آقا صلواتی ختم کن : دی
میگم حالا مسابقه پخش زنده داره یا نه؟ : دی
هر کی پرمیوم بده من طرف اون هستم : دی : دی
حالا یه راند اسپید برین که پرمیوم نخواد تا ما هم بیایم... این اسپید از ورلد های معمولی بیشتر حال میده..
آقا صلواتی ختم کن : دی
میگم حالا مسابقه پخش زنده داره یا نه؟ : دی
هر کی پرمیوم بده من طرف اون هستم : دی : دی
حالا یه راند اسپید برین که پرمیوم نخواد تا ما هم بیایم... این اسپید از ورلد های معمولی بیشتر حال میده..
سعيد براي مرتضي ادعا نكنمن نميدونم اين چي زده اينجوري شده !!
پي سي ورلد دقيقا 6 سال پيش ساخته شد و تاريخ عضويت تو 14-06-2006 كه ميشه 3 سال و 6 ماه كه ميانيگين هر 3-4 روز يك پست دادي !!چقدر وقت ازادت زياد بوده
خوبه حالا به زور رفتي اكانتش رو ازش گرفتي !! بعدشم فكر نكنم اين مهدي اون مهدي ما باشه !! بعدشم رنك 3 نه رنك يك !! اونم با كمك بچه ها !!سعيد برو خودتي !!
بعدشم وقتي اكانت پاك ميشه بعد 2 هفته مگه پاك نميشه چيجوري سه هفته شد و پاك نشد ؟
سعيد خدايي توي اين همه ورلدي كه بودي به 2 روستا رسيدي ؟
همينو بگو !!مرتضي ميخواد روحيتو خراب كنه به حرفاش گوش نكن
بله سعيد خان از همون بدو تولد تريبال باز بود !! الان هم در دانشگاه هاروارد داره درس ميخونه !!
آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد
حسود بود ديگه !!![]()
برو بچز خیلی باحال بود خیلی خندیدم. هم از برای تکست های سعید هم از برای تکست های بروبچز
حاجي خيلي به خودت مطمئنی. چیزی در این مورد نگم بهتره . چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان استمن بیشتر منظورم ازاینکه خیلی به خودت مطمئنی اینه که یعنی تو واقعا فک می کنی تو 300 400 هزاری که تریبال بازی می کنند بهترینی ؟درضمن بخدا خندم میگیره که واقعا خودتو با من مقایسه می کنی : دی
یعنی تو از خود مهدی، کمال ، صفا و رنک های تک رقمی 46 تا ورلد بهتری ؟
نمی دونم منظورت این بوده یا نه از این جمله:
ولی اینجوری که برداشت کردم دقیقا منظورت همونی بوده که گفتم. احتمالا بقیه بروبچز هم همینطور برداشت کردن. فقط نیم ساعت در این مورد بهت خندیدم دی:مثلا میگن سعید مسابقه داره : دی
یعنی دیگه حریفش مهم نیس کیه و چون ممکنه سعید رو بشناسه یکی و بازیشو دیده باشه نیازی به دیدن بازی حریفش نیست.
ببین اطرافیانت چه نوبی بودن که تو تونستی تا 400 کا برسیمن تو اولین وردی که بازی کردم 400 کیلو پوینت رسیدم و دیگه هیچ وقت خیلی ادامه ندادم آخه من دانشجوی بهترین رسته و یکی از بهترین دانشگاها هستم بیکار نیستم که : دیییییی
شرمنده نمی دونستم رو یه پروژه مخفی ناسا کار می کنین وگرنه حرف خودمو پس می گرفتم
اخه ادم حسابی اگه این همه سرت شلوغه پس این همه ورلد اسپیدی که بازی می کنی چیه؟ دی:
بعدشم نه اینکه من دانشگاه و درس ندارم. اینم به عرض برسونم که دانشگاه من به زبون انگلیسی سهت از اون الفش تا ی اخرش بنابراین ده برابر اون جیزی که تو وقت میزاری من روش باید وقت بذارم. بهونه ای دیگه بهتر از این پیدا نکردی؟
یادش بخیر منم یه دو سالی رنک یک ورلد یک بودم
یه ده میلیون روستا داشتم.یادته مرتضی.پسوردش رو بهت دادم.الان هست بده سعید بره ببینه
اره دیگه اقا سعید.اینطوریاست.به دلیل ذیق وقت دیگه ورلد یک رو گذاشتم کنار.یادش بخیر.
چه حالی میداد ادم رنک یک ورلد یک باشه.الان ممد بیا از اونم بپرس
آخ داغ دلم تازه شد ، منم يه 7-8 سالي رنك يك بودم ولي سعيد سيترم شد و اكانتم رو داغون كرد
حسود بود ديگه !!
سعید بزار بهت بگم چرا ورلد اسپید گاهی اوقات شانسی شاخ می شی؟
1) بک تایم کردن انصافا خوبه . اینو قبول دارم. تقریبا همیشه به خاطر همین بک تایمت موفق میشی. تو همون راند ها بازیکن های خیلی بهتری از تو هست. که مثلا با 2 کا اکسه و 1 کا ال سی می خوان .... بذارنت ولی به خاطر بک تایم کردن خوبت با 700 تا اکسه و 200 تا ال سی نابودشون می کنی. امارشو داشتو باش اون موقع که بازیکن های خوب 2 3 کا اکسه و 1 کا السی دارن تو فقط 1 کا مجموع اکسه و ال سی هاته. این تا حالا ده بار دیدم. فقط به خاطر بک تایم جلو می افتی
2) از اون موقعی که با محمد تو کو بازی می کردی تا این اسپید ات اکانت همیشه 24 ساعته داره بازی میشه.
این اسپیدایی که بازی می کنی مگه چند نفر بازی می کنن تو هر راند
بیشتر از 100 120 تا؟
از 120 تا 70 80 تاشون که نوبن .میمیونه 30 40 تایی که تریبال بلدن. گیرم از 10 تاشون هم صد در صد بهتر باشی. می مومنه 20 30 تا. فک می کنی چند نفر از این 20 30 تا اکنتشون مثله تو هر ثانیه داره بازی میشه؟
مطمئن باش از 30 نفر 25 تاشون ول می کنن حتی اگه رنک یک باشن. همه که بیکار نیستن هر ثانیه با اکانت اسپیدشون بازی کنند. سعید برو خودتی ما از پشت کوه نیومدیم. خوبه همین اسپید من اول تعریفشو کردم بعد تو معتادش شدی. منو سیاه نکن
همونطور که گفتم از بازیت اصلا به من نمی رسه به جز بک تایم کردنت. همیشه موقعی که من 1 کا کسه و ال سی دارم تو حدود 500 تا اکسه و 200 تا السی داری. اینو فک کنم چندین و چند بار دیدم
دادج و بقیه چیز ها هم حالیت نیست. فقط بک تایم بلدی
کسی که هم از بازی فقط بک تایم کردنو بلده نمی یاد کل کل کنه![]()
Last edited by Master generals; 04-02-2010 at 21:20.
خيلي حال كردم سعيد برو دماغتو پاك كن كثيفه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بنده خدا سعید.دلم براش کباب شد
اذیتش نکنید دیگه.ای بابا.مگه نمی دونید بهترین پلیر ایرانیه.
اخه همینطوری می شه فرار مخ ها اتفاق می افته کدی
علي چيجوري اين امضا به اين گندگي گذاشتي![]()
این داستان ادامه دارد![]()
این داستان ادامه دارد![]()
و این داستان ادامه دارد
راستی خوبه همیشه یه کل کلی باشه تا حداقل تاپیک بره جلو پست های ما زیاد شه دی:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههه
می خواستم پست 45500 رو خودم بگیرم . ولی با این ادغام جدید پی سی نمی تونم . اخه چراااااااااااااااااا؟
لوووووووووووووووووول.این پست نسبتا رند هم به من رسید.
بالاخره از قدیم گفتن دود از کنده بلند میشه.![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)