سیو اون مرحله رو بده تا برات ردش کنم و برات سیو مرحله بعد رو بزارم.
سیو اون مرحله رو بده تا برات ردش کنم و برات سیو مرحله بعد رو بزارم.
ویروس جون ممنونم....خورم حللش کردم....
حالا توی یه مرحله دیگه گیر کردم .... که یه جا بیگ و داداش سی جی بهش خیانت میکنن...
و توی یه پارکینگ دعوا شروع میشه که باید خودمو به اونجا برسونم....
همه آدما رو می کشم اما آخرش یه ماشین میاد که داخلش 2تا آدمن اونارو که میکشم ماشینشون زودی آتشین میگیره و منفجر میشه....بعد همینجور علامت قرمز بالای ماشین روشن هست و یکی از توی ماشین به صورت نامریی تیر اندازی میکنه هرچی با آرپی جی میزنم کسی که توی ماشین هست و نامریه اصلا نمیمیره و همینجوری الکی تیر میزنه......
سلام
فهمیدم کدوم مرحله رو می گی ؛ همون مرحله ای که بیگ اسموک و رایدر نه داداش سی جی یعنی سوییت هر حال بگم من این مرحله رو برای اوّلین بار همینجوری رد کردم و مشکلی واسم پیش نیومد ولی حالا که اینطوری می شه به ماشین آر چی جی نزن تا بیاد یه ج نزدیک خودتون پارک کنه بعد تا جایی که یادمه دو نفر ازش پیاده می شدند و راحت بکششون اگه هم نشد سیوتو آپلود کن خودم واست ردش کنم .
در ضمن شاید منظورت اینه که اونها از ماشین پیاده می شن بعد وقتی می میرن آتیش می گیره ؟ به هر حال اگه نشد سیوتو آپلود کن .
خدا نگهدار .
توی مرحله ی آخر برای خراب کردن دیوار یک تانک وجود داره که آب از لولش بیرون میاد.اسمش چیه؟یا از کجا می شه توی بازی سوار آن شد؟
دوستان اون مرحله که با موتور سوار هواپیما میشیم...بعد من اون آدمارو میشکم چتر نجاتشم بر میدارم...بعد از اینکه چتر رو برداشتم باید چه کار کنم.........
باید از هواپیما بپری پایین
خوب میپرم پایین اما میزنه میشن فیلد....یعنی باختم....باید یه کار دیگم انجام بدم..........
عزیزم شما باید با موتور بری تو هواپیما , بعد بکشی همه رو چطرو ورداری , یه بسته انفجاری بندازی تو هواپیما و بپری بیرون (لازم نیست منفجر کنی!) خوش خود به خود منفجر میشه
اهان خوب بگو یه بسته انفجاری بزار....بسته انفجاری از همونایی هست که از دور میشه با کنترل منفجر کرد ؟؟؟
سلام
بله همونه کنترل از راه دور هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)