تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4550 از 4751 اولاول ... 35504050445045004540454645474548454945504551455245534554456046004650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,491 به 45,500 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب پس با حساب حرفهای دوستمون mv217010 و dj77 وسوسه شدم برم درگیره خط تلفن و مودم خریدن و راه انداختنه اینترنته یک مگ روش شدم. فقط خداکنه مخابرات واسه ما تاقچه بالا نگذاره که نداریم 1 مگ و بهت نمیدیم و ... من مخابرات شهید غریبی ام و ظاهرا یک کم گیر اند.

اوه راستی داستانه خرید مودم هم جای خود داره. یکی از دوستان رفته بود مخابرات بهش گفته بودند فقط دی لینک باشه یا تی پی لینک. به نظرتون از خودشون بخرم که بعدا درگیره گیرهاشون نشیم ؟

به شدت تصمیم دارم بزارم رو دانلود شب تا صبح همون 100 کیلوبایت رو بگیره . خداکنه بهم ماهیی 150 گیگ رو بده و نزنن محدودمون کنن مثل شاتل.

الان به اسمه شاتل حساسیت پیدا کردم. میخوام بزنم منهدمش کنم !

دوست من همزمان با من خواست بیاد شاتل که منطقه اونها خط نداشتن و گفتن می‌ذاریمت توی نوبت. اون هم برای اینکه مثل من مبین‌نتی بود و می‌خواست یه مودم ADSL بگیره گفت دیگه دو تا مودم نشه و با من زایکسل خرید که اگه بعداً رفت شاتل هم بدون دردسر بشه. توی اینترنت مخابرات بهش گفتن که مشکلی نیست و نوع مودم براشون مهم نیست و گویا این مدل مودم رو شاتل خیلی اهمیت بهش می‌ده. البته این رو هم بگم که اگه زایکسل نمی‌خرید یه مودم دیگه نشون کرده بودیم که DLink بود و آنتن تقویتی بهش می‌خورد که از این نظر خیلی بهتر از زایکسل‌ها هست. ولی خوب سر اصرار شاتل به زایکسل دیگه از خیرش گذشت. اگه قدرت وای‌.فای براتون خیلی مهمه مودم با جای آنتن تقویتی بگیرید که مدلهای زایکسل دیدم ندارن.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این هم یه نمونه پینگ مخابرات همین الان گرفته شد برای راهنمایی بیشتر دوستان

خوب اینکه واقعاً خوب هست. این هم مال همین الان شاتل که وضعیتش بدتره. البته نمی‌دونم عمداً سر قضیه محدود کردن اون رو زیاد کردن یا کلاً این چند وقته پینگش بالا رفته. چون دیدم که بعد از تعطیلات و این چند روزه مشکلات با گوگل و سایتهای مشابه، سرعتش نسب به قبل از عید کم هم شده.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من پایتم خدا وکیلی منم ازش خیلی گله دارم سر همین محدود کردن مسخرش... اون پشتیبانی میشینه اونجا پولشو میگیره دلش به حال منو شما نمی سوزه که! اون کلاً از نامحدودهای مخابرات در عمرش استفاده نکرده
    فقط اومدی تویتر در جملاتت حتماً از کلمه شاتل استفاده کن

سربازتممممممم

یه دلیل اینکه کارمندهای شاتل بیشتر طرفدارش هستن، برای این هست که بارها از خودشون شنیدم که به همشون اینترنت شاتل می‌دن با مزایای ویژه. البته نمی‌دونم این مزایا چی هست، ولی اینجوری عملاً‌ نمک‌گیر می‌شن و دیگه بجای دفاع از حق، طرفدار شاتل می‌شن.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینایی که شما گفتی به جای خود - خود منم میدونم شاتله تهه دزده و واقعا هم گرون فروشه و هم حداقل مثل تعهد مخابرات عمل نمی کنه.

ولی سوال من چیزه دیگه ایه. من میخوام بدونم مثل من و شما خیلی های دیگه هم سیستمه دزدیه شاتل رو میدونن و محدودیته دانلودش رو. پس چرا خیلی ها نمیرند سمته مخابرات ؟ حتما یک سری بدی داره که من دقیقا میخوام بفهمم اونا چیه.
    ........
    بهت میگم مشکل مخابرات چیه....
    - قبلاً سرعتای بالای 256 رو راحت نمیدادن و مدارک عجیب و غریب میخواستن... الان نمیدونم چطور شده ولی همین باعث شد خیلی ها جذب شرکتای خصوصی بشن که سرعتای بالا رو راحت میدادن
    - شما اگه یه اینترنت پر سرعت بخوای باید حداقل 1 مگا بیت سرعت داشته باشی... حتی الان یواش یواش با سنگینتر شدن سایتا دیگه یک مگ هم جواب نمیده... ولی 1.5 تا 2 مگ 100 درصد کافیه... خوب حالا 1 مگ و 2 مگ مخابرات چنده؟ 43 تومن و 2 مگ 74 تومن...(قیمتای قدیم) این به نظرت ارزونه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

- قبلاً سرعتای بالای 256 رو راحت نمیدادن و مدارک عجیب و غریب میخواستن... الان نمیدونم چطور شده ولی همین باعث شد خیلی ها جذب شرکتای خصوصی بشن که سرعتای بالا رو راحت میدادن
    - شما اگه یه اینترنت پر سرعت بخوای باید حداقل 1 مگا بیت سرعت داشته باشی... حتی الان یواش یواش با سنگینتر شدن سایتا دیگه یک مگ هم جواب نمیده... ولی 1.5 تا 2 مگ 100 درصد کافیه... خوب حالا 1 مگ و 2 مگ مخابرات چنده؟ 43 تومن و 2 مگ 74 تومن...(قیمتای قدیم) این به نظرت ارزونه؟؟

الان حساب کردم اگه کسی با سرعت دو مگابیت مخابرات ماهی ۳۰۰ گیگابایت بگیره براش در می‌یاد فقط همون ۷۴ هزار تومن. اما همین حجم توی شاتل نزدیک ۵۷۰ هزار تومن می‌شه که واقعاً مخابرات می‌صرفه. در کل این مهه که طرف چقدر می‌تونه دانلود کنه و هر چی بیشتر، هزینه بیشتر براش سرشکن می‌شه. اما خوب سرعت شاتل (یا شرکتهای مشابه) برای اکانتهای سریع هم خوبه و چیزی هست که مخابرات نداره.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

الان حساب کردم اگه کسی با سرعت دو مگابیت مخابرات ماهی ۳۰۰ گیگابایت بگیره براش در می‌یاد فقط همون ۷۴ هزار تومن. اما همین حجم توی شاتل نزدیک ۵۷۰ هزار تومن می‌شه که واقعاً مخابرات می‌صرفه. در کل این مهه که طرف چقدر می‌تونه دانلود کنه و هر چی بیشتر، هزینه بیشتر براش سرشکن می‌شه. اما خوب سرعت شاتل (یا شرکتهای مشابه) برای اکانتهای سریع هم خوبه و چیزی هست که مخابرات نداره.
    خوب مشکلش دقیقن همینجاست دیگه.... اینترنت که فقط دانلود نیست... مگه چند درصد کاربرای اینترنت ماهی 300 گیگ دانلود میکنن؟ اصن اینهمه دانلود رو آدم کجا ذخیره کنه؟
    به خاطر همین اینترنت مخابرات بیشتر به درد کسایی میخوره که دانلودای خیلی حجیم دارن... کاربرای عادی کمتر به مخابرات گرایش دارن چون نمیصرفه براشون.... دلیل اینکه شرکتای خصوصی هم هنوز مشتری دارن همینه....
    Last edited by netstat; 11-04-2014 at 02:01.

10. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خوب دوست عزیز شما که خودتون حرف خودتون رو در آخر جمله نقض کردین. پشتیبانی رو گذاشتن که حلال مشکل و راهنمای مشتری باشه، اگه هیچ کار نمی‌تونه بکنه که به چه درد می‌خوره؟؟؟ گپ و چت؟ این پشیبانی و بخش شکایت شاتل الان سه هفته هست که نه به من جواب می‌دن و نه راهنمایی می‌کنن. فقط به قول شما می‌گن نمی‌دونیم و هیچ کاره‌ایم. موندم یعنی دکور هستن؟
    زمانی اونها می تونن به شما کمک کنن خودشون پهنا وارد کنن به شما بفروشن کنترل روی پهنا داشته باشن داشته باشه زمان مشکل دار شدن بتونن جوابگوی شما باشن .

شاتل و امثال اینها دارن خدمات رو می فروشن و فقط بر تجهیزات خودشون روی مخابرات دسترسی دارن برای مثلا ریست پورت , تغیر پورت بالا بردن و پایین بردن آپ و داون استریم .

12. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

خب الان شما برو سایته محترمه شاتل. زده یک مگ 220 تومن با محدودیته 132 گیگ. یعنی این 132 بشه 132.1 همچین سرعتت رو میاره پایین که پناه میبری به دایال آپ و شکر خوردن! بعدش هم یک منته گنده میگذاره سرت و تو لفافه هم واست خط و نشون میکشه که تو مصرفت از حد مجاز بیشتر بوده و ما تورو قطع نکردیم و باید 25 روز صبر کنی تا لطف کنیم در حد تو و کل خانواده ی ICT ایران و یه چیزی تو مایه های سگ خور 512 مگ دوباره بهت بدیم و اگه باز خوب پسری بودی و فقط صفحه ی شاتل رو باز کردی و ایمیل هاتم گذاشتی رو حالته HTML اون وقت حالا فاکتوره تازه ای که یک 220 تومنه دیگه است می پردازی و شاید دلمون خواست بهت همون یک مگه قدیم رو بدیم.

یعنی هم پول میگیره 5 برابر، هم منت میگذاره سرت ، هم مثل ..... دروغ میگه که نامحدوده، هم واست خط و نشون میکشه ، هم میگه اصلا دانلود نکن مگر حجمی که من میگم هم .... هم .... که تازه یک اینترنت به اسم یک مگ بهت بده !

حالا اینجا مخابرات 43 تومن میگیره بدون هیچ کدوم از موارده بالا. و دوستان هم گفتند 300 گیگ هم دانلود داشتند. ( حجمی که اگه با شاتل دانلود می کردی تا پدرجدت و نبیره و ندیده ات رو از گرفتن اینترنت محروم می کرد )

میشه گفت تنها مورده خوبش همون پشتیبانیشه اما الان دارم حس می کنم من دارم ماهی 43 تومن میدم بابت آرت 3 که صدای لطیف و گوگولیه پشتیباناشو هر از چندگاهی پای تلفن بشنوم و پس از قطعه تماس، دوباره از اینترنت محدود شده ی پایین تر از دایال آپ شرکت خیلی عزیزه شاتل بهره مند شم.

کلا سیاست ها از بیخ و بن غلطه و من نمیگم مخابرات گل و بلبله ، اما با تفاوته قیمته یک پنجمش ، رعایت سیستمه یک به هشت ، واقعا نامحدود بودنش و ... مگه آدم مغزه ..... خورده که از شاتل سرویس بگیره ؟!

یکی از دوستان هم گفته بود آدم حجم های بالا رو اصلا میخواد کجا ذخیره کنه ؟ خوب عزیزم برای مثلا من ای که 6 ترا هارد دارم و همه رو هم زیپ می کنم و ... دیگه مشکلی وجود نداره.

من این طور فکر می کنم که اگه میگید شاتل سرعته روزاش خوبه و نمیدونم پینگش اوکیه یا بهتر از جاهای دیگه در روز و شب و مغرب و عشا سرویس میده ، و در کنارش هزار جور بدبختیه بالا رو هم با خودش داره ، خب آدم بره یک اکوی یک مگ بگیره ماهی 20 تومن با مثلا یک مگه مخابرات ماهی 43 تومن. اون شاتل خوشگله رو بزاره واسه وب گردی های روزانه اش و اون یکی هم با 120 کیلوبایت شب تا صبح و صبج تا شب بگذاره رو دانلود. سره جمع هم میشه حدودا ماهی 65 تومن. بد میگم بگو بد میگی
    Last edited by zaza2z; 11-04-2014 at 13:43.

14. 2 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقایون من دیروز به شاتل سفارش دادم امروز بهم زنگ زدم اما خودم نبودم ک گوشیرو جواب بدم ظاهرا انگار گفتن مسکل کابل و پی سی از این حرفا و خلاصه اینکه نمیتونیم سرویس بدیم و باید برین مخابرات خطتتونو پی سی کنید ! در حالی ک هم اکنون ازAdsl مخابرات استفاده میکنم میخواستم مشکل از چیه ؟
    غیر از شاتل isp خوب دیگه چیه ؟

داره خودمونی میشه faea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من زیاد دانلودی ندارم با این حال چند بار پیش اومده که محدود بشم ولی حس کردم دعوا و شکایت کار به جایی نمیبره چون مشکل از جای دیگس

سرعت یک مگابیت که میشه 128 کیلوبایت و اگه 1به 8 حساب کنیم میشه 16 کیلوبایت ....

الان قانون طرف کیه؟ اگه سرعت بشه 16 کسی میتونه شکایت کنه؟

اگه من اشتباه میکنم روشنم کنین

17. این کاربر از faea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •