اگه این ادغام لعنتی نبود عمرا می تونستی بگیریش
اگه این ادغام لعنتی نبود عمرا می تونستی بگیریش
خوب ممد من همه چیم گندست اینم باید گنده باشه دیگه
ما که از داره دنیا فقط یه 44000 هزار رو داریم![]()
خوب اصلا این ادغام رو برای همین گذاشتن که اسپمرهایی مثل تو نتونن الکی پست رند بگیرن.![]()
مصطفي نيست من بجاش ميگم
بميري![]()
بچه ها چرا نميايين يه وب سايت براي بازيهاي آنلاين بزنيم ؟
اونوقت ميشيم اولين وب سايت رسمي بازيهاي آنلاين ...
مصطفی عین دخترا حرف میزنهمصطفي نيست من بجاش ميگم
بميري![]()
نیست که الان![]()
اتفاقا منم سه چهار پست رند گرفتم. دقیق یادم نیست ولی بردیا یه بار امارشو گذاشته بود خیلی وقت پیش
من بسیار خلی و زیاد موافقم![]()
سلامن علیکم...
من دسرسیم به نت کمه و شما هم هی چرت بگین : دی
ممد گفت :
یکی ترجمش کنه !!!پي سي ورلد دقيقا 6 سال پيش ساخته شد و تاريخ عضويت تو 14-06-2006 كه ميشه 3 سال و 6 ماه كه ميانيگين هر 3-4 روز يك پست دادي !! چقدر وقت ازادت زياد بوده
منم گفتم وقت کم دارم بعدشم 3-4 روز یه پست این حرفمو تایید میکنه !!! حالا یکی منظور ممدو به من بگه ...
همه پستامم تو تاپیک کنکوریای 87 بوده (قابل توجه دوستان : دی )
دوباره ممد گفت :
خوبه حالا به زور رفتي اكانتش رو ازش گرفتي !! بعدشم فكر نكنم اين مهدي اون مهدي ما باشه !! بعدشم رنك 3 نه رنك يك !! اونم با كمك بچه ها !! سعيد برو خودتي !! بعدشم وقتي اكانت پاك ميشه بعد 2 هفته مگه پاك نميشه چيجوري سه هفته شد و پاك نشد ؟خدای من ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم با چه نوب هایی سرو کله میزنم ...
محمد جان اینم از من یاد بگیر...
وقتی پرمیوم داری اکانتت دلیت نمیشه ...
ایشونم پرمیوم 2 ماه 2 ماه فعال میکردن و ...
باشد که راه یابید .. : دییییی
باز ممد گفت :
منظورت رنک نمی دونم چند ده هزار بود؟آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد
حسود بود ديگه !!
که 1000 ال سی داشتی و مردن و تا 2 ماه گریه میکردی و با من قهر کردی و خیلی و های دیگه که بیخیال .
یه جا مرتتضی گفت :
یعنی شما نفهمیدی من اون جمله رو به شوخی گفتم مرتضی جان ؟ : دییعنی تو از خود مهدی، کمال ، صفا و رنک های تک رقمی 46 تا ورلد بهتری ؟
ولی اینجوری که برداشت کردم دقیقا منظورت همونی بوده که گفتم. احتمالا بقیه بروبچز هم همینطور برداشت کردن
اما اینو جدی میگم...
بنظر خودم از خود مهدی و کمال و صفای جنابعالی بهترم...
باز مرتضی گفت:
این همه اسپید منظورت 3 تا اسپیدیه که بازی کردم و توشون رنکای عالی آوردمه ؟اخه ادم حسابی اگه این همه سرت شلوغه پس این همه ورلد اسپیدی که بازی می کنی چیه
من بعد 4-5 ماه 3 تا اسپید بازی کردماگه به این میگی وقت آزاد خیلی زیاد ...(اینم بین دو ترمم بود)
ولی فکر کنم چون دیدی تو سه تا اسپید رنک آوردم گمون کردی 300 تا ازی کردم و تو ستاش ... : دیییییییی
نه خوشگلم نه. همون سه تا رو فقط بازی کردم
باز مرتضی گفت :
خوشگلم رفتی تو 4 تا عرب درس می خونی می خوای فارسیم بت بگن؟بعدشم نه اینکه من دانشگاه و درس ندارم. اینم به عرض برسونم که دانشگاه من به زبون انگلیسی سهت از اون الفش تا ی اخرش بنابراین ده برابر اون جیزی که تو وقت میزاری من روش باید وقت بذارم. بهونه ای دیگه بهتر از این پیدا نکردی؟
خوب یا انگلیسیه یا عربی !!!!
واسه من زور داره که تو ایرانم و انگلیسیه همه چی هم درسا هم جزوه هم کتاب و هم امتحان ...
هر چی باشه تو اونجا که زندگی می کنی انگلیسی حرف می زنن والله من اینجا با مردم فاری حرف می زنم : دی
در ضمن من دانشگاه رو به شوخی گفتم
باز مرتضی گفت :
: دییییییییییییییییییییسعید بزار بهت بگم چرا ورلد اسپید گاهی اوقات شانسی شاخ می شی؟
1) بک تایم کردن انصافا خوبه . اینو قبول دارم.
2) از اون موقعی که با محمد تو کو بازی می کردی تا این اسپید ات اکانت همیشه 24 ساعته داره بازی میشه.
بازم میگم من شرمندم که با نوبی مثل تو ... : دی
میگی همه 10 برابر من نیرو دارن تا اون زمان ... و من با یک دهم نیروی اونا اونا رو میکشم !!!
خوب من نفهمیدم این بده یا خوب !!!!
آخه مگه مریضم وقتی میدونم می تونم با 300 تا ال سی یه فول نیوکو بکشم و ... خودمو ... .. برم 1 نیوک بسازم ؟؟؟؟
تو فقط بک تایمو دیدی ....
ایشالله کم کم بقیه چیزاشم میبینی ... : دی
و اما ... لول
مرتضی جون هر خری میاد اسپید همه وقتش توش هست !!!
من تاحالا تو اسپید به کسی حمله نکردم که نباشه پای اکانتش.
اتفاقا قبل حمله بهش میل میزنم و بهش می گم مثلا سر فلان ساعت حمله شروع میشه و اون جوا ب میده و ...(اینو تازگیا انجام میدم) : دی
حالا گمونم تو داری جو رو آماده می کنی که تو مسابقه که باختی بگی من نبودم و تو اسپیدو کامل بودی : دیییییییییییییییییییییییی ییی
لوللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللللل
ووووووووووووووووووووووووو وو
: دی
و مرتضی گفت :
والله من که همین بک تایمو بلدم می خوام با تو کل کل کنم : دیکسی که هم از بازی فقط بک تایم کردنو بلده نمی یاد کل کل کنه
نتیجشم معلوم میشه : دی
و اما من می گم.
من تو هر اسپدی بازی کنم 100% می تونم رنک 1 بشم و میشم.
دیگه اسپید برام جذابیت نداره و زیاد باهاش حال نمی کنم.
و مرتضی جان تو تریبال باز هایی که دیدی یکیش ممد بوده یکی علی : دی و خودتو با اونا مقایسه میکنی لول
من با navid the great , Sooks , roy , philp , david,danger, ihavenomercy ,nunn , ... بودم و همه چیو از همه اینا پرسیدم و همه رو انتحان کردم و الان به جرات می تونم بگم از همشون بهترم و همشون اینو قبول دارن و ...
تابستون ایشالله پیشرفت منو میبینین ... و تغییراتو خودتون احساس می کنین
من امروز دارم می رم دانشگاه و دسرسیم به نت ... :(
خوش باشین![]()
چرت و پرت چرا ميگي رنك 500 بودم و نيروهام هم 2 برابر تو بودشمنظورت رنک نمی دونم چند ده هزار بود؟
که 1000 ال سی داشتی و مردن و تا 2 ماه گریه میکردی و با من قهر کردی و خیلی و های دیگه که بیخیال .
تو اگه بازيكن بودي كه چهار تا نوب نميتونستن كليرت كنن ( اونم توي مقالم ليدر )
بهتره با يكي كل كل كني كه سابقتو ندونه !
سعيد تو كه ميدوني نميتوني اصلا با مرتضي رقابت كني چرا چرت و پرت ميگي !بنظر خودم از خود مهدی و کمال و صفای جنابعالی بهترم...
بازم تو داري چرت و پرت ميگي نه من و مرتضي كه انقدر ميگي چرت و پرت نگين !این همه اسپید منظورت 3 تا اسپیدیه که بازی کردم و توشون رنکای عالی آوردمه ؟
من نميخواستم چيزي بگم و بعد از اون ماجرايي كه كلي از پست ها پاك شدند ديگه بي خيال دعواي شما بين علي و سعيد ( درست يادم نيست سعيد بود يا نه ) شدم ولي الان باز داري دهن كجي ميكني !!
مرد حسابي تو كه بازيكن نيستي
به خدا اگه من جاي تو بودم و فقط يه نفر بهم ريسورس و ساپورت ميداد رنك يك كه خوبه !!! رنك .... ميشدم !!!
من ، بهروز ، سولجر توي هر اسپيد انقدر بهت ريسورس و نيرو ميداديم آخرش هم عين پخمه ها يه دليل مضحك مياوردي كه اينجوري شد من نوبل شدم !
هيچ پخي هم نشدي !
سعيد از من ميشوني كلا به برد فكر نكن !! فقط سعي كن توي اون چند ساعتي كه مونده تا اسپيد تموم بشه كلا از نقشه پاك نشي !!!!حالا گمونم تو داری جو رو آماده می کنی که تو مسابقه که باختی بگی من نبودم و تو اسپیدو کامل بودی : دیییییییییییییییییییییییی ییی
ارزو بر جوانان جاهل عيب نيست !!!!من تو هر اسپدی بازی کنم 100% می تونم رنک 1 بشم و میشم.
سعيد باز جرف اضافي ميزنيو مرتضی جان تو تریبال باز هایی که دیدی یکیش ممد بوده یکی علی : دی و خودتو با اونا مقایسه میکنی لول
خوبه از ورلد 32 به بعد توي هر ورلدي كه تو بودي اكثرا من هم بودم
هميشه من به چند تا ويليج ميرسيدم در صورتي كه تو توي همون يكي ميموندي بعد ميگفتي ! آخ !! آخ اخ اخ !! اينجوري شد نوبل شدم !! آخ اخ اخ اينجوري شد كلير شدم !! ولي من بازيم خيلي خوبه ها !! منو دست كم نگيرين !!
من بجز ورلد 42 كه بجز شانسي محض آوردم و كلير شدم با اون همه نيرو توي هيچ ورلد ديگه اي كه ليدر و يا بارون و ... بودم نوبل و كلير نشدم و به 6-7 روستا رسيدم بعد ول كردم ...
مهدي رو هم بهشون اضافه كن !! :دي ( اون مهدي نوبه كه بازي بلد نبود !! مستر فكر نكنم تو بشناسيش ولي علي و سولجر ميشناسن ... )من با navid the great , Sooks , roy , philp , david,danger, ihavenomercy ,nunn , ... بودم و همه چیو از همه اینا پرسیدم و همه رو انتحان کردم و الان به جرات می تونم بگم از همشون بهترم و همشون اینو قبول دارن و ...
بازم ميگم هيچ پخي نيستي !! :ديتابستون ایشالله پیشرفت منو میبینین ... و تغییراتو خودتون احساس می کنین![]()
الكي وقت منو هدر دادي كه بيام و به اين چرت و پرت هات جواب بدم :دي
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)