کسی نبود جواب بده؟
deliver رو چطوری فعال کنم؟
کسی نبود جواب بده؟
deliver رو چطوری فعال کنم؟
البته اين رو قبلاً هم گفته بودم. به طور معمول 47170 ريال. اگه بيشتر داره به خاره اينه كه برخي از سيم كارت ها براي نوروز بوده كه 47170 ريا هم هديه نوروزي داره.
البته اگه خيلي خوش شاس باشيد (مثل من) وقتي سيم كارت رو مي خري توش 94340 ريال داره و 47170 ريال هم بهش اضافه ميشه.
باز هم اگه خوش شاس تر باشي يكي بهت يك SMS ميده و بهت ميگه ان SMS رو براي من Forward كن بعد اگه اون طرف رو باوئرش كني و فكر نكني كه مي خواهد سره كارت بزاره SMS رو براي اون Forward كني اون تا مباغ 10000 تومان براي اعتباري ها و تا 20000 تومان براي قبضي ها شمارو شارژ ميكنه.
به اين اگه گفتين چي ميگن؟
آفرين شارژ الكترونيكي يا E - Charg كه تا پايان سال به طور كلي براي همه فعال ميشه.
يعني شما از دوستت كه سيم كارت اعتباري داره 5000 تومان مي گيري و اون رو شارژ مي كني و 5000 تومان مياد روي ضبض شما و يا از اعتباره شما كسر مي شه.![]()
این که خیلی توپه که![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تی سی آی داران حالا باید برن دنبال کلاسشون !!!![]()
[
پسر یعنی اینا 4 تا اپراتور دارن؟خاک بر سر این مملکت که زیر دو تاش زاییده!!!!
![]()
وحيد جان منم همين تجربه رو داشتم واولين بار 3 ماه پيش بود كه فقط صفحه اول گوگل رو آوردم و يه صفحه اميج
سرچ كردم بعد خارج شدم ديدم 300 تومان از شارژم كم شده كه منم فكر كردم اشتباه حساب كرده و داره ازم ميخوره
![]()
بعد از چند ساعت بعد كه دوباره اعتبارم رو چك كردم متوجه شدم كه 270-280 تومان برام برگشته كه تازه فهميدم چه
خبره كه از اون موقع به بعد 5-6 بار ديگه هم برام اينجوري شده كه آخريش همين امروز بود دوباره رفتم تو گوگل
200 تومان اضافه كم كرد ، بعد از 1 ساعت ديگه چك كردم 200 تومان دقيقا برگشته بود. وحيد جان شايد ايراد داشته
باشه ولي مطمئن باش ازت چيزي به ناحق و اضافه نمي خورهبرا خودم رو كه 100 درصد مطمئنم
![]()
شاهين جان سلام واقعا خسته نباشيد![]()
يه سئوال ازت داشتم : چرا از خط 912 به ايرانسل sms مي زني دليوري برات نمياد ؟ من دو تا از دوستام همش به
من sms مي زنن بعضياش مياد بعضياشم نمياد بعد خودشون هم مي گن فقط sent مي شه ولي دليوري نمي ده
البته با خط پدرم هم كه 912 داره امتحان كردم همينطوره . مشكل از tci هست يا ايرانسل ؟
آره اینا همون کشور هایی هستن که ما کشور حسابشون نمی کنیم ! میدونی این کشورا خودشون عقل کل نمیدونن ! خودشا بهتر از همه نمیدونن ! خودشونا با ایمانا بقیه را کافر نمیدونن ! تو کار بقیه دخالت نمیکن ! و....نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابراهیم جان من تا الان 6 بار از اعتبارم کم شده که راست میگی بر میکرده اما مال من فقط 2 بارش برگشته اونم همون دو دفعه اول. اما ازون به بعد دیگه فقط کم شده ... تا الانم شده حدود 700 تومن.
دقیقا 913 هم همین جوره ! به ایرانسل دلیور نداره !
راستی فردا هم یکشنبس کاش یه تحول اساسی بشه این شبکه اصفهان ...
سلام اقا شاهين براي تنطيمات mms & gprs خيلي ممنون![]()
اكه ميشه در مورد ارسال e-mail از موبايل و به موبايل راهنمايم كنيد
و اينكه e-mailهم تنظيمات مخصوص به خودش رو داره؟
امروز یکشنبه خبری شده ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)