تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4550 از 4714 اولاول ... 35504050445045004540454645474548454945504551455245534554456046004650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,491 به 45,500 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آقا صلواتی ختم کن : دی

میگم حالا مسابقه پخش زنده داره یا نه؟ : دی
    هر کی پرمیوم بده من طرف اون هستم : دی : دی

حالا یه راند اسپید برین که پرمیوم نخواد تا ما هم بیایم... این اسپید از ورلد های معمولی بیشتر حال میده..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

hm...

اولا که بعضی چیزا یا مسابقات شناختن یه طرف کافیه !!!

مثلا میگن سعید مسابقه داره : دی
    یعنی دیگه حریفش مهم نیس کیه و چون ممکنه سعید رو بشناسه یکی و بازیشو دیده باشه نیازی به دیدن بازی حریفش نیست.

و اما در مورد اینکه میگین من چندتا یوزر ساختم و ... : دی
    من همین یه یوزرو هم 4-5 سال پیش وقت آزاد زیاد داشتم که ساختم : دی

اما در مورد مهدی !!!!
    من ایشون رو به4 تا نبی(علی-مرتضی-ممد) معرفی میکنم...
    که ادعاتون نشه !!!
    همیشه همه جا فکر می کنین ..
    ایشون مهدی هستن رنک 1 دنای 25 برای 6 ماه !!! با یوزر Shadow.empire
    در حالی که رنک 1 پرطرفدارترین و شلوغ ترین دنیای تریبال بود بخاطر نداشتن وقت اکانتشو دلیت کرد اما بعد از 3 هفته من پسوردوازش گرفتم و تابستون می خوام با اکانتش ادامه بدم.

تو اکانتش 1041 روستا داره !!!!!!!!!
    تو و ممد تا حالا تو هیچ وردی 1041 کلیک هم نکردین بچه نوب ها : دیییییییییییییییی

اگه من بودم خفه میشدم : دی

تو دنیای رنک یک هست که roy midlton یا همون MiggY یا همون World38n00b بازی می کنه !!!!
    کسی که مثلا الن تو دنیای اسپید تو این راند با 1.5 میلیون رنک یک هست و رنک 2 فقط 100 هزار پوینت داره !!!

لطفا چرت و پرت نگین : دی
    مرتضی روز مسابقه میبینمت.
    سعيد براي مرتضي ادعا نكن من نميدونم اين چي زده اينجوري شده !!

پي سي ورلد دقيقا 6 سال پيش ساخته شد و تاريخ عضويت تو 14-06-2006 كه ميشه 3 سال و 6 ماه كه ميانيگين هر 3-4 روز يك پست دادي !! چقدر وقت ازادت زياد بوده

خوبه حالا به زور رفتي اكانتش رو ازش گرفتي !! بعدشم فكر نكنم اين مهدي اون مهدي ما باشه !! بعدشم رنك 3 نه رنك يك !! اونم با كمك بچه ها !! سعيد برو خودتي !! بعدشم وقتي اكانت پاك ميشه بعد 2 هفته مگه پاك نميشه چيجوري سه هفته شد و پاك نشد ؟

سعيد خدايي توي اين همه ورلدي كه بودي به 2 روستا رسيدي ؟

ميگم محمد با با 2 3 تا از اون یوزرتات پست بده بریم بگیم این پست ها ماله رنک 1 ورلد های 17. 33. 40 بوده

حاجي خيلي به خودت مطمئنی. چیزی در این مورد نگم بهتره . چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

بیبم یه سوال صادقانه ازت می پرستن جواب بده. تا حالا شده تو ورلد های معمولی تعداد روستاهای اکانت خودت به 15 تا برسه

این جوابت بوده. الان یه نگاه به اکانت من تو رولد 42 بنداز. و موقعیت منو ببین خودت جوابتو می گیری.
    همينو بگو !! مرتضي ميخواد روحيتو خراب كنه به حرفاش گوش نكن

محمد خودش مهدی رو میناسه ...

اگه دوس دارین پسوردو بهتون بدم برین 30 ثانیه اکانتشو ببینین : دی

من تو اولین وردی که بازی کردم 400 کیلو پوینت رسیدم و دیگه هیچ وقت خیلی ادامه ندادم آخه من دانشجوی بهترین رسته و یکی از بهترین دانشگاها هستم بیکار نیستم که : دیییییی

درضمن بخدا خندم میگیره که واقعا خودتو با من مقایسه می کنی : دی

لولللللللللللل
    بله سعيد خان از همون بدو تولد تريبال باز بود !!‌ الان هم در دانشگاه هاروارد داره درس ميخونه !!

یادش بخیر منم یه دو سالی رنک یک ورلد یک بودم
    یه ده میلیون روستا داشتم.یادته مرتضی.پسوردش رو بهت دادم.الان هست بده سعید بره ببینه
    اره دیگه اقا سعید.اینطوریاست.به دلیل ذیق وقت دیگه ورلد یک رو گذاشتم کنار.یادش بخیر.
    چه حالی میداد ادم رنک یک ورلد یک باشه.الان ممد بیا از اونم بپرس
    آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد
    حسود بود ديگه !!

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برو بچز خیلی باحال بود خیلی خندیدم. هم از برای تکست های سعید هم از برای تکست های بروبچز

حاجي خيلي به خودت مطمئنی. چیزی در این مورد نگم بهتره . چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
    درضمن بخدا خندم میگیره که واقعا خودتو با من مقایسه می کنی : دی
    من بیشتر منظورم ازاینکه خیلی به خودت مطمئنی اینه که یعنی تو واقعا فک می کنی تو 300 400 هزاری که تریبال بازی می کنند بهترینی ؟

یعنی تو از خود مهدی، کمال ، صفا و رنک های تک رقمی 46 تا ورلد بهتری ؟

نمی دونم منظورت این بوده یا نه از این جمله:
    مثلا میگن سعید مسابقه داره : دی
    یعنی دیگه حریفش مهم نیس کیه و چون ممکنه سعید رو بشناسه یکی و بازیشو دیده باشه نیازی به دیدن بازی حریفش نیست.
    ولی اینجوری که برداشت کردم دقیقا منظورت همونی بوده که گفتم. احتمالا بقیه بروبچز هم همینطور برداشت کردن. فقط نیم ساعت در این مورد بهت خندیدم دی:

من تو اولین وردی که بازی کردم 400 کیلو پوینت رسیدم و دیگه هیچ وقت خیلی ادامه ندادم آخه من دانشجوی بهترین رسته و یکی از بهترین دانشگاها هستم بیکار نیستم که : دیییییی
    ببین اطرافیانت چه نوبی بودن که تو تونستی تا 400 کا برسی
    شرمنده نمی دونستم رو یه پروژه مخفی ناسا کار می کنین وگرنه حرف خودمو پس می گرفتم
    اخه ادم حسابی اگه این همه سرت شلوغه پس این همه ورلد اسپیدی که بازی می کنی چیه؟ دی:
    بعدشم نه اینکه من دانشگاه و درس ندارم. اینم به عرض برسونم که دانشگاه من به زبون انگلیسی سهت از اون الفش تا ی اخرش بنابراین ده برابر اون جیزی که تو وقت میزاری من روش باید وقت بذارم. بهونه ای دیگه بهتر از این پیدا نکردی؟

یادش بخیر منم یه دو سالی رنک یک ورلد یک بودم
    یه ده میلیون روستا داشتم.یادته مرتضی.پسوردش رو بهت دادم.الان هست بده سعید بره ببینه
    اره دیگه اقا سعید.اینطوریاست.به دلیل ذیق وقت دیگه ورلد یک رو گذاشتم کنار.یادش بخیر.
    چه حالی میداد ادم رنک یک ورلد یک باشه.الان ممد بیا از اونم بپرس

آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد
    حسود بود ديگه !!

سعید بزار بهت بگم چرا ورلد اسپید گاهی اوقات شانسی شاخ می شی؟
    1) بک تایم کردن انصافا خوبه . اینو قبول دارم. تقریبا همیشه به خاطر همین بک تایمت موفق میشی. تو همون راند ها بازیکن های خیلی بهتری از تو هست. که مثلا با 2 کا اکسه و 1 کا ال سی می خوان .... بذارنت ولی به خاطر بک تایم کردن خوبت با 700 تا اکسه و 200 تا ال سی نابودشون می کنی. امارشو داشتو باش اون موقع که بازیکن های خوب 2 3 کا اکسه و 1 کا السی دارن تو فقط 1 کا مجموع اکسه و ال سی هاته. این تا حالا ده بار دیدم. فقط به خاطر بک تایم جلو می افتی

2) از اون موقعی که با محمد تو کو بازی می کردی تا این اسپید ات اکانت همیشه 24 ساعته داره بازی میشه.
    این اسپیدایی که بازی می کنی مگه چند نفر بازی می کنن تو هر راند
    بیشتر از 100 120 تا؟
    از 120 تا 70 80 تاشون که نوبن .میمیونه 30 40 تایی که تریبال بلدن. گیرم از 10 تاشون هم صد در صد بهتر باشی. می مومنه 20 30 تا. فک می کنی چند نفر از این 20 30 تا اکنتشون مثله تو هر ثانیه داره بازی میشه؟
    مطمئن باش از 30 نفر 25 تاشون ول می کنن حتی اگه رنک یک باشن. همه که بیکار نیستن هر ثانیه با اکانت اسپیدشون بازی کنند. سعید برو خودتی ما از پشت کوه نیومدیم. خوبه همین اسپید من اول تعریفشو کردم بعد تو معتادش شدی. منو سیاه نکن

همونطور که گفتم از بازیت اصلا به من نمی رسه به جز بک تایم کردنت. همیشه موقعی که من 1 کا کسه و ال سی دارم تو حدود 500 تا اکسه و 200 تا السی داری. اینو فک کنم چندین و چند بار دیدم
    دادج و بقیه چیز ها هم حالیت نیست. فقط بک تایم بلدی

کسی که هم از بازی فقط بک تایم کردنو بلده نمی یاد کل کل کنه
    Last edited by Master generals; 04-02-2010 at 21:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خيلي حال كردم سعيد برو دماغتو پاك كن كثيفه

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

بنده خدا سعید.دلم براش کباب شد
    اذیتش نکنید دیگه.ای بابا.مگه نمی دونید بهترین پلیر ایرانیه.
    اخه همینطوری می شه فرار مخ ها اتفاق می افته کدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

علي چيجوري اين امضا به اين گندگي گذاشتي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این داستان ادامه دارد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

این داستان ادامه دارد

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

و این داستان ادامه دارد

راستی خوبه همیشه یه کل کلی باشه تا حداقل تاپیک بره جلو پست های ما زیاد شه دی:

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

نهههههههههههههههههههههههه هههههههههه

می خواستم پست 45500 رو خودم بگیرم . ولی با این ادغام جدید پی سی نمی تونم . اخه چراااااااااااااااااا؟

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لوووووووووووووووووول.این پست نسبتا رند هم به من رسید.
    بالاخره از قدیم گفتن دود از کنده بلند میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •