تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 959 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

هنوز چندین روز تا انتشار آمار فروش ماه جولای ایالات متحده توسط NPD باقیست ولی Nintendo پیشاپیش یک از 10 بازی برتر ماه را معرفی کرد،Wii Sports Resort.

در فوریه ی 2007 عنوان محبوب Nintendo یعنی Wii Play عرضه شد و در همان ماه NPD اعلام کرد پرفروش ترین عنوان ماه فوریه ی ایالات متحده همین عنوان است،امروز به نظر میرسد Wii Sports Resort هم قصد دارد خاطرات فوریه ی 2007 را برای Nintendo تکرار کند!
    Nintendo قبل از NPD و با استفاده از آمارهای داخلی اعلام کرد Wii Sports Resort که به صورت باندل با Wii Motion Plus به فروش میرسد در هفته ی نخست عرضه(26 جولای تا 3 آگوست) 500.000 نسخه فروش داشته است.معاون بخش بازاریابی این شرکت در ایالات متحده،Cammie Dunaway گفت:از روز دوشنبه که Wii Sports Resort در ایالات متحده عرضه شد ما به صورت پیوسته هر 1.5 ثانیه یک کپی از این بازی به فروش رساندیم!(توجه داشته باشید که همه ی فروشگاهها در ایالات متحده به صورت 24 ساعته کار نمی کنند!)
    Wii Sports Resort دارای مدهای جدید از قبیل تیر و کمان،تنیس روی میز و... است.این بازی به قیمت 49.99 دلار (جداگانه) به فروش میرسد که همراه با Wii Motion Plus و به قیمت 79.99 دلار عرضه می شود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

آمار فروش بازی در ژاپن برای هفته ی منتهی به 2 آگوست 2009(Enterbrain):

Monster Hunter 3(Capcom) - Wii - 520,000 (New)

Dragon Quest XIefenders Of The Sttary Sky(Square Einx) - DS - 180,000

Tomodachi Collection (Friend Collection) (Nintendo) - DS - 82,000

Wii Sports Resort(Nintendo) - Wii - 66,000

Puyo Puyo 7(SEGA) - DS - 52,000(New)

Gears Of War 2(Microsoft Game Studios) - XBOX 360 - 49,000(New)

Hisshou Pachinko*Pachi-Slot Kouryoku Series Vol.14 CR Shinseki Evangelion:Saigo no Shimono (D3 Publisher) - PS2 - 42,000(New)

Armored Core 3 Portable(From Software) - PSP - 41,000(New)

Welcome Home! Chibi-Robo! Happy Rich Big Cleaning!(Nintendo) - DS - 23,000

To Heart 2 Portable Double Pack(Aqua Plus) - PSP - 22,000(New)

منبع:
    کد:

4. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا کسی خبر نداره resident evil 5 برای سیستم های خونگی (pc) اومده

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

نه.تو تاپیک خودش مطرح کن.

7. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض اعلام زمان شروع کنفرانس های خبری در GC

امروز زمان اجرای کنفرانس های خبری در نمایشگاه GamesCom که امسال در کلن آلمان برگزار میشود اعلام شد . کنفرانس های زیر تا کنون تایید شده اند

سه شنبه ، 18 آگوست :

• Electronic Arts - 4:30-5:30pm
    • Sony Computer Entertainment - 6:00-9:00pm

چهار شنبه ، 19 آگوست :

• Microsoft Game Studios/Lionhead - 10:00am
    • Turtle Entertainment - 11:00am
    • Konami - 12:00pm
    • Koch/Deep Silver - 1:00pm
    • Namco Bandai - 4:00pm
    • Bethesda Softworks - 5:00pm
    • Opening ceremonies GamesCom 2009 - 6:30pm

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

9. 4 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض 10تا از بیشترین بازی هایی که دارندگان Wii در امریکا انجام میدهند !

چندی پیش سایت Kotaku بازی هایی را که بیشترین زمان بازی را به خود اختصاص میدهند اعلام کرد ( در امریکا ) .

طبق اطلاعات اعلام شده از نینتندو Super Smash Bros. Brawl در رده ی اول قرار دارد که طبق گفته ی این شرکت این بازی همیشه برای مردم جذاب است . Guitar Hero III به رده ی دوم امده و Animal Crossing: City Folk هم در رده ی سوم قرار دارد .

تمامی بازی ها :

1. Super Smash Bros. Brawl
    2. Guitar Hero III: Legends of Rock
    3. Animal Crossing: City Folk
    4. Fire Emblem: Radiant Dawn
    5. The Legend of Zelda: Twilight Princess
    6. Call of Duty: World at War
    7. Harvest Moon: Tree of Tranquility
    8. Rock Band 2
    9. Rune Factory: Frontier
    10. LEGO Star Wars: The Complete Saga

اطلاعات بیشتر در منبع

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

11. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Operation Flashpoint: Dragon Rising را سفارش دهید و مرحله ی اضافی بگیرید !

کسانی که Operation Flashpoint: Dragon Rising را از سایت Game Stop پیش خرید کرده اند یک مرحله ی اضافی نیز همراه با بازی دریافت خواهند کرد .

این مرحله یک مرحله ای است که شبانه به یک مجل به صورت پلیسی حمله میکنید و این مرحله همراه با تیم Special OPS و با استفاده از نایت ویژن به محل استقرار دشمن یورش میبرید .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

13. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض همه چیز درباره ی Tony Hawk : Ride مشخص شد .

Activion اعلام کرده که این بازی به صورت کامل به همراه Skate Board و بقیه ی تجهیزاتش در تاریخ 20ام نوامبر برای X360 و PS3 و Wii عرضه میشود .

همچنین این بازی دارای یک Limited Pack هم هست که حاوی یک skate Board قرمز و مشکی با ارم Tony Hawk میشود .

این پک با قیمت 169 دلار به بازار عرضه خواهد شد .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

15. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض رییس Tecmo Koie به تکنولوژی سونی علاقمند شده است !

رییس Tecmo Koie اقای Kenji Matsubara گفته است که شرکت انها به تکنولوژی جدید سونی یعنی Motion-Controller علاقمند شده است و این تکنولوژِی میتواند برای بازی هایی مانند Ninja Gaiden مورد استفاده قرار بگیرد , ولی خوب به تحقیقات بیشتری برای استفاده و طرز استفاده ی ان لازم است .

" من در تکنولوژی سونی که در E3 اعلام شد بسیار هیجان زده ام , ولی ما باید با پاسخ گویی آن کنترلر بیشتر اشنا بشیم و علاقه ی زیادی به انجام این کار داریم . من مطمئنم که این دسته ها برای بازی کنان غیر حرفه ای میتواند بسیار کارآمد باشد , ولی برای بازی های اکشنی مانند Ninja Gaiden ما نیاز به سرعت پاسخگویی زیادی داریم و اگر شما بخواهید دستهایتان را تکان بدهید و به اطراف ببرید و شمشیر بازی کنید سریعا خسته میشوید "

" یا اینکه ما باید استایل بازی رو تغییر بدیم و باید چک کنیم که سرعت بازده این تکنولوژی چقدر است , در اولویت اول گیمر های غیر حرفه ای قرار دارند و بعد از انها گیمرهای حرفه ای و ما باید اماده بشیم برای تهیه ی وسایلی که بتواند بازیکنان را راضی نگه دارد "

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

17. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مصاحبه : fifa 10 (قسمت اول)

این مصاحبه ای رو که زیر می خونید ترجمه ی خلاصه ای از مصاحبه videogamer با david rutter از تهیه کنندگان fifa 10 نسخه ی ps3 و 360 هستش.

اعتراض شماره یک راجع به فیفا 09 چی بود؟

در ابتدا شیوه ی راه رفتن خرچنگی شکل بازیکنا بود که ما تو یه اپدیت بعدا حلش کردیم.اولش فکر نمی کردیم اونقدرا بد باشه ولی خوب سریعا درستش کردیم.بعدا هم اعتراض شماره یک ضربه های بلند بود که امسال کاملا درستش کردیم.ما موفق شدیم که سه یا چهار تا مشکل مربوط به اون رو حل کنیم.شما نباید قادر باشین که با اون توپ های خیلی بلند تو هوا بازی کنید مگه اینکه تو موقعیت مناسب و با یک بازیکن مناسب باشین.دوما لازم بود که مطمین شیم که اگه مثلا جان تری رفت برای یه کرنر‍‍‍ اسین باید عقب می کشید و موقیتش رو پوشش می داد که البته اونا این کا رو تو فیفا 09 نمی کردند.و هنگامی که توپ از پوشش عبور می کرد شما کسی رو تو دفاع نداشتید.پس موقعیت دفاعی اولویت کار ماست.دست اخر هم دروازه بان لازم بود که جسارت بیشتری تو بیرون اومدن داشت که این رو هم حل کردیم.

