشاره کردین یکی از کوچکترین موارد مشکل کاربر با شرکتی مثل شاتله!

حتی اگه شما مثل من کاربری باشی که با این محدودیتهای شاتل کنار بیای و 4 سال هم مشتری شرکت باشی باز هم در اکثر موارد کاربری بالاخره یه روزی با شاتل به مشکل برمیخوری.

من همونطور که گفتم 4 سال مشتری این شرکت بودم و توی این دوره چندین بار هم محدود شدم ولی معمولا بین 7 تا 10 روز از محدودیت خارج میشدم تا اینکه یه بار 10 روز مونده به پایان قرار داد محدود شدم و پیش خود گفتم خیلی خوب بالاخره 10 روزم تحمل میکنم(اینم بگم که من همیشه ماه به ماه تمدید میکنم) اما این 10 روز گذشت و من دوباره سرویس رو تمدید کردم ولی باز هم دیدم محدودم(نکته جالب اینجاست که توی دوران محدودیت من هیچ وقت رنگ سرعت دانلود 16 کیلوبایت رو ندیدم و حداکثر سرعت دانلود 12 بود و در اکثر مواقع هم بین 5 تا 8 متغیر) یک هفته از زمان تمدید گذشت باز هم محدود 10 روز گذشت باز هم محدود دو هفته گذشت باز هم همین وضعیت تا اینکه با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم من دو هفتس که دوباره تمدید کردم و مثل یه قرارداد جدید میمونه اما باز هم محدودم مشکل چیه که پشتیبانی برگشت گفت سیستم دست ما نیست و خودش با الگوی مصرف شما تشخیص میده کی از محدودیت شما رو دربیاره!!!

و این شروع پایانی بود بین رابطه من به عنوان کاربر با شرکت عظیم الشان شاتل!

جالبه که وقتی بهشون گفتم رانژه رو جمع کنن و در طول 7 روزی که طول کشید تا جمع آوری بشه! چند بار با من تماس گرفتن و گفتن شما اگه احساس میکنید سرعتتون مناسب نیست از سرویسهای بالاتر ما استفاده کنید و همونجا بود که فهمیدم درد اینا پوله نه چیز دیگه‌ای! خلاصه 2 هفته که عملا محدود بودم قید 2 هفته دیگه رو هم زدم و گفتم جهنم این 28 تومن رو هم شما بخورید ببینم سیر میشید یا نه؟!
    در ضمن توجه کنید که من مشتری 4 ساله این شرکت بودم که باهام این کارو کردن!

نتیجه اینکه در بین تمامی مشکلات بزرگترین مشکل این شرکت بی‌قانونیه محض هستش و همونطور که گفتم من دو هفته پس از تمدید قرارداد هم از محدودیت در نیومدم در حالی که تمدید کردن به معنای قرارداد جدید هستش و نباید محدودیتی در کار باشه.

16. 5 کاربر از Paimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

دوست عزیز شما پرسیده بودی چرا ملت میرن از شرکتای خصوصی میگیرن.. منم جوابت رو دادم.... کسی که مصرفش در حد معقول باشه معمولاً سرویسای مخابرات براش بیش از اندازه گرونه! مثلاً اگه شما 20 گیگ مصرف داشته باشی معمولاً شرکتای خصوصی برات بهتره....
    حالا اگه شما مصرفت زیاده خوب برو از مخابرات بگیر دیگه.... چرا منو میزنی حالا؟ منم که همین رو گفتم....
    بعدشم شما اولین کسی هستی که میگی من برا پشتیبانی میرم از یه جا سرویس میگیرم.... یعنی واقعاً پشتیبانی شاتل میتونه به کسی کمک کنه؟؟؟؟؟ بعید میدونم....
    در ضمن اون 300 گیگ برای سرویس 2 مگ هستش... 1 مگ میشه 150.... سرویسای مخابرات توی مناطق مختلف مخابرات با هم فرق داره... اگه رفتی 1 مگ گرفتی نتونستی 150 گیگ دانلود کنی بعدش
    نیای یخه ما رو بچسبی؟ ولی در کل سرویسای مخابرات معمولاً خوب جواب میده.... من همیشه به کسایی که زیاد دانلود میکنن میگم که سرویس نامحدود مخابرات رو امتحانی هم شده بگیرن ببینن چطوره....
    نه داداش زدن چیه - دلم خونه از دسته شاتل فکر کردی با شمام
    ضمنا من نگفتم واسه پشتیبانیش رفتم ازش سرویس میگیرم !! میگم خیلی آدم بخواد بگرده یک نقطه ی مثبت توش پیدا کنه همین پشتبانیشه که 24 ساعت یکی هست جوابت رو بده و مشکل فنیت رو حل کنه.

بله خب طبیعتا با 1 مگ میشه 150 گیگ گرفت و همونم باید بگذاریم رو سرمون حلوا حلوا کنیم چون با شاتل و با قیمته 43 تومنه ، کاملا این میزان دریافت یک عدده رویاییه

نمیدونم چرا شاتل فکر می کنه یک تحفه ایه ! گرچه منم وصل بودم به اینور و اونور و پول رو هوا واسم میومد از زمین و آسمون و 800 تا شعبه میزدم ، شاید فکر می کردم تبدیل به تحفه ای شدم !

18. 3 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •