دوست عزيز احتمالا از انجايي كه صدارو ميشنوي مشكل داره يعني ear phone تستش كن ببين درسته![]()
دوست عزيز احتمالا از انجايي كه صدارو ميشنوي مشكل داره يعني ear phone تستش كن ببين درسته![]()
دوست عزيز سلام
متشكرم ..... ولي ear phone رو چجوري تست كنم ؟. . . بعدش من با خود گوشي صدا رو نمي شنوم ولي با هندزفري يا اسپيكر گوشي صدا ، واضح شنيده مي شه
ميگم كه ربطي به هنزفيري نداره ear phone را از اين جا تست كن اول اين كد را بزن و مراحل زير را طي كن
*چپ *راست*چپ-چپ*چپ و در اخردوباره* را بزنيد و به قسمت servis test برو و در انجا ear phone را بزن ببين از اونجا صدا مياد يا نه![]()
شما اونايي را كه فكر ميكنيد جديد هستند بزارين
اگه نميشناسيد كه هيچي
[QUOTE=4khane;3174588]ايتنم يه پك توپ براي كا 850
K850 كلوپ مجزا داره...
با sAFE mODE نبايد مشكلي پيش بياد
شما هميشه Ejectكنيد
اگه نشد با رون يكي روش خارج كنيد
شما ابتدا يه درايو صدا بريزيد
براي كا800 يه كلوپ جدا واسه افزايش صدا هست
برو اونجا سرچ كن و X800 زا پيدا كرده و بريز و بعد ببين فرق كرده يا نه؟
اگه حل نشد كاري را كه دوستمون گفتند (از منوي سرويس) بكن
اگه ابز درست نشد گوشي ايراد فيزيكي داره و بايد بره تعمير
راستي ولومش را حتما بزار آخرش همون موفع مكالمه
راستي Bl@sTeR عزيز
شما دفعه بعد كه خواستين مموري بگيرين به من بگين
تا من بگم از كجا بخرين
كه هم قيمتش مناسب باشه
و هم جنسش مرغوب باشه
البته تو پيغام خصوصي
اي دي منم ميتونين اد كنين
راست ميگي حواسم نبود اينجا فقط اون سه مدلk800 k810 k790
عزيز شما سعي كنيد پست تكراري نذاريد
ممنون
اقای اسماعیل یک سوال داشت
واقعا اینکه میگن بهترین 3.2 مگاپیکسل و شاه 3.2 k800 هست اگه راسته چرا در روز حریف n73 نمیشه؟
یکی از دوستان در موبایلستان k800 رو با c702 مقایسه کرده بود میگفت k800 خیلی خیلی سرتره
و اینکه ایا واقعانk800 میتونه بهتر از n78 بگیره؟ میشه یک مقایسه بزارید؟ خیلی ممنون میشم خیلی برام مهمه شرط بندی میخوایم بکنم
سلام خدمت تمام بر و بچ گل كلوپk800
يه مشكل كوچيك برام پيش اومده،چند وقت پيش گوشي از دستم افتاد و lcd به ملكوت پيوست.بعد از عوض كردن lcd بعضي از بازي ها و نرم افزارها رو كه اجرا مي كنم يك دفعه يدونه شمابه از اون مي سازه ،جالبه كه اون شبيه هم اجرا ميشه
گوشيم ويروسي نيست (مطمئنم)
به نظرتون مشكل از كجاست. با مستر ريست هم مشكل حل نشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)