شما توی نمایش بازیتون اشاره کردید که این چهارمین ساله که از این موتور برای تولید بازی استفاده کردین ....

منظور موتور گیم پلی بازی بوده نه موتور گرافیکی بازی

....که فیفا 09 رو به اوج رسوند .بازی که ما تو نقدمون اون رو بهترین فوتبالی که نا به حال درست شده معرفی کردیم.تا چه مدت زمانی این موتور قابلیت ادامه داره قبل از اینکه مجبور بشید دوباره از اول شروع کنید؟

ما راجع به اینکه چطور این بازی رو درست کنیم خیلی محتاط بودیم.ما کارکنان بسیار با استعدادی رو داریم که رو گیم پلی کار می کنن.ما از اینکه سال پیش نقدهای خیلی خوبی راجع به بازی گرفتیم خیلی خوشحال بودیم. کارمون رو هم خوب انجام داده بودیم و می دونستیم بازی خوبی میشه. اما ما به خاطر این تعریف ها از خود راضی نشدیم.من چند مدت پیش فیفا 09 رو تو پاریس بازی میکردم و به خودم می گفتم خدایا واقعا این ما بودیم که این بازی رو درست کردیم؟ من مطمینم که امسال هم من همین نظر رو راجع به فیفا 10 خواهم داشت. ما بزرگترین منتقد خودمون هستیم.این یه خورده ناراحت کننده است و به خاطر همین ما خیلی طعم موفقیت هامون رو نمی چشیم.ما همچنان ادامه خواهیم داد.من حدس می زنم که برای کنسولهای نسل بعد ما کارمون رو از اول شروع می کنیم .یه کار خیلی برزگتر با جزییات بیشتر.همیشه چیزهایی هست که ما می خواهیم درستش کنیم.من 13 ساله که تو این کار بودم.

ایا این تو رو اذیت می کنه؟

نه خیلی هم خوبه.من بهترین شغل رو تو دنیا دارم.

از اونجا که به نظر میرسه طول عمر این نسل کنسولها خیلی بیشتر از این باشه که پیش بینی میشد شما هم مدت زمان بیشتری برای بهبود این موتورتون دارین.

اره. سال پیش ما کاملا در برنامه نویسی بخش تله گذاری و همینطور بخش موقعیت ها بازنگری کردیم.امسال همین کار رو در بخش دریبلینگ انجام دادیم.اگه ببینیم که تو کاری که می خوایم انجام بدیم محدودیت داریم اونو کامل از اول شروع می کنیم.ولی قسمت بزرگی از بازی مربوط به ps3 360 مبنی بر کارهاییه که نزدیک به چهار سال پیش شروع کردیم.و داریم از کارهایی که قبلا کردیم سود می بریم به جای اینکه مجبور باشیم همه رو از اول شروع کنیم.

از لحاظ گرافیک ایا امکان این وجود داره که از اینی که هست رو سخت افزارهای موجود بهتر بشه؟

اره فکر کنم بشه. امسال ما کارهای خیلی زیادی راجع بهش کردیم.ما سیستم های جدید lighting و shaders رو داریم.و هر دوی اینا کاملا جدید طراحی شدن.تمامی انیمیشن های بازیکنا شامل قدم زدن اهسته دویدن سریع دویدن چه با توپ چه بی توپ همگی جدید هستن.ما نفس کشیدن بازیکنا تو سرما رو داریم که خیلی محشر به نظر میرسه.در مورد بارون و برف هم همینطور.ما تغییر وضعیت هوای دینامیک نداریم ولی اگه شما یه بازی تو هوای سرد انگلستان توی بخش manager mode داشته باشین ممکنه برف بیاد.تو مناطق مرطوب تر بارون میاد.استادیوم ها هم خیلی بهتر شدن.همه ی اینا تا به این نقطه رسیدن که شما از دیدن تمامی این پیشرفت ها شگفت زده خواهید شد.من به اون اسکرین شات هایی که از گیمپلی منتشر کردیم نگاه می کنم و به خودم میگم اینا واقعا اسکرین شات هستن؟!؟
    ما از deptn of field هم در بعضی از شات ها استفاده کردیم .واقعا خوب به نظر میرسه

end of first part

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

19. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •