تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 455 از 827 اولاول ... 355405445451452453454455456457458459465505555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,541 به 4,550 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

در آستانه‌ بازى‌ سرنوشت‌ساز با کره‌جنوبي... تيم‌ملى‌ به‌ «انرژى‌ درماني» روى‌ آورد!

تيم‌ملى‌ روز پنجشنبه‌ دو جلسه‌ تمرينى‌ را انجام‌ داد. تمرين‌ صبح‌ در دويدن‌ و کارهاى‌ بدنسازى‌ خلاصه‌ شد که‌ تمام‌ وقت‌ تمرين‌ در اختيار پرويز کماسى‌ قرار داشت‌ اما تمرين‌ بعد از ظهر را امير قلعه‌نوعى‌ اداره‌ کرد. اين‌ تمرين‌ که‌ غايبان‌ زيادى‌ داشت‌ يک‌ ساعت‌ و نيم‌ به‌ طول‌ انجاميد.
    رجب‌زاده‌ با تيم‌ملى‌ نوجوانان
    در زمين‌ شماره‌ يک‌ کمپ، تيم‌ملى‌ نوجوانان‌ در حال‌ تمرين‌ بود و محمد احمدزاده‌ پيش‌ از سفر به‌ سنگاپور آخرين‌ نکات‌ را به‌ بازيکانش‌ گوشزد مى‌کرد. در بين‌ بازيکنان‌ نوجوان‌ يک‌ چهره‌ شناخته‌ شده‌ ديده‌ مى‌شد. مهدى‌ رجب‌زاده‌ که‌ قصد رفتن‌ به‌ اصفهان‌ را داشت‌ با اجازه‌ امير قلعه‌نوعى‌ با تيم‌ملى‌ نوجوانان‌ تمرين‌ مى‌کرد.
    اولادي، محبوب‌ خبرنگاران
    بازيکنان‌ يکى‌ پس‌ از ديگرى‌ از هتل‌ المپيک‌ وارد کمپ‌ شدند. در بين‌ بازيکنان‌ مهرداد اولادى‌ چهره‌ جديدترى‌ است‌ و براى‌ خبرنگاران‌ از اهميت‌ بيشترى‌ برخوردار است. او مدت‌ها بود که‌ در ايران‌ نبود و سوژه‌ همه‌ خبرنگاران‌ بود.
    تنيس‌ فوتبال، اولين‌ تمرين
    تمرين‌ زيرنظر ابراهيمى‌ آغاز شد. تنيس‌ فوتبال‌ اولين‌ کار تمرين‌ بعد از ظهر بود. بازيکنان‌ علاقه‌ بسيارى‌ به‌ اين‌ تمرين‌ دارند در اين‌ تمرين‌ بازى‌ ملى‌پوشان‌ به‌ کرکرى‌ تبديل‌ شده‌ بود. قلعه‌نوعى‌ نيز در گوشه‌اى‌ از زمين‌ با دکتر نصيرى‌ به‌ گفتگو مشغول‌ بود و نيم‌نگاهى‌ نيز به‌ بازيکنان‌ داشت.
    صادقى‌ مصدوم‌ است
    اميرحسين‌ صادقى‌ تنها بازيکنى‌ بود که‌ در گوشه‌اى‌ از زمين‌ نظاره‌گر تمرين‌ بود. صادقى‌ از ناحيه‌ زانو دچار آسيب‌ديدگى‌ شده‌ است‌ و با هماهنگى‌ که‌ با امير قلعه‌نوعى‌ کرده‌ بود از تمرين‌ بعد از ظهر معاف‌ بود. صادقى‌ از پاى‌ خودmri گرفته‌ بود و به‌ گفته‌ خودش‌ رباط‌ و مينيسک‌ پايش‌ سالم‌ است.
    دو اصفهانى‌ و يک‌ اهوازى‌ غايب‌ بودند
    هادى‌ عقيلى‌ و منصور ابراهيم‌زاده‌ به‌ دليل‌ سفر با تيم‌ سپاهان‌ به‌ تبريز در تمرين‌ پنجشنبه‌ غايب‌ بودند. ابراهيم‌ ميرزاپور نيز به‌ دليل‌ ثبت‌ قراردادش‌ با استقلال‌اهواز با اجازه‌ مربيان‌ در تمرين‌ بعد از ظهر غايب‌ بود اما در غياب‌ آنها مهرداد اولادى‌ بسيار آماده‌ در تمرين‌ ظاهر شد.
    نارنجى‌ برنده‌ شد
    امير قلعه‌نوعى‌ در اواسط‌ تمرين‌ بازيکنان‌ را به‌ سوى‌ خود فراخواند، سپس‌ بازيکنان‌ توسط‌ امير قلعه‌نوعى‌ به‌ دو تيم‌ تقسيم‌ شدند. تيم‌ نارنجى‌ و تيم‌ سفيد. قلعه‌نوعى‌ در تيم‌ سفيد بازى‌ مى‌کرد و افشين‌ پيروانى‌ هم‌ بازيکن‌ تيم‌ نارنجى‌ بود.
    ستاره‌ اين‌ بازى‌ نيز مهرداد پولادى‌ بازيکن‌ تيم‌ملى‌ اميد بود که‌ با دو گل‌ تيم‌ نارنجى‌ را برنده‌ بازى‌ کرد.
    انرژى‌ درمانى‌ در تيم‌ملى
    در پايان‌ تمرين‌ فردى‌ ناشناس‌ که‌ کادر فنى‌ تيم‌ملى‌ او را مى‌شناختند چند بازيکن‌ را در اختيار گرفت. او ابتدا با اميرحسين‌ صادقى‌ به‌ تمرين‌ پرداخت. جواد کاظميان‌ و مهرداد اولادى‌ نيز ديگر بازيکنانى‌ بودند که‌ زيرنظر اين‌ فرد به‌ انرژى‌ درمانى‌ پرداختند. در مورد اين‌ فرد کادر فنى‌ جواب‌ دقيقى‌ ندادند که‌ او را براى‌ اضافه‌ شدن‌ به‌ کادر فنى‌ در نظر دارند يا نه‌ اما به‌ هر حال‌ اين‌ فرد با بازيکنان‌ در حال‌ کار کردن‌ است‌ و ادعا دارد از طريق‌ انرژى‌ درمانى‌ مى‌تواند مصدوميت‌ و خستگى‌ بازيکنان‌ را برطرف‌ کند. اين‌ در حالى‌ است‌ که‌ تيم‌ملى‌ چند روز ديگر با کره‌ بازى‌ دارد و مشکلات‌ تيم‌ملى‌ اين‌ است‌ که‌ لژيونرها در تمرينات‌ حضور ندارند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

انصارى‌فرد: يک‌ پنجم‌ ساير باشگاه‌ها از بيت‌المال‌ استفاده‌ نمى‌کنيم‌ کمتر از پاسى‌ها به‌ دنيزلى‌ پول‌ داديم ‌

مديرعامل‌ باشگاه، پرسپوليس‌ به‌ سئوالات‌ مطرح‌ شده‌ درباره‌ اين‌ باشگاه، شکايت‌ بازيکنان‌ خارجى‌ و... پاسخ‌ گفت. محمدحسن‌ انصارى‌فرد درباره‌ جذب‌ مصطفى‌ دنيزلى‌ و استفاده‌ از منابع‌ دولتى‌ نيز توضيحاتى‌ ارائه‌ کرد که‌ گزيده‌اى‌ از گفته‌هاى‌ انصارى‌فرد از نظرتان‌ مى‌گذرد.
    * مهمترين‌ مشکل‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ در مقطع‌ کنونى‌ شکايت‌ بازيکنان‌ خارجى‌ سابق‌ تيم‌ به‌ فيفا است‌ که‌ پرسپوليس‌ را در آستانه‌ محروميت‌هاى‌ شديد قرار داده‌ است‌ اما طى
    مذاکراتى‌ که‌ با مدير برنامه‌هاى‌ اين‌ بازيکنان‌ داشتيم، زمان‌ تعيين‌ شده‌ قبلى‌ را تا دو هفته‌ آينده‌ تمديد کرديم‌ و اميدواريم‌ بتوانيم‌ براى‌ پرداخت‌ بدهى‌هاى‌ اين‌ افراد به‌ نتيجه‌ عملى‌ برسيم.
    * بدهى‌هاى‌ وينگو بگوويچ‌ پرداخت‌ شد ضمن‌ اينکه‌ با ساشا ايليچ، عيسى‌ترائوره‌ و نيکولوفسکى‌ هم‌ در حال‌ مذاکره‌ هستيم‌ اما حجم‌ بدهى‌هاى‌ پرسپوليس‌ به‌ خارجى‌ها حدود 600 هزار دلار بود که‌ با مذاکره‌ اين‌ مبلغ‌ را به‌ 400 هزار دلار تقليل‌ داده‌ايم. در عين‌ حال‌ وضعيت‌ رهبرى‌فرد و فنايى‌ هنوز مشخص‌ نشده‌ است.
    * آرى‌هان‌ هميشه‌ خواهان‌ حفظ‌ جواد کاظميان‌ و تمديد قرارداد وى‌ بود اما متأسفانه‌ مسئولان‌ باشگاه‌ الشعب‌ بدون‌ اينکه‌ ما متوجه‌ شويم‌ با کاظميان‌ به‌ توافق‌ رسيدند. شخصاً‌ بارها به‌ تلفن‌ همراه‌ جواد زنگ‌ زدم‌ اما... بعداً‌ هم‌ حاضر شديم‌ غرامت‌ بدهيم‌ و حتى‌ يک‌ بازيکن‌ ديگر به‌ جاى‌ جواد به‌ باشگاه‌ اماراتى‌ بفرستيم‌ اما آنها قبول‌ نکردند.
    * تاکنون‌ يک‌ عضو هيأت‌ مديره‌ باشگاه‌ مشخص‌ نشده‌ است‌ که‌ در اين‌ خصوص‌ بايد مهندس‌ على‌آبادى‌ تصميم‌گيرى‌ کنند.
    * سياست‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ از بين‌ بردن‌ تنش‌ها و داشتن‌ تعامل‌ با تيم‌ملى‌ است‌ که‌ در اين‌ راستا با امير قلعه‌نوعي، هاشمى‌ و مصطفوى‌ و درخصوص‌ حضور ملى‌پوشان‌ پرسپوليس‌ در اردوى‌ تيم‌ملى‌ هماهنگ‌ هستيم.
    * موضوع‌ بازرسى‌ها از باشگاه‌ و بدهى‌ تيم‌ پرسپوليس‌ بايد مشخص‌ شود. دراين‌ خصوص‌ جلسه‌ مشترکى‌ با حضور مهندس‌ على‌آبادى‌ تشکيل‌ مى‌دهيم‌ تا مشخص‌ شود بدهى‌هاى‌ پرسپوليس‌ بر گردن‌ چه‌ کسى‌ است. اين‌ شکايت‌ بازى‌ها روى‌ برنامه‌ کلان‌ باشگاه، تأثير منفى‌ گذاشته‌ است‌ اما در آينده‌اى‌ نزديک‌ پرسپوليس‌ به‌ آرامش‌ مى‌رسد.
    * دنيزلى‌ و آرى‌ هان، پرسپوليس‌ را با همه‌ مشکلاتش‌ پذيرفتند. آرى‌هان‌ در پرسپوليس‌ کارنامه‌ موفقى‌ دارد و بدترين‌ تيم‌ تاريخ‌ پرسپوليس‌ که‌ در مکان‌ دهم‌ ليگ‌ جاى‌ داشت‌ را به‌ فينال‌ جام‌حذفى‌ رساند. دنيزلى‌ هم‌ با وجود مشکلات‌ مالى‌ باشگاه‌ با ما به‌ توافق‌ رسيد که‌ از وى‌ هم‌ تشکر مى‌کنم.
    * قرارداد پرسپوليس‌ با دنيزلى‌ در حدود يک‌ ميليارد نيست! مبلغ‌ قرارداد ما از مبلغ‌ قرارداد باشگاه‌ پاس‌ با اين‌ مربى‌ ترکيه‌اى‌ کمتر است‌ که‌ اميدواريم‌ دنيزلى‌ بتواند در جام‌حذفى‌ تيم‌ را قهرمان‌ کند.
    * اين‌ روزها فشارهاى‌ زيادى‌ از طرق‌ مختلف‌ بر باشگاه‌ پرسپوليس‌ وارد مى‌شود که‌ پرسپوليس‌ با وجود اين‌ همه‌ بدهي، چرا پول‌ بيت‌المال‌ را هدر مى‌دهد؟ اما هواداران‌ بايد بدانند دو باشگاه‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ با پشتوانه‌هاى‌ ميليونى‌ خود در استفاده‌ از منابع‌ دولتى‌ نسبت‌ به‌ ديگر باشگاه‌ها سهم‌ به‌ مراتب‌ کمترى‌ دارند. هزينه‌هاى‌ سال‌ گذشته‌ ما با تيم‌هاى‌ ديگر ليگ‌ ثابت‌ مى‌کند که‌ ما حدود يک‌ چهارم‌ يا يک‌ پنجم‌ ديگر تيم‌ها هم‌ از بيت‌المال‌ استفاده‌ نکرديم.
    * هواداران‌ اصلاً‌ نگران‌ نباشند، با اندکى‌ صبر، پشتکار، تدبير و همفکرى‌ آينده‌ پرسپوليس‌ را روشن‌ خواهيم‌ ديد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پس‌ از 2 بازى‌ در تهران‌ حجازي: به‌ آينده‌ خوشبين‌ هستيم!

تيم‌ نساجى‌ ديروز به‌ سفر 2 روزه‌ خود به‌ تهران‌ پايان‌ بخشيد و به‌ قائمشهر بازگشت‌ تا براى‌ بازى‌ عصر چهارشنبه‌ مقابل‌ فجر سپاسى‌ آماده‌ شود. ناصر حجازى‌ با ابراز رضايت‌ از عملکرد شاگردانش‌ در 2 بازى‌ تدارکاتى‌ مقابل‌ هما و اتکا گفت: با توجه‌ به‌ بضاعت‌ تيم‌ و شرايط‌ موجود به‌ حضور در جمع‌ 6 تيم‌ بالاى‌ جدول‌ خوشبين‌ هستيم‌ و تلاش‌ مى‌کنيم‌ فوتبالى‌ در خور توجه‌ به‌ نمايش‌ بگذاريم‌ و بهترين‌ نتايج‌ را کسب‌ کنيم.
    سرمربى‌ نساجى‌ در ادامه‌ گفت: اميدوارم‌ با همين‌ بچه‌ها که‌ جوان‌ و بومى‌ هستند بتوانيم‌ نتايج‌ خوبى‌ کسب‌ کنيم. بودجه‌ ما در حدى‌ نيست‌ که‌ بتوانيم‌ بازيکن‌ مطرح‌ را به‌ خدمت‌ بگيريم، اما مطمئن‌ باشيد از ميان‌ همين‌ جوان‌ها چند نفر «چهره» خواهند شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سخت‌ است‌ اما صعود مى‌کنيم‌ مهدوى‌ کيا: دوست‌ داشتم‌ با ميلان‌ همگروه‌ شويم ‌

ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا قرعه‌ کشى‌ شد و هامبورگ‌ با تيم‌هاى‌ آرسنال، پورتو وزسکا مسکو در يک‌ گروه‌ قرار گرفت، مهدى‌ مهدوى‌کيا معتقد است‌ که‌ سه‌ تيم‌ پورتو، هامبورگ‌ وزسکا مسکو بايد بعد از آرسنال‌ براى‌ صعود تلاش‌ کنند هر چند او شانس‌ هامبورگ‌ را بيش‌ از دو تيم‌ ديگر مى‌داند. گزيده‌اى‌ از گفتگوى‌ مهدى‌ با خبرگزارى‌ فوتبال‌ ايران‌ را در زير مى‌خوانيد:
    * در ليگ‌ قهرمانان‌ گروه‌ آسان‌ وجود ندارد و فکر نمى‌کنم‌ هامبورگ‌ با قرعه‌ راحتى‌ مواجه‌ شده‌ باشد. آرسنال‌ نايب‌ قهرمان‌ اروپاست، پورتو سه‌ فصل‌ پيش‌ قهرمان‌ شده‌ وزسکا مسکو نيز هميشه‌ در اين‌ مسابقات‌ تيم‌ سرسختى‌ بوده‌ و بازى‌ کردن‌ در روسيه‌ کار راحتى‌ نيست. براى‌ صعود از اين‌ گروه‌ بايد خيلى‌ تلاش‌ کنيم.
    * در شرايط‌ طبيعى‌ اين‌ انتظار چندان‌ بيهوده‌ نيست‌ که‌ هامبورگ‌ به‌ دور بعدى‌ صعود کند. ما يک‌ تيم‌ جوان‌ هستيم‌ و به‌ مرور زمان‌ وضعيت‌ بهترى‌ پيدا خواهيم‌ کرد.
    * من‌ قرار گرفتن‌ در اين‌ گروه‌ را به‌ رويارويى‌ با چلسى‌ و بارسلونا ترجيح‌ مى‌دهم، البته‌ دوست‌ داشتم‌ در گروه‌ هشت‌ با ميلان‌ همگروه‌ مى‌شديم‌ چون‌ فکر مى‌کنم‌ شرايط‌ آن‌ گروه‌ آسان‌تر بود.
    * دال‌ هم‌ از قرار گرفتن‌ در اين‌ گروه‌ راضى‌ بود، او معتقد است‌ که‌ هامبورگ‌ توانايى‌ صعود از اين‌ گروه‌ را دارد.
    * تجربه‌ خوبى‌ از حضور در ليگ‌ قهرمانان‌ دارم‌ و اين‌ موضوع‌ کمک‌ زيادى‌ به‌ من‌ خواهد کرد، در آن‌ دوره‌ با يوونتوس، پاناتينايکوس‌ ولاکرونيا همگروه‌ بوديم‌ که‌ با بدشانسى‌ مواجه‌ شديم‌ و صعود نکرديم‌ اما حقيقتاً‌ بازى‌هاى‌ خوبى‌ به‌ نمايش‌ گذاشتيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اولادي: پسر مدير الشباب‌ هستم‌ اگر من‌ نبودم‌ الشباب‌ از پرسپوليس‌ شکايت‌ مى‌کرد

مهرداد اولادى‌ همچنان‌ در بلاتکليفى‌ دست‌وپا مى‌زند، البته‌ حضور در اردوى‌ تيم‌ملى‌ باعث‌ شد غم‌ نرفتن‌ به‌ امارات‌ را موقتاً‌ به‌ فراموشى‌ بسپارد.
    وضعيت‌ عجيب‌ و غريب‌ اين‌ بازيکن‌ جوان‌ بهانه‌اى‌ شد تا گپى‌ با او بزنيم‌ و از هر درى‌ صحبت‌ کنيم:
    مهرداد، تيم‌ آينده‌ات‌ چه‌ مى‌شود؟
    هنوز بلاتکليف‌ هستم. در حالى‌ که‌ دانشجو رشته‌ زبان‌ علمى‌ کاربردى‌ هستم‌ اما نمى‌دانم‌ چه‌ مشکلى‌ وجود دارد که‌ نمى‌توانم‌ از ايران‌ خارج‌ شوم.
    کجاى‌ کارت‌ ايراد دارد؟
    نمى‌دانم‌ کجاى‌ کارم‌ ايراد دارد. من‌ دانشجو هستم.
    باشگاه‌ پرسپوليس‌ کمکى‌ نکرده‌ است؟
    پرسپوليس‌ بايد کمک‌ کند تا مشکلاتم‌ حل‌ شود. الان‌ هم‌ آنها کم‌کارى‌ کرده‌اند تا اين‌ مشکلات‌ به‌ وجود بيايد در حالى‌ که‌ رفتن‌ من‌ هم‌ به‌ سود پرسپوليس‌ است‌ و هم‌ به‌ نفع‌ من، چون‌ به‌ پرسپوليس‌ علاقه‌ دارم‌ با اين‌ تيم‌ قرارداد بستم‌ تا از پول‌ الشباب، پرسپوليس‌ بتواند استفاده‌ کند و مشکلات‌ باشگاه‌ حل‌ شود. من‌ دومين‌ بازيکن‌ سودآور پرسپوليس‌ هستم‌ و پرسپوليس‌ بايد کمک‌ کند تا مشکلم‌ حل‌ شود.
    الشباب‌ اقدامى‌ نسبت‌ به‌ غيبت‌ تو نکرده‌ است؟
    آنها چون‌ مرا دوست‌ دارند فعلاً‌ اقدامى‌ نکرده‌اند وگرنه‌ تاکنون‌ از پرسپوليس‌ شکايت‌ کرده‌ بودند.
    تو مى‌توانى‌ در ايران‌ بازى‌ کني؟
    نه‌ چون‌ من‌ بازيکن‌ الشباب‌ هستم‌ و آنها کارت‌itc مرا صادر نمى‌کنند. من‌ براى‌ مدير باشگاه‌ مثل‌ پسرش‌ مى‌مانم‌ و مى‌گويد تحت‌ هر شرايطى‌ تو را مى‌خواهم.
    چقدر اميدوارى‌ تا مشکل‌ خروجى‌ات‌ حل‌ شود؟
    خيلى‌ اميدوارم‌ حل‌ شود چون‌ مشکلى‌ براى‌ خروج‌ نخواهم‌ داشت.
    وضعيت‌ تو در الشباب‌ چطوراست؟
    خيلى‌ خوب‌ است، وقتى‌ به‌ الشباب‌ رفتم‌ اين‌ تيم‌ در رده‌ نهم‌ جدول‌ بود، اما در 10 بازى‌ که‌ حضور داشتم‌ فقط‌ يک‌ باخت‌ داشتيم‌ و در کورس‌ قهرمانى‌ بوديم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

وشنبه‌ به‌ تهران‌ مى‌آيم‌ کريمي: از کره‌ نمى‌ترسيم!

على‌ کريمى‌ از بند مصدوميت‌ رهايى‌ يافته‌ و اين‌ نويد خوبى‌ است‌ براى‌ تيم‌ملى‌ که‌ بازى‌ دشوارى‌ برابر کره‌جنوبى‌ در پيش‌ دارد. ملى‌پوش‌ ايرانى‌ بايرن‌ در رابطه‌ باحضورش‌ در نيوکمپ‌ و بازى‌ تيم‌ملى‌ مقابل‌ کره‌جنوبى‌ گفت‌وگويى‌ انجام‌ داده‌ که‌ گزيده‌اى‌ از آن‌ را در زير مى‌خوانيد:
    * پس‌ از دو هفته‌ مداوا، آزمايش‌ بسيار خوبى‌ بود تا از سلامتى‌ خودم‌ مطمئن‌ شوم. اين‌ بازى‌ را خوب‌ شروع‌ کرديم‌ و خصوصاً‌ در 20 دقيقه‌ ابتدايى‌ بازى‌ تسلط‌ خوبى‌ برميدان‌ داشتيم‌ اما در ادامه‌ به‌ دليل‌ نداشتن‌ تمرينات‌ مستمر و نامساعد بودن‌ اوضاع‌ بدنى‌ بازيکنان‌ بايرن، نتوانستيم‌ آن‌طور که‌ انتظار داشتيم، مقابل‌ حريف‌ ناآشنا بازى‌ کنيم‌ و در پايان‌ نتيجه‌ را به‌ نحوى‌ سنگين‌ به‌ حريف‌ واگذار کرديم
    * هنوز به‌ آمادگى‌ صددرصد نرسيده‌ام‌ اما بعد از مدت‌ها آسيب‌ديدگى‌ تمام‌ سعى‌ام‌ را انجام‌ مى‌دهم‌ تا خودم‌ را براى‌ بازى‌هاى‌ آينده‌ آماده‌ کنم.
    * بامداد دوشنبه‌ به‌ اتفاق‌ جواد نکونام‌ به‌ تهران‌ مى‌آيم‌ تا با گرفتن‌ ويزا و انجام‌ ساير هماهنگى‌ها در اولين‌ فرصت‌ به‌ اردوى‌ تيم‌ملى‌ ملحق‌ شوم.
    * هيچ‌ ترسى‌ از بازى‌ با کره‌ نداريم. تيم‌ ما در شرايط‌ خاصى‌ قرار گرفته‌ بنابراين‌ بايد کارى‌ کنيم‌ تا با تلاش‌ همه‌جانبه‌ و فداکارانه‌ از حيثيت‌ تيم‌ کشورمان‌ در اين‌ بازى‌ حساس‌ دفاع‌ کنيم.
    * مطمئناً‌ حذف‌ شدن‌ از اين‌ بازى‌ها (جام‌ ملت‌ها) باعث‌ خواهد شد تا بيشتر از همه‌ فشار روانى‌ روى‌ بازيکنان‌ وارد شود و آن‌گاه‌ کار ما براى‌ بازى‌هاى‌ باشگاهى‌ نيز با مشکل‌ مواجه‌ خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کلاس‌ سه‌ روزه‌ توجيهى‌ داوران‌ کشورمان‌ که‌ از روز چهارشنبه‌ آغاز شده‌ بود، ديروز به‌ پايان‌ رسيد.
    در اين‌ کلاس‌ 74 داور تا صبح‌ جمعه‌ در کلاسهاى‌ تئورى‌ شرکت‌ کردند، اما بعدازظهر ديروز آزمون‌ بدنى‌ تست‌ جديد فيفا (استقامت‌ در سرعت) در پيست‌ شماره‌ دو ورزشگاه‌ آزادى‌ انجام‌ شد که‌ با کمال‌ تعجب‌ باخبر شديم‌ مسعود مرادى‌ داور مطرح‌ کشورمان‌ که‌ خود را شايسته‌ حضور در جام‌جهانى‌ مى‌دانست‌ در اين‌ تست‌ بدنى‌ مردود شده‌ است‌ تا مشخص‌ گردد او در اين‌ مدت‌ بخور و بخواب‌ روى‌ آورده‌ است! البته‌ مرادى‌ و تمام‌ کسانى‌ که‌ در تست‌ بدنى‌ مردود شده‌اند حداکثر يک‌ ماه‌ فرصت‌ دارند تا در تست‌ مجدد بدنى‌ شرکت‌ کنند. جالب‌ است‌ بدانيم‌ مرادى‌ سال‌ پيش‌ در مالزى‌ در تست‌ بدنى‌ که‌ به‌ منظور شرکت‌ در جام‌جهانى‌ گرفته‌ بود يکبار مردود شده‌ بود اما بعداً‌ توانست‌ نمره‌ قبولى‌ بگيرد.
    در چنين‌ شرايطى‌ که‌ مسعود مرادى‌ آماده‌ نيست، پيشاپيش‌ خدا به‌ داد تيم‌هاى‌ مطرح‌ ليگ‌ برترى‌ برسد زيرا او معمولاً‌ بازيهاى‌ مهم‌ را سوت‌ مى‌زند و با اين‌ اوصاف‌ به‌ خاطر ضعف‌ جسمانى‌ نمى‌تواند در صحنه‌ها حضور داشته‌ باشد.
    متأسفانه‌ بياد داريم‌ فصل‌ گذشته‌ نيز مسعود مرادى‌ بارها به‌ خاطر قضاوتهاى‌ ضعيف‌ با انتقاد شديد تيم‌ها مواجه‌ شد. اميدواريم‌ رئيس‌ جديد کميته‌ داوران‌ آنقدر شجاعت‌ داشته‌ باشد که‌ به‌ خاطر سلامت‌ فوتبال‌ و داورى‌ به‌ هيچکس‌ باج‌ ندهد!
    گفتنى‌ است‌ در کلاس‌ داورى‌ ممبيني، غلامرضا جبارى‌ و تورج‌ حق‌وردى‌ مقام‌هاى‌ اول‌ تا سوم‌ را کسب‌ کردند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

در پى‌ تهديد فيفا در خصوص‌ دوپينگ‌ سرپرست‌ فدراسيون: واعظى‌ شش‌ ماه‌ محروم‌ است ‌

در پى‌ محروميت‌ مهدى‌ واعظى‌ توسط‌ کميته‌ مبارزه‌ با دوپينگ‌ پس‌ از جلسه‌ اين‌ بازيکن‌ با دبير کل‌ فدراسيون‌ فوتبال، شايعاتى‌ مبنى‌ بر رفع‌ محروميت‌ اين‌ بازيکن‌ شنيده‌ شده‌ بود که‌ پس‌ از اين، فيفا طى‌ نامه‌اى‌ به‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ اعلام‌ کرد در صورت‌ تحقق‌ اين‌ مسأله، فيفا با فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ برخورد مى‌کند.
    در همين‌ ارتباط‌ نيز کيومرث‌ هاشمى‌ سرپرست‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ ضمن‌ رد خبر رفع‌ محروميت‌ واعظى‌ مى‌گويد: چنين‌ چيزى‌ صحت‌ ندارد و کميته‌ مبارزه‌ با دوپينگ‌ فدراسيون‌ نظرش‌ را در اين‌باره‌ اعلام‌ کرده‌ و او شش‌ ماه‌ از حضور در ميادين‌ فوتبال‌ محروم‌ خواهد بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض مهدوي كيا در تركيب ثابت هامبورگ

مهدوي كيا همچون دو بازي قبلي هامبورگ، فردا نيز در تركيب ثابت اين تيم مقابل هرتابرلين حاضر است.
    ؛ از هفته سوم بوندس ليگاي آلمان فردا تيم هاي هامبورگ و هرتابرلين در Aol آره‌ناي هامبورگ به مصاف هم مي‌روند.
    به نوشته سايت كيكر، مهدي مهدوي كيا مدافع ملي پوش و ايراني تيم هامبورگ در اين بازي از ابتدا در تركيب ثابت به ميدان مي‌رود.
    هامبورگ هم اكنون با دو امتياز كه حاصل دو تساوي اين تيم در دو هفته اول است در مكان دهم جدول قرار دارد و هرتابرلين با 4 امتياز در رتبه پنجم ايستاده است.
    بازي دو تيم ساعت 16 و 30 دقيقه به قضاوت فاندل برگزار مي‌شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض هاشميان در تركيب ثابت هانوفر به ميدان مي‌رود

وحيد هاشميان در بازي امروز هانوفر مقابل آلمانيا آخن از ابتدا حضور دارد.
    از هفته سوم بوندس ليگاي آلمان تيم هانوفر ميزبان آلمانيا آخن است.
    به نوشته كيكر، وحيد هاشميان مهاجم ايراني هانوفر در اين بازي از ابتدا در تركيب ثابت اين تيم به ميدان مي‌رود. تيم‌هاي هانوفرو آلمانيا آخن ساعت 15 به وقت تهران در ورزشگاه Awd آره‌نا و به قضاوت ياگلمن با هم ديدار مي‌كنند.
    گفتني است، هانوفر در دو هفته ابتدايي بوندس ليگا با نتايج 4 بر 2 و 4 بر صفر مغلوب تيم‌هاي وردربرمن و هرتابرلين شده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •